Nem régiben vettem egy honda crf250r-t és a kipufogó kivan pucolva és csak kiváncsiságból oda húztam neki és mikor elérte a magas fordulatot a kipufogó lángolt és elég erősen durrogott.
Valaki megtudná nekem mondani hogy ez csak simán a kipufogó miatt van vagy pedig gyújtással van e valami ?
A motor sérülés miatt eladó,rendszeresen szervizelt, nagyon könnyen indul nem füstöl,6 óránként olaj(Motul) és olajszűrő csere,a légszűrő minden motorozás után tisztítva volt..Rengeteg tartalék alkatrészt adok hozzá.Zeta Teleszkóp légtelenítő szelep, Showa teleszkópok(egyik sem folyat), Renthal kormány, Ufo kézvédő, ZAP rajtoló, új Prox első fékbetét, a hátsó jó állapotú. a lengővilla nem kotyog, gumik jó állapotúak, Gyári excel felnik(nem ütöttek), Pro Circuit T-4 dupla kipuffogó rendszer, jó állapotú láncszett. I.ár:640.000Ft Tel.:06706541667
Úgy gondolom lakkozás nélkül veszteni fog a fényéből az oxidáció miatt...
magi555 olyan helyen használod a motort ahol jobb lenne ha kisebb lenne a hűtővíz hőmérséklete?
onda Cr 125 alkatrészek eladók, vagy csere érdekel bármit meghallgatok!
A Motor: 1989 évjáratú, ha jól tudom! A kép illusztráció!
A Következő alkatrészek vannak meg: Váz, Lengővilla, Első teleszkóp, Kormány, Hátsó fék, Főtengely, Ülés, Levegőszűrő doboz, Első hátsó sárvédő, Hátsó oldalidom, Lánc!
Jobban örülnék ha egybe kelne el, de ha több dologra érdeklődnek akkor eladom külön külön is! Köszönöm!
Polírozta már ki valaki a motorjánka a vázát? Ha igen akkor mivel kezelte/konzerválta utána? Most álltam neki így az unalmasabb téli óráimba, bár lehet hogy nem sok értelme lesz, mert az első sár ami rákerül összekarcolja...
Amennyiben újat szeretnél akkor Hondáéknak egy kellemes 40-50e környéki összeget készíts ki bátran...
Van pár db om bontottan,amennyiben nem olyan fontos az új akkor elérhetőségemet megtalálod az adatlapomon..
Hello mindenki kuplunk dekni fedél kellene nekem Honda CR 125 1995-ös évjárathoz, új kellene inkább néztem jópár oldalt de még nem találtam esetleg bontott is szóba jöhet ha lenne valakinek válaszokat előre is köszönöm
Nem régiben vettem egy honda crf250r-t és a kipufogó kivan pucolva és csak kiváncsiságból oda húztam neki és mikor elérte a magas fordulatot a kipufogó lángolt és elég erősen durrogott.
Valaki megtudná nekem mondani hogy ez csak simán a kipufogó miatt van vagy pedig gyújtással van e valami ?