Én nem az a fajta pöcs vagyok
Ha azt mondtam, tiéd, akkor tiéd, akkor is, ha idejön valaki és 3ezret lobogtat. 4-ért se. 5-ért odaadnám, de akkor meg felezünk
Mivel neki púpos volt benne,nekem pedig lapos így megnézve a két hengerfejet kiderült a turpisság,neki jóval nagyobb volt a robbanótere,a két henger pedig full egyforma volt...az pedig szinte semmit nem befolyásol hogy van-e rajta ablak,aki nem hiszi nézze meg a saját szemivel!
szia mennyit adnál érte? fasza állapotú a hirdetésembe megnézheted a cserélt dolgokat nekem 2ütemű kéne ha elviszed a blokkot nem motort cserélek hanem csak a szivét. csáó
Hali!
Nekem kell egy ennyi pénzért! :D
Milyen magas bütykök vannak az újhoz képest,és mi a pontos méret,hol vehető át,szép nagy homokban mocizunk itt az Alföldön melyik lenne a jobb?
egy haverom szerzett 5 gumit versenyzőktől, amik 2-3 versenyt futottak. Nekem csak kettő kell, 19-es hátsókból van még 3db.
2db Michelin AC10 és egy Michelin Starcross.
Én nem kupeckodok velük, 2000 Ft/db áron ugyanúgy elvihető.
A mintázatuk teljesen megfelelő, a legutóbbi ilyennel fél évet krosszoztam még, és én minimum heti egyszer megyek egész évben.
Hali honda cr 250 en hengerfej csavarokat mekkora nyomattékkal kel lehúzni?....Am eladó egy honda cr 250 felújításután(blokk) most lezs összerakva ha érdekelne valakit.
Ha azt mondtam, tiéd, akkor tiéd, akkor is, ha idejön valaki és 3ezret lobogtat. 4-ért se. 5-ért odaadnám, de akkor meg felezünk
Kell,de piszkosul....az bosszantó hogy ma volt az emberünk Pesten csak baxott szólni,de pár napon belül lesz arra kanyarunk újra!
Wössner
88-89 púpos,ablakos
90-91 púpos,nincs ablak
92-92 lapos,nincs ablak
Prox
89-90 lapos,nincs ablak
92-03 lapos,van ablak
Az enyim 91-92,motorszám nincsen,külsőre ugyanaz,szva jó bele szinte minden,de melyik a jó? :D
Komámé 90 es abba is jó a két katalógus szerint a púpos és lapos tetős is...dejó! :D
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Tel.: 70 77 62 022
Nekem kell egy ennyi pénzért! :D
Milyen magas bütykök vannak az újhoz képest,és mi a pontos méret,hol vehető át,szép nagy homokban mocizunk itt az Alföldön melyik lenne a jobb?
egy haverom szerzett 5 gumit versenyzőktől, amik 2-3 versenyt futottak. Nekem csak kettő kell, 19-es hátsókból van még 3db.
2db Michelin AC10 és egy Michelin Starcross.
Én nem kupeckodok velük, 2000 Ft/db áron ugyanúgy elvihető.
A mintázatuk teljesen megfelelő, a legutóbbi ilyennel fél évet krosszoztam még, és én minimum heti egyszer megyek egész évben.
Érdekel valakit?
Főfúvóka: 168
Alapjárati fúvóka: 85
Kopólamella csere: 2,85mm
Lamella fémtárcsa csere: 0.20mm
Kosarat meghúzni: 80NM
Kuplungrugó csere: 44,7mm
Hengerfej: 27NM