Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv.Meg tudná valaki mondani hogy egy 1987 es Honda CR 250 es motorba (nem fordított telos)bele lehet rakni egy fordított teleszkópot.
Köszönöm.
Szia!

Első teleszkóp mennyi lenne?
A hátsó teló himbánál a csapágyakat ki szokták cserélni bronzperselyre,mert így a motor általában 5,2-6,7 lóerővel lesz erősebb.Na.Az csörög,mert már elkopott.Cseréld ki,vagy ragassz rá egy honda cr matricát,mert az is teljesítménynövekedést okoz,és általában ettől is megjavul.
Üdv.Eladó cr250 2003 cdi box használt,kipróbálható motoron van. 50.000ft.
Ez a kettő cső meg mi a szösz ott a gyújtásnál? :O
de azt hittem h valaki ennyi információből megmondja nekem mi zörög inkább az a szokásos e.t.z hhangnak mondanám.
igazâbòl nem folyamatos, csak néha hallom.
hali csuhi. adsz email.t ott majd elkerem a teloszamod. köszi
hát abba sok minden csöröghet. power is.kuplungnál is.nekem pl. ha üresbe jár csörög egy kicsit ha behuzom a kuplungot elhalkul.ha eddig nem csinálta azért nézesd meg..
Mivel mozgó alkatrészek vannak benne és nem egy fakockáról van szó,így az a része normális hogy van mechanikus zörej...az nem már nem ha olyan hangok jönnek elő ami eddig nem volt!
De azt ugye nem gondoltad komolyan hogy itt vki megmondja hogy mi a baja....be kell azonosítani hogy odavaló-e a hang,meg hogy kb honnan jön,és szétkapni mint Foxi a lábtörlőt!
cr 250 1991.
néha hallok belőle egy kis csörgést. meg nem momdom mi lehet az. ez n.ormâlis vagy szét kell szedni ?
a dugòba kb 10 üzemòra van
Hali
esetleg vkinek széles lábtartója crf 450 2006 hoz ?
jelezze,ha eladná
Holnap felcsöröglek,találj ki addig vmi csomagárat meg hogy kb mik vannak! :D
Áááá...kicsit elfelejtettem. Nem tudsz eljönni? Ajándékot is adok, meg olcsón mindent, csak had ne fényképezgessek, leltározzak
Mailemre dobsz majd választ? De ne csak azt hogy rotty a freemail!
Az az SAE 80W85 még a régi API GL-4 szerinti lehet, az új jelölés szerint az 10W30-at jelent. Ha van idő/kedv.

De nem ez a lényeg, 10w40 jó bele és kész, vagy az ATF.
Karbantartási adatok (gyári ajánlás versenykörülmények esetén)

Ellenőrzés, tisztítás 2,5 üzemóra
Dugattyú szett csere 7,5 üzemóra
Olajcsere a váltóban 7,5 üzemóra
Váltóolaj típusa SAE 80W85
Váltóolaj mennyiség 650 ml
Motorolaj típusa Castrol 747
Keverési arány 1:25-1:33
Teleszkópvilla olaj 5W
Olajmennyiség villaszáranként 231 ml
Gyújtógyertya NGK BR9EG

Kinek sikerült 80W85 -öt ajánlania? Az motorozzon is vele utána....ATF et bele vagy 10W-40 olajos kuplunghoz valót.
köszönöm.
3. találat, nem is kellett sokat olvasgatni...

had segítsek...
A majdnem az oldal közepén található üres téglalapba beütve a "váltó olaj" szavakat,majd a keresés ebben a topikban-ra rányomva remek tippek és tanácsok olvashatóak!
Asszem ez is benne volt a FAQ(fakju) top 10-ben...
?
Milyen váltó olajat vegyek cr125-be, és mennyit kell bele tölteni?
A választ előre is köszönöm.
Mehet attól kanyarban el a vas eleje hogy néminemű tojásdad forma leledzik az első ráfban? Nem tudom úgy "terhelni"hogy ott is maradjon ahol szeretném,csúszik el...