eddig akkor sínen vagyok! dugó rendelésben esetleg tudnál segíteni?55mm-esre mértem a persely falát.az előző dugó ami benne volt az 54,94mm es volt.meddig lehet egy 125öst furatni hogy ne legyen gond a fal vastagságával?a következő dugó méret 55,19.az rendelhető bele nem?+ a gyűrű vastagsága...
igen elöl tárcsás,+utólag berakott az előzuő tulaj egy tárcsás hátsót.jelenleg ott áll a dolog hogy kiderült a gépről hogy 85-86os évjáratú.sikerült hengert is szereznem.kérdésem az lenne hogy mikortól gyártanak nikaszilos hengereket?
Blokk ugyanaz mindkettőben,98-99 között 5 sebességesre butítva,ha rendbe van tartva akkor jó mint minden más motor,típushiba nem jellemző,vízpumpára kell figyelni,de két szimeringgel egy csapággyal és némi ügyességgel orvosolható,a kipufvezérlést meg lehetett volna egyszerűbben is oldani,de amúgy jó konstrukció.
Vasváz "elevenebb" ,aluváz merev és állítólag hajlamos a repedésre így vétel előtt alapos átnézés szükséges...bár szokott repedni az acélváz blokktartó fül is.
Alkatrészellátása sztem legjobb a Hondának,lévén ebből van a legtöbb egy tizenéves motorkánál ez sem utolsó szempont...pl nekem is van egy csomó mindenem hozzá!
A pontos évjáratot nem tudom belőni,mert 90 es verdában volt,amibe egy hagyományos első villát /de nem CR-ét/ rakták bele,kicsit öszvér volt a gép,az tuti hogy 4 csavaros a féktárcsa felfogatás.
Ha érdekes lehet legfeljebb dobok róla képet....pont ma volt a kezembe mert szinte új gumit csíptünk le róla és csodálkoztunk is hogy küllők feszesek,és a felni sem repedt,8 as és felütésmentes.
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek a 98-99-es évjáratú 125-ös ekről, megbízhatóság, típushiba, 1. generációs váz milyen? strapabíró?
És még a vasvázasak érdekelnek 95-97 ig , megbízhatóság, stb, minden normális vélemény érdekel!
Atacos henger van most szerencsére egy csomó eladó ahogy belefutok hirdetésekbe,nálam is van egy perselyes Kemének köszönhetően! :D
Ha komolyan érdekel elviszem gépműhelybe kiméretni hogy lehet-e még bele dugót rakni...
Telólégtelenítővel kapcsolatban köszi az infót..
(teló légtelenítő csak két féle van, az egyik az összes SHOWA és KAYABA-ba való, a másik a WP-kbe, tuti, hogy jó lesz neked amit a srác ad)
Kép vagy menetméret megoldható a telólégtelenítőről?
Vasváz "elevenebb" ,aluváz merev és állítólag hajlamos a repedésre így vétel előtt alapos átnézés szükséges...bár szokott repedni az acélváz blokktartó fül is.
Alkatrészellátása sztem legjobb a Hondának,lévén ebből van a legtöbb egy tizenéves motorkánál ez sem utolsó szempont...pl nekem is van egy csomó mindenem hozzá!
Ha érdekes lehet legfeljebb dobok róla képet....pont ma volt a kezembe mert szinte új gumit csíptünk le róla és csodálkoztunk is hogy küllők feszesek,és a felni sem repedt,8 as és felütésmentes.
Érdekelne a véleményetek a 98-99-es évjáratú 125-ös ekről, megbízhatóság, típushiba, 1. generációs váz milyen? strapabíró?
És még a vasvázasak érdekelnek 95-97 ig , megbízhatóság, stb, minden normális vélemény érdekel!
Keme van igen,bár kérdés mikori évjárathoz kell...
http://www.ronniesmailorder.co...
Elvileg neked ilyen kell:
http://www.ronniesmailorder.co...
Ha komolyan érdekel elviszem gépműhelybe kiméretni hogy lehet-e még bele dugót rakni...