Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dugó megjött már? milyet raksz bele?
Csunya nekem a váltom szerencsére ujszerü
még be kell járatni de azt két nap alatt csak meg oldom. kiváncsi leszek rá milyen változás lesz .Meg erre a wiseco dugóra is,
Úgy legyen aztán jöhet az élmény beszámoló!
Azt mondta nem látta de akikkel beszéltem sokan dícsérték és nem simsonokat csinál meg nem 2 éve. Na bízok benne alkatrész megjön a napokban és hétvégére kész is a gííppp
Komoly szerelő lehet ha egy szét szedett váltónál ez nem tűnt fel....
Ez de komoly
csinálta*
össze lett rakva szépen járt stb. próbauton nem volt 5.
szét szedte a szerelő és a léptető villa el van kopva meg be van maródva... aztmondta hogy elbaszta mert nem vette észre mikor csinálja de elvileg lesz másik léptető villa
Mibaja?
Volt itt a fórumban egy Kennex nevű úriember,anno Ő keresett ilyet,kérdés mi lehet velük..
valakinek eladó léptetővillája 93as crébe van-e?
hát a sprayt én felejtősnek gondolnám mert csak a kűlsejét ápolja talán robogonál oké de egy verseny motornál nem megfelelő és tőkmindegy versenyzel vagy amatőr szinten nyomod
légszűrő olaj valvoline a tuti nagyon szépen hálósodik előtte a gagyi brigéciolba kimosva majd mégegyszer szappanos mosószeres melegvizbe őblitve már olyan mint a patyolat és a végén száradás után olajozás a szélét gyengén zsirozni felhelyezéskor ja és gumikesztyű használata ajánlott olajozásnál
Van egy eladó thor force térdvédőm, fekete vadi új. S/M méret.
20000 forint. Érdekel valakit?
CR 500 CDI ELADÓ !

15.000 huf.
köszönöm a válaszokat eddig ilyen szettbe vettem az olajat+ a tisztítószert de nem volt az igazi szerintem mivel a légszűrő csőbe egy pici por volt mindíg ráragadva a falára, most elfogyott és még nem vettem másikat. Elvileg a héten megyek veszek is.
Sziasztok!

Eladnám a képen látható idomszettet (csak ami a képen van) CRF 450 2009-10-hez való, 12.000 ft kompletten.

Elérhetőség adatlapon, vagy hirdetéseim közt.
Majdnem ilyen fontos a hogyan is...részemről minden motorozás után,takarítás,csere /több légszűrővel operálok amik beolajozva vannak egy műa. zacskóban/,
Sprayt hanyagolni,faszán átáztatni hogy mindenhová jusson,lecsöpögtetni vagy kicsavarni.Putoline,MotoAir,de ami nagyon jó az a féllityis Liqui Moly,könnyen átissza és fain nyúlós lesz,légszűrőperemet vékonyan zsírozni és go.
De egyik másik légszűrő olaj olyan hogy ahelyett megteszi egy sűrűbb olaj is,igazából a funkcióját betölti...és kerülendők azok a szakik akik nem olajozzák a légszűrőt "mert beleragad a por"!
Hali!

Csak Olajat és abból is a Motul-t

Üdv!
Castrol kb 1300 ft a neten.... bevált.
Amilyet épp tudok olcsón
Most épp putoline-t használok, meg van egy motorexem is, spray-s mindkettő.
Egy kis közvélemény kutatást tartanék! Ki milyen légszűrő olajat/sprayt használ?
Sziasztok
crf 450-be mennyi motorolaj és váltóolaj kell ?
Mert olvasgattam itt a hozzászólásokat de mennyiséget sehol nem láttam , lehet csak átugrottam felette..