Azt mondta nem látta de akikkel beszéltem sokan dícsérték és nem simsonokat csinál meg nem 2 éve. Na bízok benne alkatrész megjön a napokban és hétvégére kész is a gííppp
össze lett rakva szépen járt stb. próbauton nem volt 5.
szét szedte a szerelő és a léptető villa el van kopva meg be van maródva... aztmondta hogy elbaszta mert nem vette észre mikor csinálja de elvileg lesz másik léptető villa
hát a sprayt én felejtősnek gondolnám mert csak a kűlsejét ápolja talán robogonál oké de egy verseny motornál nem megfelelő és tőkmindegy versenyzel vagy amatőr szinten nyomod
légszűrő olaj valvoline a tuti nagyon szépen hálósodik előtte a gagyi brigéciolba kimosva majd mégegyszer szappanos mosószeres melegvizbe őblitve már olyan mint a patyolat és a végén száradás után olajozás a szélét gyengén zsirozni felhelyezéskor ja és gumikesztyű használata ajánlott olajozásnál
köszönöm a válaszokat eddig ilyen szettbe vettem az olajat+ a tisztítószert de nem volt az igazi szerintem mivel a légszűrő csőbe egy pici por volt mindíg ráragadva a falára, most elfogyott és még nem vettem másikat. Elvileg a héten megyek veszek is.
Majdnem ilyen fontos a hogyan is...részemről minden motorozás után,takarítás,csere /több légszűrővel operálok amik beolajozva vannak egy műa. zacskóban/,
Sprayt hanyagolni,faszán átáztatni hogy mindenhová jusson,lecsöpögtetni vagy kicsavarni.Putoline,MotoAir,de ami nagyon jó az a féllityis Liqui Moly,könnyen átissza és fain nyúlós lesz,légszűrőperemet vékonyan zsírozni és go.
De egyik másik légszűrő olaj olyan hogy ahelyett megteszi egy sűrűbb olaj is,igazából a funkcióját betölti...és kerülendők azok a szakik akik nem olajozzák a légszűrőt "mert beleragad a por"!
Sziasztok
crf 450-be mennyi motorolaj és váltóolaj kell ?
Mert olvasgattam itt a hozzászólásokat de mennyiséget sehol nem láttam , lehet csak átugrottam felette..
szét szedte a szerelő és a léptető villa el van kopva meg be van maródva... aztmondta hogy elbaszta mert nem vette észre mikor csinálja de elvileg lesz másik léptető villa
20000 forint. Érdekel valakit?
15.000 huf.
Eladnám a képen látható idomszettet (csak ami a képen van) CRF 450 2009-10-hez való, 12.000 ft kompletten.
Elérhetőség adatlapon, vagy hirdetéseim közt.
Sprayt hanyagolni,faszán átáztatni hogy mindenhová jusson,lecsöpögtetni vagy kicsavarni.Putoline,MotoAir,de ami nagyon jó az a féllityis Liqui Moly,könnyen átissza és fain nyúlós lesz,légszűrőperemet vékonyan zsírozni és go.
De egyik másik légszűrő olaj olyan hogy ahelyett megteszi egy sűrűbb olaj is,igazából a funkcióját betölti...és kerülendők azok a szakik akik nem olajozzák a légszűrőt "mert beleragad a por"!
Csak Olajat és abból is a Motul-t
Üdv!
Most épp putoline-t használok, meg van egy motorexem is, spray-s mindkettő.
crf 450-be mennyi motorolaj és váltóolaj kell ?
Mert olvasgattam itt a hozzászólásokat de mennyiséget sehol nem láttam , lehet csak átugrottam felette..