Ez a tekercs ez kimondottan van cr-hez vagy valamelyik enduro változaté?Köszönöm szépen segítséged igazából csak azért kell rá mert kisebb utcai használatra is szeretném használni tükör az nem lesz!:)
A világítótekercses alaplap olyan 25e magasságában mozog + fejidom,hátsó idom...normális fényt ezekkel a megoldásokkal nem fogsz rá tudni csinálni,csak arra jó hogy ne teljesen vakon menj,látni nem fogsz vele,ergo tök felesleges sztem,de mki azt csinál a motorjával amit akar.
Az indexet sztem ne eröltesd,akarsz rá rakni visszapillantót is?
Hát igen tudom nem a leg egyszerűbb!:) Énis ilyen megoldásban gondolkodok hogy ledes fejidom+ledes hátsó lámpa,de vannak ezek az enduro változatok cre vagy a hm és hátha valamelyik elektromosságával összelehetne hozni ezért is kérdeztem itt hátha már valaki csinált ilyet vagy netán lenne is hozzá alkatrésze!
Én is gondolkodtam lámpán a motorra. A legegyszerűbb amire jutottam az az, ha elfelejted.. :D
Amúgy szerintem a legjobb meg legolcsóbb megoldás egy univerzális ledes fejidom, meg egy modell autó akksi tápnak.
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni egy 1996-os Honda cr 125-ről lenne szó.Szeretnék rá világítást és ha nem nagyon macerás akkor indexet is,ebben tudna valaki segíteni hogy lehetne megoldani esetleg van olyan tekercs vagy valamelyik más típusé megpasszolhat? Előre is köszönöm!
Benne van a kézikönyvében,a service mauálban,meg tudja mondani egy márkaszervíz,fellelhető az info vszeg pár perc kutakodással a neten is,esetleg itt vágja vki a fórumban fejből....
Viszont legalább a pontos évjáratát áruld el hozzá!
gondolom az kellemes lehetett. Sajna itt is ígyvan hogy hogy be telefonálnak a jó akarók. Ha nem motorozok 1 hónapig akkor nincs rendőr de amint kimegyek utána minden nap járkálnak a sünök... ráadásul nekem köves úton is kell mennem pár km-t a lőtérig
Gery:Wössner hajtókar+dugó adja át a lóerőket...