Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából azt akarom hogy csináltatok egy 10 oz-s lendtömegsúlyt, megveszem hátra majd az 53-om fogú lánckereket hogy lerövidítse a fokozatokat, majd az 5.-et más áttételezéssel meghosszabbítom hogy terveztetek/gyártatok 2 fogaskereket... így kész lesz számomra ideális endúró ami rendelkezik a cr fordulékonyságával és kompaktságával mivel cr
A fogaskerékre van egy cég Tatán elvileg, az egyik ismerősömnek meg van egy haverja aki mérnökként csak hajtásokat tervez...
Majd ha szétkapják, elviszem hozzá a váltót és a fészkét hogy mi fér el, mit lehetne vele elkövetni... Árakat még nem tudok, de ha több infóm lesz dobok egy üzit majd...
Magyarországon gyártatod a fogaskerékpárt,mekkora költséggel jár?
Ha besült volna akkor megszorult volna a berúgókar is...
Viszont a 6.3-as kompresszió lehet hogy már kevés.....
A távszerelde általában csak Gyurcsók doktornál működik,ha valóban van szikra és benzin akkor működnie kell....
A 6,3 az mindenképpen kevés,8 alatt már necces,és nem baxogatásképpen,de az nem kompresszió,hanem sűrítési végnyomás /a köznyelvi megfogalmazás téves/.
Sok minden lehet,a szikra lehet hogy hengeren kívül működik,de nyomás alatt már nem,az üzemanyagból lehet kap vmennyit de az kevés,hengerfejtömítés,gyűrűtörés,akármi lehet...nehéz dolog így klavi mögül diagnosztizálni,és vszeg nem is fog menni,csak tippelgetés zajlik.
Ha a berúgókart le tudod nyomni, akkor nincs olyan nagy baj...
Még miszlikbe van szedve a másik, még hosszabb 5.-is lesz hozzá csináltatva elvileg, meg fel kell újítani, addig használom ezt.
Sziasztok!A segítségeteket kérném!Egy Honda cr85-ösöm van és megállt,nem indul sehogy sem...szikra,benzin van...a kompresszió 6,3....
15 éves kezdő motoros vagyok..
előre is köszönöm a segítséget!Üdv:Dani
Jó, siess vele!
Az enyém eladó lesz kb. 2 hónap múlva majd amikor elkészül a másik mocim...
Vásárolnék aluvázas cr250-t saját használatra kp-ért!
Ilyen műanyag fékcsővezetőt nem hiszem, hogy találsz épet...
Alkatrészes rovatban van több Cerka bontás is,ott nem leltél?

Kettőötvenbe BR8EG való gyertyaügyileg..
Eladó thor force térdvédő fekete vadi új, m/s méret. A héten a bolti ár feléért 15e forintért.
kőszi a választ franky 360
Esetleg van valaki, akinek vannak ilyen cuccai (elso lanckerek vedo, elso fektomlo vezeto)1998 cr 250-hez?
Szia Buffy! 99-es a motor alvázszám alapján is már mint ami a saját motorom illeti,az elején csináltam pici ránc felvarrást!Igen ha jól emlékszem a fotók közé mikor felkerült a motorod viccesen írtam is,hogy-hogy került hozzád a motorom! Így most már tudod mire céloztam
Felénk 1000ft ért húzzák a szájukat :(
Ezért be is fejezem a maszek javítást. Legyen az motor vagy mezőgazdasági gép.
Persze akkor néznek furán amikor megmutatom ,hogy egy normális dugókulcs készlet vagy egy csillagvillás kulcs készlet mennyi pénz.
Ált az a válasz de a baumaxban meg a praktikerben is lehet kulcsokat venni..
Szaktudásom valymi kevés hülyeséget kérdezni szeretek motorozni annál jobban kérdeznék is milyen gyertya való cr 250 -be csak vicc volt frenky 360 válaszod előre is köszönőm és minden jót mindenkinek
Szerbusz frank 360 szép a motorod nagyon jól sikerült meg mondanád-e milyen évjáratú mert vettem egyet és 2000 nek kiáltották ki vázszámhiján egyenlőre beazonositása még folyamatban én 99 es re tippelek a saját esetemben és a te válaszod alapján is vélhetőleg a tied is az és az egyém is mint ha egy szerre gőrdűltek volna le a futó szalagról jó látni egy hasonlót ja és ezuton is üdvőzlők mindenkit hisz én új forumozó vagyokezuton is engedjétek meg hogy becsatlakozhassak a forumba
Van...excel,did,szürke,fekete,elérhetőség az adatlapomon.
1999 es CR-hez elso felni(raf) esetleg van valakinek?
Klafa!
Köszönöm
köszönöm,átlagba törekszem erre is,hogy valamennyire igényesen legyen össze rakva a motor!Idegesített is benne a kormány,bele dobtam inkább egy Magura 28-as kézvédő nélkül,de arról már nincs kép...
a gyors blokk kiszedésre ez a válaszom: http://youtu.be/iBVmXukx_Gk tudom hogy nem motoros