Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki használ ilyen dugattyúszettet esetleg?Légyszi irjatok véleményt h jó lehet e :)
csáo tudnál adni egy teloszámot engem érdekelne pár dolog ! takacsgabi@freemail.hu
Vegyétek,vigyétek! :D
HAli. van valakinek nem használt gumira jó kapcoslata?ócsobbé:)
milyen váltó olajat , lánc spraytés légszűrőolajat vegyek? illetve a felnibe hova van ütve a gyártási év?
Már nem foglalkozok ilyennel, de utoljára nekem 2010-ben Százhalombattán 42-értihüúvelyeztek cr250-est dugóval, ha jól emlékszem.
És mindkét fél jól jár a káposzta is megmarad!

Kend tud vmi ártámpontot adni adni?Hogy kivel mit és hogyan..és hogyan ne?
Na jó. De mindenki más is, aki telefonon vagy mailben elhiteti a Pinkkel, hogy ő is szerelő, megkapja a 30%-ot
Az jó árnak tűnik az alapanyagért és a munkadíjért,tekintve hogy prox listaár 43900... azzal összerakva duplája lenne.
nekem a gyöngyösi motor szervizbe asszem 25ért csinálták a vashüvelyt!
Srácok mennyibe kerül egy épkézláb hüvelyezés cakompakk,dugó nélkül?
Mennyibe építenek be egy prox hüvelyt munkadíjban? /prox hüvelyt én vinném,van rá kedvezményem/
Vagy érdemesebb más verziót választani?
Azt írtad: "jó tanácsot ilyesmit elfogadok", na az enyém volt az "ilyesmi"
amúúgy a karbantartásra gondoltam meg ilyenekre jótanácsként
hát igen 94es motorok kicsit másképp is néztek ki. furcsáltam is de eddig minden okés vele (le is kopogom gyorsan)
Kezdésnek mindjárt arra, hogy nehogy átverjenek az évjárattal....ööö...elkéstem ezzel, ez a motor 1993-as. Aztán hogy ne legyenek tákolt, oda nem illő, típusidegen alkatr...a fene...nahát, milyen klassz az a végdob. Meg egy 1998-as ülés
Ezek után érdemes (lett volna, vétel előtt) átnézni a csavarokat, vágózott, lenyalt, ezer féle már eleve gyanús. Stb.
Ha működik, megy, használd egészséggel.
ezt mire fel érted?
Hogy,csak és kizárólag,illatos szilikonnal kenjed az idomokat!
sziasztok most vettem egy 94-es cr125-t mire kell odafigyelni? illetve jó tanácsot ilyesmit elfogadok
Mivel nagy itt a pangás csinálok kis reklámot,alkatrész van eladóóóó:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Minden megkezdett 8e feletti vásárlásnál +1 doboz sörital jár hozzá!
Ezt most mennyire sikerült komolyan gondolni?

http://www.kepesmotor.hu/honda...
Köszi,egyenlőre ebből nem kell/ene/ semmi...bár ha vmelyik alatt lapulna pár új henger akkor sokat adnék értük! :D

Kenyeret a pékségből,fröccsöt a kocsmából,első féknyereget pedig Honda motorkerékpár képviseletből/szervízből érdemes venni.Ez elég kis összeg ahhoz hogy másfelé nézelődjön az ember...
Helló
Tudjátok srácok hol lehet nissin első féknyereghez tömítésszettet venni? ( 06431-MA3-405 )
Kö.
Vázszám a kormány nyak jobb oldalán található.