Van a baráti körben 3db 95 előtti Cerka,azokon elfért volna 1-2 még hátul!
Akkor érdekel ha hasonló szíp mint a múltkori,az sem baj ha olyan olcsó! Köszke!
18 az ilyen endurós meg 1995 előtti krosszos téma, nincs. 19-es 21-es ügyben holnap feltúrom a kertet. Felénk eldobsz egy ilyet, és kihajt, mint Cefrés Pista az alsóbbrendű útról.
Én meg a benézésügyi minisztériumban végzek munkának látszó tevékenységet....most így második blikkre mondol vmitet!
Érdekes a deknivel egybeöntött kuplungfedél is....
Aprópó,íppen akartam feléd kérdezősködni hogyha lészen esetleg hasonló 19" os gumma mint múltkor? 18" v 21" ra is érdekelhet.
Én gépgyártástechnológia-számítástechnika szakon jártam gépipari technikumot, szóval feketeöves nyominger vagyok a témában: Ez egy használt dekniről készített, öntött alumínium másolat
Köszönöm azéé hozzá szólásokat aza dekni már semmit nem ér csak dísznek jóó :) szerencsére találtam egyet ami ponto a Cr-hez :D nem tudom hogy gyári vagy nem véleményetek?
Helló. tudna valaki segíteni? van egy 1985 Cr és annak nem tudom az alváz számát:( csak a blokk bal oldalánál van a váltónál szám meg betű :D
ami a blokkon vaz it van :je01e ez a blokon van és ez alatt egy kis fém lemezen van még egy szám:2604229
havalaki tudnasegiten az jó lenne :) közönöm sziasztok:D
ok és én se akarok vele kilódni már inkább keresek :) hát ugyvettem hogy működött csak nem volt össze rakva teljesen felkellet rakni a ví csöveket meg bilincset meg vizet kellet bele rakni kb ennyi :) de kérdeztem az elözö tulajt ő is csak egy fél napot ment vele mert neki is elfolyt a víze :( és szerintem innen jöt a buherálás :)
Pár óra alatt megköt,de mit akarsz rajta beragasztani? Elég nagy rajta a lyuk,rengeteg sziloplaszt kell oda,el fogod tömíteni a vízjáratot és megfőzöd a motort,kicsi bajból nagy gond lesz az úgy...keress egy másik deknit mert ezen csak barkácsolni lehet ...amúgy hogy lehetett ezzel így motorozni,vagy működésképtelenül vetted?
azért köszönöm.és bontóból nem lehetne szerezni, mert nézegettem olyan oldalakat ahol foglalkoznak a javításával, meg el is adnak alkatrészeket csak lehet hogy ehhez az év járathoz nem lesz. de próba szerencse.sziasztok.
A harmadik képen némileg nagyobbnak tűnik a probléma mint hogy FBS-el meg lehessen mókolni,konkrétan hiányzik belőle egy db,még a fémragasztó sem segít.
Sztem necces lesz ilyet találni mert ez a verzió különbözik a HPP től,amit kb 15 éven keresztül változatlanul gyártottak...
Akkor érdekel ha hasonló szíp mint a múltkori,az sem baj ha olyan olcsó! Köszke!
Érdekes a deknivel egybeöntött kuplungfedél is....
Aprópó,íppen akartam feléd kérdezősködni hogyha lészen esetleg hasonló 19" os gumma mint múltkor? 18" v 21" ra is érdekelhet.
http://www.ronniesmailorder.co...
Remélem nem a vízpumpadekni keresed újban mert ha meglátod az árát tuti felvágod az ereid...
ami a blokkon vaz it van :je01e ez a blokon van és ez alatt egy kis fém lemezen van még egy szám:2604229
havalaki tudnasegiten az jó lenne :) közönöm sziasztok:D
Sztem necces lesz ilyet találni mert ez a verzió különbözik a HPP től,amit kb 15 éven keresztül változatlanul gyártottak...