Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megválaszolom én szívesen: sokba!
a 2-t elég régen kérdezték már....
Szerinted melyik jobb bele ha funkcionálisan mindegyik belerakható? Van különbség érzésre az atf és jaso MA-s 10w40 es között az árát leszámítva? Kíváncsi lennék a tapasztalatodra.
Persze, ez így van
Amennyiben tudok akkor segítek,most is válaszoltam,attól függetlenül hogy már tuti több mint 10 alkalommal klimpíroztam be a választ én is...és egy kis "csipkelődés" senkinek sem árt! :D

Csak sztem jó dolog ha az emberben felmerül egy kérdés és megtalálja a megoldáshoz vezető utat szinte saját kútfőből,nem csak bedob egy kérdést,mert ugye az a legegyszerűbb...és ezt én sem rossz szándékkal írom!
Vannak akik szívesen segítenek, annak ellenére, hogy előtte pár héttel/hónappal még 10-en megkérdezték ugyanazt.
Konkrét választ nem találtam a keresőbe beírva és több oldalt végignézve, feltettem a kérdést (ami top 10 kérdésekben benne van), és egyből kaptam rá választ. Jó dolog ha valaki segítőkész..
Nem vagyunk egyformák, engem végül is az sem zavar ha valaki okoskodik, had okoskodjon.
Nem rosszból írtam és nem vitatkozni szeretnék..
Azért mert van egy qva jó kereső funkció az oldalon amit senki nem használ,viszont 3 oldalanként felteszi vki az alábbi klasszikusok egyikét,ahelyett hogy rákeresne és 1 percen belül választ is kapna!

Top 10:

10.: Hogyan lehet lámpát szerelni krosszmotorra?
9.: Mennyi olaj kell száranként az első telóba?
8.: Kimotorozom-e hamar a gyenge 125-öst?
7.: Mennyit fogyaszt egy krosszmotor?
6.: Mennyibe keverjem?
5.: Milyen hőértékű gyertya kell, ha folyton beköpi?
4.: Manual-t hol találok a motorhoz?
3.: Váltóba milyen olajat tegyek?
2.: Mennyibe kerül évente egy krosszmotor fenntartása?
1.: Hány üzemóránként cseréljek dugót?

Egyébként pedig ilyen a természetem! :D
KÖszönöm!De áruld már el,hogy mielőtt megirod a választ,miért kell mindig okoskodni mellé?:)
Van egy ilyen üres négyzet az oldalon,ha beleírod hogy mit keresel qva sok infóhoz hozzájutsz...mert így 2-3 oldalanként köbö,gyertyáról,váltóolajról,keverékről van szó.

ATF et bele vagy 10W-40 olajos kuplunghoz valót.
Sziasztok!

Melyik Honda krossznak van hátul 25mm -es keréktengelye?
Help!
98as Cr125be milyen váltóolajat kell tenni?Köszi:)
A mai 4t motorok nagy részénél, egy az olajtér a váltó, és a motor részére. Igazából nem a legszerencsésebb megoldás, de hát ilyen. A motorgyártó ki kísérletezi a számára a megfelelő olajat, és azt ajánlja. Nem azt jelenti, hogy ez a világ legjobb olaja, de ide bőven megfelel. A gyártó által ajánlott olajat teszem én is a gépembe, nem merem, és nem is akarom felül bírálni, még akkor sem ha egyesek szerint marketing szaga van. A motorozás költsége, nem azon a kis olaj ár különbözeten fog múlni. Amitől az egyik ember gyomra megfájdul, a másiké fél sem veszi, ilyen a motor is.
Nézd meg a 2 olaj műszaki paramétereit,jelentős lesz a különbség ott is,és árban is.
Igazából mindegyik jó olaj, a motul szerintem jobb, de annál is van még jobb szerintem....
Nyugi,marad még elég ember itthon akit le lehet rántani
Erre csak annyit szeretnék reagálni hogy mki onnan vegyen motyót ahonnan akar! :D
De egyik kereskedő se panaszkodjon hogy nem megy a bolt..
repsol moto 2t off road vagy motul 800 2t off road? A motul-nál csak a márkát fizeti meg az ember, vagy annyival jobb is mint a repsol? Kinek mi a tapasztalata?
Ámen
Igazad van, de miért kellene kiadnom akár egy forinttal is többet ugyan azért? Ha van olcsóbb alternatíva, akkor nyilván azt választom.
Erre csak annyit szeretnék reagálni,hogy most kellett cserélnem a kocsimban EGR szelepet.Magyarországon 45-50 ezer forint között van az ára.Angliából rendeltem ebay-en 12 ezer forintért 1 év garanciával.
Köszönöm
Nincs az 2000,és friiiiiiii shipppiing !
nem hiszem hogy olcsóbb lenne
Értem, viszont 3500-ért már lehet itthon is kapni, mint írták