Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Használt himbát érdemes venni?
ill. tud-e valaki jó állapotút?
Írtam neki, majd közvetítem.
sziasztok!fent van a volt motorom az apróba.nézzétek a leirást! sz.tem hozzá se nyult a blokkhoz.valaki kiváncsiságból rákérdezhetne miket cserélt?és ráadásul a saját fotóm rakta fel! http://www.kepesmotor.hu/honda...
Áááá, felejtsd is el szerintem... Ekkora felújításnál határ a csillagos ég. Keresgélj tovább, ha nem találnál "költségmenteset" vegyél nagyon olcsón egy olyat amit biztosan fel kell újítani, és akkor te rakod össze, na de 250.000Ft-ért venni egy ilyet... Bár min is lepődjek meg? Magyarország...
hát ez akkor derül ki mikor az ember szétborítja a gépet én is váltóhiba miatt szedtem szét eddig 52-nél járok és még nincsen benne a fúrás, dugó, tömítés,olaj, és ez csak a blokk
megneztem ma,es hat.. himba log,elso futomu log,lancszett cseres,valto teng. log,3 eve nem volt belenyulva a motorjaba.hat ugy ennyi.250 az alja.nem hoztam el.. mennyi lenne ennek a felujitasa kb?
Hát így elnézve évjárat az szerintem stimmel, a külseje sincs annyira lelakva, meg kell nézni ki kell próbálni.Ha valami baja van alkudni! sok cseresznyét a vásárláshoz
Hangya Gabi ahogy nézem 24 éves, nem túl fiatal, de most akar igazi cross motort venni ,az ilyen kezdőknek a 125 2t vagy a 250 4t való. A megfelelőbb a 125-ös, ezen a motoron lehet megtanulni motorozni, és ha már ezen jól megy jöhet a nagyobb. A250 4t ugyan nem mondható nagyobbnak, könnyebb is vele motorozni, de elkényelmesít, nem is beszélve arról, hogy abból már csak az igen jót szabad megvenni ami nem 300000Ft
Crf450R-CRF250R néhány apróság, eladó! Érd:legzepp@gmail.com
Inkább endurozásra, erdőzésre, földesutakon használom, ezért rossz, hogy hamar lepörög. 15-49 áttétellel 125 a vége. De amúgy tetszik a gép, lehet, hogy rakok hátra 45-46-os lánckereket, akkor már egész jó lesz. Nekem lekopogjam, excel felnivel még nem volt bajom, persze azokkal is lehet gond, ha nem törődnek vele.
Sziasztok,

Leendo markatarskent kernek kis segitseget toletek.
Holnap mennek megnezni egy motort,esetleg ha nehany szoban velemenyeznetek,esetleg ha latni valami hibat rajta az is erdekelne..
Sraccal beszeltem,igy latatlanban jonak tunik,de majd kiderul..

http://www.kepesmotor.hu/honda...

Koszonom elore is.
Csak érdekességképpen,mostanság találkoztam személyesen pár olyan felnivel sajnos ami Excel létére is reped a küllők tövénél,nem bízhat itt már senki sem semmiben...
520 exc után lehet karcsú,de azt azért ne mond hogy kimotorozod ott ahová ez való! Amúgy mindenféle rossz szándék nélkül kérdezem hogy mire használod a 250et az Exc mellett...vagy után? Mert ez utóbbi esetben egyértelműbb a dolog.

Amúgy ha ilyen 200-250 magasságában mozgunk akkor várnék vmi piszkos alkalmi vételre jóval 200e alatt /mert azért havi 1-2 feltűnik/ és arra egy bő százast ráköltve azért összejönne egy épkézláb verda aminek nem lóg füle-farka. De hogy 250e is rád akarnak sózni egy bóvli és vkire rá is fogják az hótziher!
Ok! De nem vad ez sem! Egyenletesen adja le a teljesítményt, nem vág hanyatt, mégis nyomatékos.
köszi, de 125 ccm-est szeretnék!
Hátul már új gumi van, excel felnis, sport rezós.
Szia! Nekem van egy 88-as cr250-em. Komplett felújítás(170e volt) óta 15 tank ment ki. Erre egy darabig biztosan nem kell költeni sem gumit,láncot,futóművet. Külsőre nem csilivili, de műszakilag nagyon egyben van. 230e fix. Nekem picit kicsi lett a ktm exc520 után. Kép adatlapon.
köszi a normális hozzászólást!
Te aztán kibaszott naív vagy.Mit vársz egy huszon x éves motortól?Te tisztában vagy vele,hogy mennyibe kerül mondjuk egy dugó egy ilyen motorhoz?Az,hogy a haverjaid vettek ennyiért motort,azok attól még szarok,csak abban az állapotban vannak amikor még nem esnek szét.Hallgass crosspistire,gyűjtögess még.Vagy a saját pénzed ellensége leszel.
Sajnos ennyi pénzért jó motort ne remélj. Az a motor amibe csak benzin kell, az jóval magasabb áron van. Tudom, hogy szeretnél minél előbb motorozni, de a vételt ne siesd el, gyűjtsél még a pénzedhez és akkor vehetsz egy fiatalabbat.
azért te valamit rendesen félre értettél az írásomban...! nem azt mondtam hogy nem akarok rá költeni, de ne az legyen már az első hogy megveszem aztán egyből költeni rá.
az meg hogy ebben az árban nem találok azért nem teljesen biztos, jó pár ismerősöm vett mostanság hasonló árban lévő motrokat , és ők elég jól kifogták!
nyílván szart én sem fogok megvenni, még ha áron allul is adják!
Nem fogsz találni.Vagy gyűjtögetsz még kb ugyanennyit és veszel egy normálisat,vagy ha szeretsz szerelgetni,akkor alkudsz amennyit tudsz ,és felújítod.A másik dolog,ha már most azt írod ,hogy nem akarsz rákölteni,akkor hagyd a faszba.
Úgy gondolom fogsz találkozni pár csodával,én úgy számolnék maradjon a zsebben alsó hangon 50e amit még egy makulátlannak tűnő motornál /bár vszeg olyan sem lesz/ "csak úgy"ráköltök a meglepetés részére....és ezt egy jónak tűnő motorra gondoltam.
én kb úgy 200 nagyon maximum 250 ezer ft-ot szánnék rá, remélem ebben az ár kategóriában már kapok olyat amit nem szerelgetni kell hanem csak tankolni!
ha találok valami számomra megfelelő gépet akkor jelzem!
Köszönöm a válaszokat!