Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kosz hogy szoltal . Es akkor a 92 esen?:D
Inkább nem mondom meg, mert csalódott leszel, mikor kiderül, hogy 1992-es
Sziasztok valaki tudna nekem abban segíteni hogy hol található a honda cr en az alváz szám ? 1994 es .
Sziasztok!

Valakinek van esetleg eladó hátsó sárvédője 98-as CR125re?
Már csak egy roggyant jobbos hűtő van hibátlan sapkával, váltó cuccok, dekni, rossz atacos henger, rossz idomok, RM hűtők stb...
Áldjon meg akkor Téged és kiccsaládodat az úr drága dizsvírem! Amennyiben találsz esetleg újat ezekből akkor kéccő!

Sziasztok!

Megtudná valaki mondani hogy melyik CRF be van 4,5 ös szelepszárú szelep? Évjárat, ccm, kipu vagy szívó.

Köszi!
Körbe nézek vala, testvérem az űrben
Keme testvér az úrban....van-e még a kincseid között esetleg CR 125 91-92 höz hűtő illetve oldalidom pár?Illetve milyen Cerka cuccaid vannak?
Köszi a Starcrosst,teljesen jó bütyökügyileg! :D

Esetleg ha vkinek lenne ilyen idomja bökje ki bátran!
hello!keresek honda cr 250 -est 97 töl 99 ig,aki tud valahol eladot az irja meg a következö e-mail cimre:randor@tippnet.rs!elöre is köszönöm
van benne igazság
Sok sikert hozzá,a következőt a CRF 125 höz majd...
Nem tudom ki írta,de nagyon jó írás.Hirdetések között találtam.

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Köszi
azért holnap megyek vele egy probakört
Addig eljutottam amúgy, hogy menetes, de ha elkezdem kifele tekerni, azokon a kis furatokon tolja ki a fémforgácsot a cucc. Gondolom ez nem épp egészséges jelenség?
Ez lehet egy hülye kérdés lesz, de valaki meg tudná nekem mondani, hogy ezt a teló alkatrész hogy szedem szét? Szimeringet kellene benne cserélnem. Na meg hol kapok bele szimeringet?
A gyereknek sincs,de ami alatta van,annak talán
Tényleg egyszerű kérdés,kár is volt ennyit gépelned érte...egyszerűbb lett volna beírnod a gugliba és tessék pl:

http://a5.hu/motor/europaba-er...

Nevén kívül semmi köze egy 250 CRF-hez.
Hello egy egyszerű kérdésem lenne most láttam a hondánál az uj CRF 250 M et és csak 23 LE de miért annyira le lenne fojtva?amugy az uj ara külfoldon kb 1115000 ft nem tudom ez most szerintem jo
Nem,mert kettő után csere
Ahan na majd holnap megnézegetem az ilyen aproságokat biztos sokat jelent nem nagy gond lehet mindig rugásra indul az előző gazdája egy jo ideig használta igy h ledadogott azt mondta nem zavarta :D de Engem nagyon is zavar :D
én 6os hőértéküvel endurózok.sztem max. 8asat tegyél bele.a tizes nem jó neked!
Még nem annyira nézegettem körbe a gépet :D De holnap kitakaritom szépen a karbit meg kiprobálom a tü állitást ha nincs más :) Am milyen gyertya kell bele csak h tudjam milyen kell mert van ithon az apriliába vettem anno egy fasza b10egv-s denso gyertyát az esetleg nem jó? ?
Vagy akár kettővel is ha kell...
a súbertün 1el rakd feljebb az alátétet!egy próbát megér!nekem anno ez volt a gond!hanyas hőértékü gyertya van benne?