A felszerelésből még maradt az utánfutó, egy elég rossz állapotú alpinestars tech3 csizma, egy szintén rossz állapotú vemar sisak, egy protektoros rövidnadrág. http://www.kepesmotor.hu/honda...
Az igaz,de ha vesz bele 17" os felnit,akkor meg kell oldani a tárcsa+lánckerék felfogatást,tengelyeket,távtartókat,alsóhangon ez 40-50e ft + az elbaszott idő és ha nem jön be neki akkor ez mind felesleges volt.
Az én verziómban vesz két külsőt,kipróbálja milyen a flesh aztán azt mondja hogy ezt hagyjuk!
Megmarad egy csomó ideje és pénze,és megköszöni hogy nem ruházott be nagyobbat...
egyenlőre még csak elméleti sikon megy a dolog! meg ugy akarnám hogy csak a kerekeket kelljen cserélni.nem akarok hiper-szupermotot. csak kipróbálni utcai kerekekkel.
Gázadásra jobban csöpög? Nekem akkor produkált ilyet, amikor hengerfejes volt a gép, és a nyomás a vízcsőben kinyomta a vizet ott ahol csak tudta. Jelen esetben a 2 csavarnál. (Nekem a szétrohadt dekninél. )
Sziasztok! 87es Cr250 el motoroztam hétvégén mikor észrevettem, hogy csöpög belőle a hűtővíz. Egyből leállít hazatol. Itthon szétszedtem a vízpumpát mert azhittem ott folyat. Tömítés minden oké nem folyik onnan. 3 napra rá elindítom és csöpög belőle a víz gázadásra pedig jobban csöpög és a vízpumpa alatt beljebb a blokkon van 2 csavar azokon szivárog le. Tudnátok segíteni, hogy milehet a baj?
azért jól mutat!tök mindegy mert még ugyse mentem supermotoval nem tudok viszonyitani. csak jó lenne döntögetni egy kicsit aszfalton.kipróbálni.ezzel a kerekekkel mit kellett alakitani?gondolom tengelyt meg távtartót csináltatni kellett!
17"-osat, az biztos, amúgy ami van. Nekem a 125-be Aprilia kerekek voltak, valami 125-ös vagy 50-es supermotócskáé. Nem akarlak elkeseríteni, mert szeretem, ha valaki kreatív, de én 20 perc után kiszedtem belőle és eladtam, mert attól, hogy van benne 2db 17-es kerék, még nagyon messze van a supermoto-tól.
sziasztok!nem tudja valaki hogy a cr-be(89"250ccm)milyen kereket szoktak faragni szupermotonak?és milyen átalakitások kellenek hogy belemenjen?előre is köszi!
Szia!
06 hetven 510 tizenegy 03
Nicknevemre rákattintasz ott van az eladó holmiknál a hirdetésem,tudsz üzit is küldeni,de telón is keress nyugodtan,ha nem veszem fel visszahívlak.
Namura is jó minőségű motyót gyárt,ha időben cseréled és normális keverékkel használod nem lesz vele gond,úgy sem tudod úgy húzni a gázt mint versenyen!
eladó lett a motorom.
A felszerelésből még maradt az utánfutó, egy elég rossz állapotú alpinestars tech3 csizma, egy szintén rossz állapotú vemar sisak, egy protektoros rövidnadrág.
http://www.kepesmotor.hu/honda...