Sziasztok.
Cr 125 (1995) megmaradt alkatrészei eladóak !
Régebben bontottam de még jó néhány dolog meg van, idomszett,blokk alkatrészek. stb.
Inkább telefonon vagyok elérhető.
Kicsi kovász van,a tengely megvan,a távtartókat nem lelem egyenlőre,így ma nem tudom feladni egyben a motyót...
Amúgy 90 esnek két tengely van egybecsavarozva,az a megoldás kell,vagy ez a verzió? http://www.ronniesmailorder.co...
na akkor a 93 az úgy jó is lesz középnek:D amúgy fent a 2 villahíd közt van az első telón egy sáv ami tényleg 93-ra utal. 92-nél még más, 94-nél meg már a dob más. Mondjuk az cserélhető, na meg a teló is.. De azért csak nem legóztak vele ennyit
Sziasztok,
Van egy CRF450X-em, erdekellne, hogy furas faragas nelkul kaphato-e magyarorszagon rendszamtablatarto.
crfsonly.com-on talaltam a gyari ledes hatso lampa helyere beepitheto feklampat, illetve fem rendszamtablatartot amit a lampa csavarjai tartanak, de sajnos magyarorszagra eleg draga amerikabol rendelni.
Ki hogyan oldotta meg? Marad a furas es univerzalis sarhanyo?
Esetleg ha valakinel van elado SM szett hondara az is erdekellne :)
Történetesen tegnap este szert tettem egy kpl motorra,így akár pár perc alatt kiszedem Neked amennyiben tényleg fontos...kíváncsi vagyok hogy sztem mennyi lenne a reális ára,ha gondolod tégy egy ajánlatot.
Cr 125 (1995) megmaradt alkatrészei eladóak !
Régebben bontottam de még jó néhány dolog meg van, idomszett,blokk alkatrészek. stb.
Inkább telefonon vagyok elérhető.
Tel: 0630.649.26.76
Amúgy 90 esnek két tengely van egybecsavarozva,az a megoldás kell,vagy ez a verzió?
http://www.ronniesmailorder.co...
Tizenegy773322-000hetvennégyhét15 Otp
Sasvári N.
Köszi!
Van egy CRF450X-em, erdekellne, hogy furas faragas nelkul kaphato-e magyarorszagon rendszamtablatarto.
crfsonly.com-on talaltam a gyari ledes hatso lampa helyere beepitheto feklampat, illetve fem rendszamtablatartot amit a lampa csavarjai tartanak, de sajnos magyarorszagra eleg draga amerikabol rendelni.
Ki hogyan oldotta meg? Marad a furas es univerzalis sarhanyo?
Esetleg ha valakinel van elado SM szett hondara az is erdekellne :)
Koszonom!
Nincs véletlenül valakinek egy Eladó Honda cr 125 blokkja? Nagyon fontos lenne!
Köszi előre is a segítséget!
Prox 90-93 közöttiekhez nem gyárt,pivot szintén nem...