Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Friss Cr 125 tuladonos vagyok eddig mindig csak endurojaim voltak Rx stb ... és most hozzám került egy 94es Cr 125 és olyan gondom van h power nyitásnál bedadog de néha viszont kiforog szépen szerintetek mi lehet a gond?
Nm skálavan. azóta 4 órát kapott a motor,nincs vele baj.Csak nem volt érthető az erő külőmbseg.
Ha a két felület síkban van, a tömítés jó, elég az előírt nyomaték. Tehát nem elégséges az egyik felület, síkban léte. A nyomaték kulcs is megtéveszthet, van amelyiknek nem Nm a skála osztása, ezen kívül a beállítása pontos-e. Azért ilyen sok különbség mit írtál, a nyomaték kulcs végett nem adódhatna.
akkor nekem jól érzi a kezem a nyomatékot! én simán érzésre huztam azóta is jó!
Kicsit más. múltkor utána néztem h mekkora nyomatékkal kell meghúzni a henger fej csavarokat. 32-48 at írt. nekem úgy a csavaroknál gyöngyözött a víz 80 Nm-nél már nem. nem rég kapott új hüvelyt ,így hát síkolva is lett a henger fej. Kérdés az volna, hogy hengerfej csere érett? (teflonos tömítéssel is próbálkoztunk meg klinkerittel h.csere óta. utóbbival nincs gond.
Hali nem tudjátok 10 üzemóra alatt, menyit kopik a hátsó gumi?
Neeee......

Miért kell minden héten többször baromságokat kérdezni?
Hogy lehetne megállapítani hogy mennyit eszik ha nincsen rajta km óra? És ha lenne is rajta akkor is erősen terep és jobb kéz függő?
És miért nem mindegy hogy 5 litert vagy 10 et eszik?
Sziasztok

Mennyit eszik endúrózásom egy 450 crf (2006 karbis)?

köszi a választ.
a szimering.cseréld mindkettőt meg nézd meg a csapágyakat nem lóg-e!
köszönöm.
2005-ös ,elírtam véletlenül.
Az a lyuk pont azért van ott, hogy ne az olajba folyjon a víz. A víz felőli szimeringed megadta magát. (99%)
Sziasztok.Az lenne a kérdésem, hogy 2004-es crf250-es gépemen elkezdett csöpögni a víz a vízpumpánál egy kis lyukon és nem e tudja valaki ,hogy mi célt szolgál az a kis lyuk és mi lehet a baj? (gyárilag ott van nem vertem be rozsdás szöggel) A téli állás után beindítottam semmi baj azóta megint állt és ez lett köszi a választ!
Ez alapján a motorkód alapján nem fogsz találni itt,de kb-re belövöd az évjáratát:
http://www.motodacross.com/

Aztán találsz hozzá robbantott ábrát:

http://www.ronniesmailorder.co...
Köszi, már van motorom. Sokan amúgy is azt teszik, lehazudnak 5-6 évet. Aztán alkatrész beszerzésnél meg van baj...
Hát igen, rajta is van az az extra ami miatt megér annyit....
Tudom, hogy nem Honda, de két barátom nálam tárolja a motorját, 2003-as SX125 Ktm és 2008-as RMZ250 Suzuki. Mindkettőt én magam is megvenném, és bátran merem ajánlani, ha valaki épp motort keres.
Az állapotuk olyan, ami miatt mindkét gazdi nyugodtan aludhat, merem ajánlani őket.
89es! de ha kell szólj eladom neked 94esbe!
Az a motor nem 250 ezer környéke lesz, hanem inkább 320 ezer környéke. Ha ennyiért is jó, akkor rendben. Az a motor RENDBEN VAN!
A te múmiád 94 körüli, nem 83-as...
az úgy nem rossz sokat nem bukhatsz rajta :)
ma voltam megnézni váltója rendben főtengely csapágy szerintem rendben kuplung is jónak tűnik szerkezetileg is egyben van ja és 40 ezerbe ide adja
ME03E a motor kódja ha ez mond valamit kellene nekem 1 robbantott rajz a blokrol
hát én a mumiámat még mindig imádom!
ok, majd köv hó eleje-közepe között kiderül, azt szólok mivan...
Szerintem érdemes megnézni ha nem ragaszkodsz mindenképpen a cr-hez....