Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Valaki crf 250 em melegen is elég nehezen indul nem rég lett felújítva kompresszió is van rendesen de egyszerűen kb 5-10 percig rugdosom néha mire beindul szerintetek mi lehet a baj?
Honda cr 125 alkatrészek eladók! 1989-es évjárat!
Következők vannak meg: Váz,Teleszkóp,Kormány,Lengővilla,Ülés,Pár idom, Hátsó fék, Főtengely, Levegőszűrő doboz, meg még pár apróság!
A Kép csak illusztráció!
Piros gumiánpasztától semmi nem tömít jobban! :D
engem is megzavartak már. utánam jönnek ezek akármit csinálok.
Vágjál rá kartonból mert az biztosan vízálló lesz .... vagy lehellj rá fagyöngyből, mert csak .
finoman mész nem basztatnak! hameg igen legyél kreativ :D engem már nagyon sokszor kergetek :D
Az nekemis! engedi a fagyálot !
Tegyél rápórázt vidd a parkba,a sünnek meg köss rá egy almát,elnéz mindent.
A járatással leszek gondban, hogy hol járassam be. Közúton nem akarom mert ha jön a sün akkor húzni kell a gázt és ha megfő akkor van gáz nem tudom crosspályán való járatás jót tenne - neki
nekem van,mennyi kell?
Hátsó féklámpaszimering kellene de piszkosul!
Valakinek egy nyomatéknövelő alátét a cr250-hez esetleg? :
http://www.kepesmotor.hu/motor...
ja :D majd lemegyek megkérdezem menyiért csinálja meg rem nem aranyárat számol:D
én esztergályosra gondoltam
én 2000 ft /oráér válalok motorjavitást:D mostis itvan egy ktm meg egy crf :D
Eladó fekete m/s méretű thor force térdvédő, csuklós, vadi új.
érdekel valakit? 20e huf
www.fullthrottle.co.za%25252fo..." target="_blank">thor force
Nálunk 1000huf/óra munkadíjjal dolgozik a möster
Szerencsére nálunk ismernek ettől kisebb számot is! :D
Vízpumpadekni sztem bontóban is aranyár kategória...nekem csak 125 höz van,igaz abból bőven! :D
Küldj egy vizpumpadeknit nekem ha minden van :D:D:
lementem az esztergályoshoz szedjeki a töcsavart ami beletört megsenézte de 10 ezeröl indult :D
Minden van! :D
Csak egy másik tőcsavaros sztoriból kiindulva inkább azt mondom hogy a félreértések,felesleges körök,mérőeszközök esetleges nem megfelelő használata miatt /ezek nem erre a történetre vonatkoznak! :D / legegyszerűbb és leggyorsabb minta alapján esztergáltatni,egy sör/egy csavar lehet az árfolyam! :D
28 ezer a hüvely munkadilyal!
nagyárpádon egy öreg faszi ! ittvan a közelbe! 66 ezer lessz cakk pakk 2 töcsavart is kiszed esetleg nicns töcsavarod eladó?:D
Mennyi lesz a hüvely + munkadíj,és hol követik el?
Hüvelyeznivanagenger.. 2-3 hét prox lessz!