Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello
Nekem a hajtókarom az. meásodik dugattyút hajtja.250 cr be
üdv! valakinek van tapasztalata hot rods cuccokkal?
Hello. Telefon számom külföldi - határ mentén lakom nyirábránytol 10kmre . +40752416601 vagy mail cimem erwyn_mx@yahoo.com. Üdv
Érdekel a trial motorod, ha még meg van. Küldj telefon számot a vizicsaba@gmail.com
Írtam...
Persze :-)
Nem kötözködésképpen,csak beszélgetve:
HPP s blokk ugyanaz,tíz éven keresztül annyi hogy 98 után 5 sebességesre butítva....és végig ugyanolyan hengerrel,főtengellyel,szval hol van a kutyus elásva?
És az ablakos dugó is furcsa történet,hiszen a henger nem változott akkor miért kell/nemkell az ablak?
88-89 domború nem ablakos
90-91 domború ablakos
92-99 lapos nem ablakos, de van ablakos is
De a stiftelés is más
Szia.
ebay-es vásárlásban kérnék segítséget,írhatok a freemail-es címedre?
Köszi előre is köszi
92-tol van gyarilag lapos teteju,dugo.azt,hogy ez ablakos vagy sem nem tudom,de elmeletileg annak kell lenni.Remelem,hogy tudtam segiteni.
Gyari cikkszam alapjan egyforma a 90-91-es.domboru es ablakos a kep alapjan.
Tegnapi motorozás eredménye látható a képeken,a bal oldali egy régebbi elszakadt hajtókar a jobbos pedig egy letört dugattyúszoknya...hála az égnek a nicasil sértetlen maradt,ezt látva én sem hittem volna el amikor a rezót leszedve potyogtak ki belőle a dugattyúdarabok.

Kérdés hogy mi alapján döntődik el hogy lapos vagy domború dugattyú megy bele és ablakkal vagy anélkül? Mert a baráti kör egyik 90 esében domború a 91 esben már lapos tetős dugó van...
Cső!szamom 70negyothat14nyolcvan3
Ezt jol megcsavartam!
Holnap hivhatsz.
Kakukk79 mar régóta nem forumozik
Nálam van egy, új. Azt hiszem Polisport, csak nem az enyém, egy haverom tárolja nálam, meg kellene kérdezned, eladó-e. A srác neve Kakukk79 itt a fórumon.
SZiasztok ! Valaki nemtudja honnan tudok szerezni 1994 es honda cr 125 ösöhöz idomszettet ?
Hali!
Tudna valaki cr 250 99-es állórészt,vagy hogy hol lehet tekercseltetni
és hogy mennyiért.
Köszi
Nagyon szépen köszönöm!
Ha van szikra és nehezen indul akkor lehet hogy túl van etetve, főleg ha érzed a rugdalózás közben a benzinszagot...
Ilyenkor vissza kell venni a síberálláson a karbiban, vagy fúvókát kell cserélni mert lehet akkorát tettek bele mint egy ágyúcső, jártam már így a szuzukimmal....
ha ilyen gondja van és valahogy beindul akkor melegen már könnyebb újra berúgni....
Lehet még a keveréked is sűrű pl.
A robogónál meg előfordult hogy tél után (sok állás) elővettem és
nem akart sehogy indulni.
ilyenkor behúztam a hátsó féket kerékre állítottam majd vissza és indult. a karbiban leragadhatott valami...
de ezek csak tippek, de egy próbát lehet megér.
Üdv. YZF250.
Üdv! Vásárlás előtt állok, Honda CRF a kiszemelt "áldozat" 2007-es. Vélemények, tapasztalatok?
Igaz hogy a gyújtótekercs szarakodott!( elvittem egy szakihoz,de ő azt mondta tekercseltessem újra) mert nincs ilyen alkatrész sehol.. de most úgy néz ki hogy jó! mert ad szikrát.
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! van egy 1990-es Honda cr 125-cross motorom,és a következő a probléma hogy nem indul,be! szikra van! üzemanyagot kap!,tehát tanácstalan vagyok!

előre is köszi a választ!