Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érthető, szándékos gyermekcsíny" volt ez fókuszált kép választás:D itt már némileg élesebb:D
Végül is sikerült beszélnünk.
Hívtalak meg írtam is pár hete de baxol válaszolni...
Sziasztok.
Cr 125 (1995) megmaradt alkatrészei eladóak !
Régebben bontottam de még jó néhány dolog meg van, idomszett,blokk alkatrészek. stb.
Inkább telefonon vagyok elérhető.

Tel: 0630.649.26.76
Hívtam is a srácot de nem vette még fel...
Kicsi kovász van,a tengely megvan,a távtartókat nem lelem egyenlőre,így ma nem tudom feladni egyben a motyót...
Amúgy 90 esnek két tengely van egybecsavarozva,az a megoldás kell,vagy ez a verzió?
http://www.ronniesmailorder.co...
Mivel az előtér volt éles a háttér homályos így nézd el hogy ezt nem lehetett látni! :D
na akkor a 93 az úgy jó is lesz középnek:D amúgy fent a 2 villahíd közt van az első telón egy sáv ami tényleg 93-ra utal. 92-nél még más, 94-nél meg már a dob más. Mondjuk az cserélhető, na meg a teló is.. De azért csak nem legóztak vele ennyit
Köszi,küldöm mint Gyurcsók az energiát!
átment
Le is diktáltam neki amikor beszéltünk,de kiteszem ide is,hátha más is utalna rája:
Tizenegy773322-000hetvennégyhét15 Otp
Sasvári N.

Köszi!
1988-as az a motor, úgy látszik nem voltam eléggé érthetően pejoratív
emberünk ideadta nekem a 20 ezret, írj már egy számlaszámot, és utalok neked.
Sziasztok,
Van egy CRF450X-em, erdekellne, hogy furas faragas nelkul kaphato-e magyarorszagon rendszamtablatarto.
crfsonly.com-on talaltam a gyari ledes hatso lampa helyere beepitheto feklampat, illetve fem rendszamtablatartot amit a lampa csavarjai tartanak, de sajnos magyarorszagra eleg draga amerikabol rendelni.
Ki hogyan oldotta meg? Marad a furas es univerzalis sarhanyo?

Esetleg ha valakinel van elado SM szett hondara az is erdekellne :)

Koszonom!
Történetesen tegnap este szert tettem egy kpl motorra,így akár pár perc alatt kiszedem Neked amennyiben tényleg fontos...kíváncsi vagyok hogy sztem mennyi lenne a reális ára,ha gondolod tégy egy ajánlatot.
Az egy Fox térdvédő és 8000 ft + posta az ára.
térdvédő mi pénz?
Eladó egy komplett Cross felszerelés.A cuccok külön is eladó de egyben olcsóbb.
Mennyi pénzt szánnál erre a projektre?
Sziasztok!

Nincs véletlenül valakinek egy Eladó Honda cr 125 blokkja? Nagyon fontos lenne!

Köszi előre is a segítséget!
Vki tud tippet vagy megoldást CR 125 90 es első teló csúszóperselyek beszerzésére?
Prox 90-93 közöttiekhez nem gyárt,pivot szintén nem...
92-94 közötti...
Innen tatai tetőcserépnek néz ki,a színibűl nízve 1972 es,de csak 83-ban került erre az épületre!
Nem sokat látok belőle, de 92-96 közötti. Bár majd az okosabbak is mondanak valamit.
na és az ott a háttérben milyen évjárat lehet így távlatokból?