Szia! Linked van, hogy melyik a kiszemelt? Mert kezemet rá, hogy évjáratilag is van turpisság, ez már nem is meglepő. Alkatrészellátás az ilyen idős motoroknál is jó. Pl: http://motoroswebaruhaz.hu/
Fogyasztása csukótól, és tereptől függ, ezt egy crossnál kár is szempontnak venni. (Szerintem.) Hogy megéri-e? Az a jelenlegi állapottól, és az árától függ. Ha drága DE jó "vagy" olcsó ÉS szar akkor megéri. Ha drága és szar, akkor már annyira nem. :) Olcsón jót meg nem fogsz találni... Ha van linked megmutathatnád.
Van hozzá minden csak bírd pénztárcával mert így látatlanban is kell rá költeni,kérdés hogy mennyit....150e nél többet gondolom többet nem akarsz rászánni,a nem várt kiadásokra 50-100e-t félre is rakhatsz.
Sziasztok!88-as kiadású cr 125 vásárlása előtt állok és nem nagyon vagyok tisztában avval,h alkatrészt lehet hozzá könnyedén kapni meg pár apróságra lennék kíváncsi mind fogyasztás stb.Arra akarok ki lyukadni,h érdemes e egy ilyen régi motort meg vásárolni.Segítségeteket előre is köszönöm!
Barátom kinn dolgozik Németo-ban,lehet eladná az övét mert nem nagyon használja,valódi 89 es,elöl fordított telós,rendben van,hátsó telót nemrég rakta rendbe Csika,dugóban sincs sok,nicasilos hengerrel...
Ha gondolod rákérdezek mert nem hirdeti sehol,csak szó volt róla hogy eladná...Bács-Kiskun megyében.
hy! ha valakit érdekelne egybe egy huszasé! a csizma 44.5ös.nekem 43as lábam van simán kényelmes.a kesztyü L-es.a mezek meg a gatya kb. 178cm magas 85kg köröli emberkére jó.
Stiasztok, eladó
Könnyen beszerelhető hűtőborda ( supercooler ), a vízcsőbe kell betoldani. A hűtővíz hőmérsékletét kb. 5-7 fokkal lejjebb viszi. A típus minden 2t krossz és endúró motorhoz jó.
Beszerelhető akár több darab is.
Alumíniumból készült , kapható nyers fém színben, feketében és narancssárgára eloxált változatokban is.
furat 12 mm külső átm. 16mm
furat 14 mm külső átm. 18mm
teljes hossz 76 mm
hűtőegység hossza 45mm
Az ár 1 db/4000 ft +postaköltség.
Egyedi méretek gyártását is vállalom.
kaantisocial@gmail.com
Fogyasztása csukótól, és tereptől függ, ezt egy crossnál kár is szempontnak venni. (Szerintem.) Hogy megéri-e? Az a jelenlegi állapottól, és az árától függ. Ha drága DE jó "vagy" olcsó ÉS szar akkor megéri. Ha drága és szar, akkor már annyira nem. :) Olcsón jót meg nem fogsz találni... Ha van linked megmutathatnád.