Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló igazából csak a Cr t néztem eddig. De nem pont csak az a típus ok. Ha nekem sem jön semmi közbe akkor lehet megnézem a gépsárkányt.
Hali! mindenképpen cr-t akarsz? Mert tudok egy elég jó állapotú 96-os yz250-et amit lehet elad a cimbi ha úgy alakulnak az anyagi dolgai....
következő hónap elején kiderül hogy lecseréli -e egy újabbra vagy sem. Ha nem jön össze neki a pénz akkor megmarad, ha igen akkor elgondolkodik.... Jó állapotban van amúgy az övé szerintem.
Mondjuk én ezért nem voltam jó üzlet ember amikor mezőgazdasági gépeket javítottam és eladni akartam. Egyszerűen nem tudtam hazudni meg nem tudtam ramaty munkát kiadni a kezemből. Ha meg rendesen fel volt a gép javítva akkor arra meg húzták a vevők a szájukat, mert van olcsóbb is. Sajnos nem csak a motoros dolog ilyen hanem az mg is.
Kemény dió! Egy motor vásárlása amúgy sem egyszerű dolog,pláne ha idősebb gépről van szó...Sok "felesleges" kiló métert meg lehet tenni a jó motor megtalálásáig.Az meg hogy mindenki a saját motorját fényezi,természetesnek tűnhet csak nem etikus.Ezért inkább nem is szoktam kérdezni.Átnézem tüzetesen és ha az elvárásoknak megfelel hozzuk.Vagy bejön,vagy nem! Szar még akkor is lehet ha egyébként nem annak tűnik. Mondhatnám hogy szerencsejáték,de sok dolog közrejátszhat.Elsősorban hogy mennyire vagy begőzölve az MX-re.Ha még bírod az "elvonást" várd ki,és keresgélj.Vannak ebben az országban még elfogadható motorok(sajnos egyre kevesebb). Sok sikert hozzá!
Sziasztok voltunk pár Cr t megnézni. Tudom 250ezer ft környékén ne várjon csili vili mocit az ember. De nem értem az eladókat. Hazudnak össze vissza minden dolgot. Szépen meghallgattam majd felvázoltam a dolgokat ,hogy ez szép és jó amit elmondott. Elméletben ok is. De a motoron gyakorlatilag nem látszik. Jött a döbbenet ,hogy miért mondom ezeket. Elmeséltem napi szinten mezőgazdasági gépek motorjait rakom össze ,azért van fogalmam mi micsoda. Tény nem kétkerekű de motor motor. Volt aki még kompressziót sem engedett mérni nah attól szépen el is köszöntünk. Ha el akarok valamit adni akkor nem hazudozok össze vissza milyen jó meg stb hanem vigyék azt megegyezünk. De ha nem kell sok embernek a kp akkor biztos jól él. Egyenlőre el is ment a kedvem a vásárlástól.
Annyira nem szeretem ezt a magyar mentalitást :( Tisztelet a kivételnek mert azért akad becsületes eladó is
Köszi,kidolgozásban sem vmi szép közelről,mint a homokformába öntött alu...
Régóta létező,bár mostanában kevésbé futó Olasz márka.Leginkább optikai dolgokat gyárt,igazán komoly funkcionálisan működő tuning cuccot még nem láttam a márkától.(de ez nem azt jelenti hogy nincs is )
Ramirez.
Sziasztok! 94'es yz 250-be keresek hátsó féknyerget meg szívócsonkot!
:) annyira nem ördöngős, de benne van a pakliba, hogy szarul sül el a buli, ha jót fog ki az ember akkor és kicsit rendbe szedni vigyáz rá akkor nincs probléma! Bár az alkatrészellátással lehet, hogy kijönnek a problémák
Hello!

Többen próbáltak itt ilyen múmiákba életet lehelni, hamar (vagy később) elment a kedvük tőle. 5 dolgot megcsinálsz, elromlik 10 másik.
Ez (úgy majdnem) mindegyik régi krosszra igaz.
hát kb benne lenne 70.000Ft-odba akkor össz vissz 130.000Ft-ba lenne egy erős mocid persze azért nem hasonlítható össze egy újabb motorra de nem rossz, de szerintem 70.000Ft-ért komplett blokkot is kapsz hozzá működőképest újabbat :)
szevasztok az a kérdésem lenne hozzátok hogy érdeme e egy 83 cr 250-nel foglalkozni ha hajtókaros + fúrnikel +dugó

erről van szó

válaszokat előre is köszönöm
Melyik brigád védjegye ez a brekuszos dekni,cimbim 250 esén a kuplungdekni ilyen...
Üdv mindenkinek!
CRF250X és CRF450Xről tud valaki véleményt adni?:)
Esetleg valakinek van eladó? Főleg 250es érdekelne!
Kösz báttya
20x28x5
Hali! CR 250 95' berúgó tengely szimmering méreteire lenne szükségem,ha valaki tud légyszí irja már le,előre is köszi!
ha esetleg valakit érdekelne!
Eladó pár cuccom, ha valakit érdekel: http://www.kepesmotor.hu/kross... valakit érdekel:
Zsír új Thor 44-escsizma nem kell valakinek? Haveromé, fél órát bírt ki benne, mert kicsi rá 65-ért vette, 40-ért vihető. Majd meghirdetem ha lesz időm.
Szólok, ha van.

Most csak egy üzemóramérőm van, nem jelentkezett rá a gazdája, 5 ezer. Ja meg teleszkóp légtelenítő 4-ért.
Óó, nekem meg nem volt időm elmenni a bankba..
No mindegy, azért remélem lesz még ilyen alkalom!