Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó ha valakit érdekel.Honda Cr első teleszkóp.
Na le lett ma tesztelve a gép. Be vállt a technika sehol nem füstöl csak ahol kell neki a hangja is szebb lett.
Helló.olyan problémám lenne hogy van egy Honda CR 125 cross motorom 1986 évjáratú és ehet kéne nekem egy jobb oldali vízpumpa dekni ha valakinem van vagy tudna segiteni annak meg köszönném.
meglessz majd eldicsekszem a fejleménnyel ha jó ha rossz.
Ne indíts be a motort ha tömítettél vele mert ki fog fújni,mi úgy szoktuk hogy este beken és éjszakára állni hagyjuk...de ez ne tévesszen meg,reggel is lehet tömíteni vele!
Lényeg hogy megkössön és csak utána índítgass...
csak kellett 1 kis idő még az adatok feldolgozódtak. amúgy ez a paszta hőre szilárduló?
Eddig sem beszéltem másról!
szerintem tudom is miről beszélsz. én hülye most jutott eszembe hogy van is itthon ilyesmi csak vastagabb kiszerelésben
Olyat képzelj el mint a kenderkóc,csak nagyon vékony fémszálakból,nem tudom mi az épkézláb neve...gugliban keress rája,megláthatod.
A cementes tömítőmassza is jó,csak a rezonanciától lassan kipotyog,a vékony fémháló pedig nem engedi.
Voltam ma autósboltba vettem tömítőt, mondtam neki ezt a sűrű szövéső fémhálót amit a kipufogósok használnak ilyet mutatott.
Én egy kipufogós ismitől szereztem be,de elképzelhető az autósbolt is,vagy kipufogószervízes...vékony szövésű fémháló a lényeg.
meg is van! de... a "spéci a kipufogósok által használt fémhálót " be tudom szerezni rendes autósboltba vagy merre találok ilyesmit illetve mi a hivatalos megnevezése?
ejj elnézést kérek akkor figyelmetlenségemért
Ejjj,itt ilyen sosem volt! :D
Ejj ejj. Még mielőtt hárman hurrognak le, hogy lapozz vissza 1-et vagy 2-t gyorsan leírom. Lapozz vissza és megtalálod a csodaszert.
A hengeren a kipufogó torok vagy nem tudom mi a hivatalos megnevezése (amire a rezó van ráhúzva + 2rugóval felfogatva) ott nincs valami tömítés? Nekem nagyon kifúj ott így a hangja is másabb és k*rva sokat kell takarítani is + kicsit zavar is. Vagy van valami más megoldás rá?
Szerintem nem placebo ezt tapasztaltam én is, amúgy a jobb olajok elvileg tisztábban égnek. Eddig ez a legfaszább 2t olaj amivel én találkoztam :
http://www.liqui-moly.de/liqui...
nem olcsó, de kurva jó, 1:50 be használjuk endurozáshoz, (de a korábban említett q8 és az igol is tetszett, de a power1 racing 2t és a motul is jó!)
Amióta több ismerős is rátért az észteres olajra. Azóta nem panaszkodnak ,hogy "folyik" a kipuff . Meg nemretkes minden a kipuff környékén. Én azt vettem észre mintha jobban is menne kicsit a gép. De lehet csak placebo
Igazából nem csoda az se hogy a jobb olajjal a kis gépek is jobban bírják a gyűrődést, tartósabbak és még jobban is fel pörögnek.....
david97
A Te motorod valószínűleg '95-ös!
Szeretem a láncfűrésznek meg a többi gépnek megadni ami jár neki :)
Tény bőven elegendő lenne csak a szintetikus olaj. De nem vág földhöz az a pár száz forint pluszban :)
Ja például a praktikerben lehet kapni fekete hőálló festékes sprét asszem 700 fokig jó.
Szimpla hőálló feketével...
Helló! Kiégettem a rezót ,a festék persze leégett...Milyen festékkel érdemes lefújni ami nem ég le?Vagy jobb lenne fel csiszolni fém szinűre és le lakkozni ?
Biztosan jó,de lehet pár helyre felesleges,zöldségeshez sem kell Ferrarival járkálni!