Miért kellene vmire is céloznom?
Csak gondold végig hogy egy embert mennyi minden befolyásol a döntésében,ezek közül az ár egy dolog,amennyiben az lenne a legfontosabb cudar egy világ lenne..
igazság szerint ez a motor vagy 2 éve itt volt az egyik srácnál, Mondjuk az érdekes hogy miért ilyen olcsó? ha megcsinálná azt a pár ezer forintos javítani valót nem ennyibe árulhatná...
A közeljövőben szeretnék venni egy üzemóra mérőt a CR-emhez. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a rezonanciás mérőóra megbízható? Vagy maradjak inkább a hagyományos szikrásnál? Van valamelyikőtöknek ebben tapasztalata?
hát figyelj én se találtam 93-ashoz manualt. Aluvázasat találtam azt felraktam a linken le tudod tölteni. Ha ezzel segítek akkor nagyon szívesen. http://filefeltolto.hu/letolte...
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni, honda cr 125 (98-99) service manual-t, internetről le lehet tölteni? Illetve, van egy ilyen infóm(de ez nem tudom, hogy stimmel-e, mert 2005-ös cr leírása): Váltóolaj típusa SAE 80W85
Váltóolaj mennyiség 650 ml
Motorolaj típusa Castrol 747
Keverési arány 1:25-1:33
Teleszkópvilla olaj 5W
Olajmennyiség villaszáranként 231 ml
Gyújtógyertya NGK BR9EG
Kérdés mennyire hihetünk a Motul marketingben,de sztem ha nem extrém körülményeken és terhelésen használod akkor felesleges,a hűtőrendszer be van kalibrálva úgy hogy jó legyen versenykörülmények között is..ha mégis kipróbálod oszd meg a tapasztalatokat.
Adam: Nem megfelelő keverék,szelephézag,gyújtás...ezek közül lehet válogatni! :D
Csak gondold végig hogy egy embert mennyi minden befolyásol a döntésében,ezek közül az ár egy dolog,amennyiben az lenne a legfontosabb cudar egy világ lenne..
Egy piros üzemóramérőm van amit linkeltetek pirosban 3,5e be vihető,nálunk nem volt eddig gond velük.
A közeljövőben szeretnék venni egy üzemóra mérőt a CR-emhez. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek a rezonanciás mérőóra megbízható? Vagy maradjak inkább a hagyományos szikrásnál? Van valamelyikőtöknek ebben tapasztalata?
Nagyon köszönöm!
Segítséget szeretnék kérni, honda cr 125 (98-99) service manual-t, internetről le lehet tölteni? Illetve, van egy ilyen infóm(de ez nem tudom, hogy stimmel-e, mert 2005-ös cr leírása): Váltóolaj típusa SAE 80W85
Váltóolaj mennyiség 650 ml
Motorolaj típusa Castrol 747
Keverési arány 1:25-1:33
Teleszkópvilla olaj 5W
Olajmennyiség villaszáranként 231 ml
Gyújtógyertya NGK BR9EG
A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm!
Adam: Nem megfelelő keverék,szelephézag,gyújtás...ezek közül lehet válogatni! :D