Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak hozzá, igaz usában...
http://www.imsproducts.com/Pro...
milyen árukapcsolás?
Sztem csak árukapcsolással lehet beszerezni,adnak vele háttámlát is! :D
Gondolom acerbis gyártott hozzá mesterszállási csapatnak pl tuti van...
hy!valaki nem tud turatankot cr-hez?
Ez vajon hogy zümmöghet? :D
Akkor engem érdekelne a főfúvóka 1000ft + postáért,
a robbantott ábra szerint a 34-es: http://www.motosport.com/HU/di...
de csak ha gyári méretű, ne legyen felfúrva meg ne legyen nagyobb,
mikuni karbihoz.
Holnap elvileg felhívlak azt egyeztetünk.
Sziasztok!
Eladó sorba került szeretett cr-em időhiány és kihasználatlanság miatt!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
nixxxdorf
Nekem van eladó EBC márkájú!
Ha érdekel írj az e-mailt!
foxy@citromail.hu
Lehet sokan furán néznének ha leengedném 35-40 cmre az ekét a frissen elvetett kertben :)
A szettet nem szeretném megbontani. Van külön alapjárati és főfúvókám is. Ezredest gondoltam 1 db ért
Soha nem értettem miért csinál egyik másik "ember"ilyet....ott van az út,vagy a pálya,miért kell más ember munkájába belepiszkítani?
És mi élvezetet ad hogy pörög a legelőn?Mert mást nem lehet csinálni...tényleg megérdemelné az ilyen hogy a gazda elmenjen hozzá és vagy a kertben vagy a konyhában traktorozzon hogy át tudja érezni!
Hi! A tourmax is fasza, azt vettem a cr-be, bírta. Bár a 250-esbe 25 eFt körül volt.
Sziasztok!

Kuplunglamella vásárlás előtt állok(CR 125 '99) és szeretnék tanácsot kérni, kinek milyen tapasztalata van különböző márkákkal, mert eléggé sokfélével találkoztam interneten. Találtam egy TOURMAX (~15000Ft)nevezetűt is a PROX(~21000Ft) mellett és hát gondolkodom rajt. Akinek akadt már ilyen a kezébe, nagyon hálás lennék ha írna pár sort róla.

Köszönöm,
Üdv,
Nixxxdorf
Így van nem megyek. Van pár hektár erdőnk meg földünk tudom milyen ha gatyára vágják a területet ;) Ezzel nem azt írtam minden motoros egyforma mert a többség normális és tiszteli a másik munkáját. De rengetegszer van ,hogy a friss csemetézést letarolják motorral vagy quaddal. Valamint a legelőket amin látszik ,hogy kaszálva van. Nekünk az a legelő adja az állatok téli élelmét . De ha kapunk ellenőrzést és pl látják ,hogy össze van cseszve jön a büntetés. Főleg az ős gyepnél meg ha natura 2000 a terület.
köszönöm csak gondoltam, linkelem, aztan megnézed üdv
nem mész erdőbe?! milyen endurós lennél?
ez bizony nagyon jó enduró! ha volna rá zsé bevállalnám!de mivel nincs marad a cerka!
Azért nem töff töff határjárásra gondoltam :) Rosszul fogalmaztam az első leírásban. Krossz pálya nem köt le ,jobban szeretek felénk földutakon meg a lőtéri utakon menni. Erdő nálunk kizárva mert szinte minden út lezárva meg őrzik is.
Meg alapban nem megyek erdőbe motorral sem bringával kivéve ha bringa verseny van.
Határ járásra vegyél endurót célnak megfelel kevesebbet eszik nem fogja szaruléreznimagát a gép mert alacsony fordulaton megy.De ha kell veszi a lapot:)
kovicross@vipmail.hu
szia. Nekem elado a motorom, lesd meg.
link
Sziasztok! Kellene egy kis segítség!
95-ös Honda CR 250 -hez szerelési útmutató,gyári könyv vagy ilyesmi,lényeg hogy pontos adatai benne legyenek!nem baj ha angol,de az se ha magyar.
Se időm, se kedvem keresgélni .
Előre is köszönöm.
Mz t nem teszem azért tönkre . Törekszek arra ,hogy a gyári állapot megmaradjon már amennyire lehet :)