Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No ezt a fajta hozzáállást már szeretem!
Én nem az a fajta pöcs vagyok
Ha azt mondtam, tiéd, akkor tiéd, akkor is, ha idejön valaki és 3ezret lobogtat. 4-ért se. 5-ért odaadnám, de akkor meg felezünk
Drága dizsvírem az úrban el ne aggyád! :D

Kell,de piszkosul....az bosszantó hogy ma volt az emberünk Pesten csak baxott szólni,de pár napon belül lesz arra kanyarunk újra!
Már csak a te gumid van meg, ma jött egy srác személyesen, és elvitte a másik kettőt.
Mivel neki púpos volt benne,nekem pedig lapos így megnézve a két hengerfejet kiderült a turpisság,neki jóval nagyobb volt a robbanótere,a két henger pedig full egyforma volt...az pedig szinte semmit nem befolyásol hogy van-e rajta ablak,aki nem hiszi nézze meg a saját szemivel!
Tisztánlátás végett dugókialakítások CR 125

Wössner
88-89 púpos,ablakos
90-91 púpos,nincs ablak
92-92 lapos,nincs ablak

Prox
89-90 lapos,nincs ablak
92-03 lapos,van ablak

Az enyim 91-92,motorszám nincsen,külsőre ugyanaz,szva jó bele szinte minden,de melyik a jó? :D

Komámé 90 es abba is jó a két katalógus szerint a púpos és lapos tetős is...dejó! :D
Szevasztok. Honda Cr80r (1996) keresek karburátort nagyon megköszönném a segítséget elöre is köszi.
Köszi Szépen !
Adatlapomon ott a számlaszám. Postája belföldi csomagdíj, nem tudom, most mennyi, 1000-1500 körül lehet?
Csuhi ha vagy irj pls. varga981@gmail.com. egy manual is jo lenne
Ha megoldható a posta nekem kellene a külső biztos, meg lehet a középső is! Ha jó a posta írj egy számlaszámot és átutalnám.
hali. cr 250 91 powerszelep tisztítàsban kérnék tanâcsot. mit, hogy, kell, hogy jön ki stb. kösz
Mind a 3 100/90-R19, tehát 125 2T vagy 250 4T-re valók.
Tel.: 70 77 62 022
szia mennyit adnál érte? fasza állapotú a hirdetésembe megnézheted a cserélt dolgokat nekem 2ütemű kéne ha elviszed a blokkot nem motort cserélek hanem csak a szivét. csáó
Legbelső stipistop! :D az néz ki legfittebnek,milyen széles? Telszámot dobj pls,hívlak...
Erre szokták írni, hogy 80%-os. Szerintem közepén 70. De itt egy kép, a középsőn pl. van letört bütyök. Budapesten vagy Dabas környékén átvehető.
De érdekel ám!
Hali!
Nekem kell egy ennyi pénzért! :D
Milyen magas bütykök vannak az újhoz képest,és mi a pontos méret,hol vehető át,szép nagy homokban mocizunk itt az Alföldön melyik lenne a jobb?
Sziasztok,

egy haverom szerzett 5 gumit versenyzőktől, amik 2-3 versenyt futottak. Nekem csak kettő kell, 19-es hátsókból van még 3db.

2db Michelin AC10 és egy Michelin Starcross.

Én nem kupeckodok velük, 2000 Ft/db áron ugyanúgy elvihető.
A mintázatuk teljesen megfelelő, a legutóbbi ilyennel fél évet krosszoztam még, és én minimum heti egyszer megyek egész évben.

Érdekel valakit?
Köszönöm szépen
Szia! Az enyémnél ezeket az adatokat találtam, felújításnál (1988):

Főfúvóka: 168
Alapjárati fúvóka: 85
Kopólamella csere: 2,85mm
Lamella fémtárcsa csere: 0.20mm
Kosarat meghúzni: 80NM
Kuplungrugó csere: 44,7mm
Hengerfej: 27NM
Hali honda cr 250 en hengerfej csavarokat mekkora nyomattékkal kel lehúzni?....Am eladó egy honda cr 250 felújításután(blokk) most lezs összerakva ha érdekelne valakit.
Ebay-es témában szívesen segítek.