Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kapcsolókörömre gondoltam :)
attól függ mire gondolsz vettem bele pár cuccot már sajnos 1 részét az én hülyeségem miatt. most ott tartok hogy ugyanúgy szét van húzva és alkatrészt keresek
Köszi,
Láttam te is ilyen gondokkal küzdesz, ha szabad kérdezni te mennyiért tudtál szerezni használhatót?
a kopást kell nézni a hegyénél ha jól tudom
ez tuti kuka
Sajnos csak ez az egy képem van róla
Az állított képen azt lehetne látni hogy mennyire hegyes már a vége?
Mert gondolom ha nagyon hegyes vagy kopott akkor kuka....
Egy komplett váltó tengelyestül szerinted mennyit érne?

Elnézést ha hülyeséget kérdeztem.
Jó lenne állítva is látni őket hogy milyen szélesek...
Sziasztok!
Tapasztalt kollégáktól kérdeznék hogy ezek a kapcsolókörmök véleményetek szerint még használhatóak vagy ez már nagyon gömbölyű kategória?

Segítséget előre is köszönöm,
Nixxdorf
Ezeket nézted már,nem megfelelőek,vagy mi a gond velük?
Szemre normálnak tűnnek,pár telefont megérne...a 400e irányár pedig elég kecsegtető,másik kettő is sztem 500e alatt ha komolyan érdekel:

http://aprod.hu/hirdetes/honda-cr-125-ID1kCTl.html#fe9140a
314

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cr_125_r_r5-7535929

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cr_125_r-7570349
Sziasztok!
Valakinek van esetleg eladó Cr125 2002utáni, vagy esetleg tud eladót?
Sajnos nemtalálok a neten magamnak nagyon megfelelőt, ezért kérdezem itt hátha tud valaki!
Esetleg hibás is érdekelhet!
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
azt mondta a kolega hogy egy minimális gömbölyödés van a kapcsolókörmöknél de mindenkinek más a minimális. Majd kiderül kép alapján.
Kapcsolókörmök éle rendben legyen osz jóvan...fogakkal nem szokott gond lenni hacsak be nem nyelt vmit a váltó.
majd amit küldenek képet megmutatom, hogy szerintetek érdemes-e megvenni!
Röviden összefoglalva:
Igen!

akkor csak hülyeséget mondtak nekem
Felületedzettek,szval ha leszednek belőle vszeg utána újra edzeni kellene hogy többet kibírjanak mint mondjuk 3 kapcsolás.

Viszont mivel csökkented a szélességét így a kapcsolás nem bírna létrejönni mivel a kapcsolóvillák meghatározott nagyságú úton mozognak annyival nem tolnának/húznának rajta nagyobbat hogy teljes körömszélességel kapcsolódjanak így megint csak kapnál egy használhatatlan váltót.

Annyira jó hogy az elméleti szakemberek nem gondolják végig hogy a remeknek gondolt tervük a valóságban nem működik,pedig csak józan ész kellene hozzá és hogy tudják a módosítani kívánt dolog hogy működik..
akkor jól gondoltam hogy értelme nem sok lenne. Elvileg ma küldenek képet hogy milyen állapotú amit venni szeretnék bízok benne hogy nem egy zsák sz@r és mielőbb készen lesz már
Én próbáltam leszedetni(sajnos)kb 1 motorozást bírt ki,sztem fölösleges megpróbálni.
szélességéből *
Na egy olyan kérdésem lenne itt az Urakhoz hogy nekem azt mondta 1 csávó hogy szedessek le a váltófogaskerék kapcsolókörmei szélességétől ( a lekerekedett részt ) és úgy jó lesz! Én úgy tudom hogy ezek hőkezelve vannak, nem igazán hiszek ebben...
Sziasztok! Cr 250 1982-eshez (dobfékes) keresek első villát, első kereket, hengert, hengerfejet, idomokat.
Nagyon köszönöm a jó tanácsot!
Így van, tömítéseket körbe megnézni, gyertyát cserélni, karbit állítani (ha szükséges) és elméletben nem lehet baja. Szét szedni mindenképpen szét kell majd, ha nem csináltál még ilyet, mással csináltasd meg, de sok minden ki fog derülni a széthúzásnál.
Sok sikert!
köszönöm!