Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

határjárásra jó egy mz-is!csak egy jó cr-el élvezetesebb! meg most ugyis olcsó a benzin!
Sziasztok bocsi,hogy nem full Cr téma de itt legalább pörög a topic.
Szeretnék venni határjárásra valamilyen motort. Valamint határban és a környéken lévő hegyekben motorozgatásra. Cr Kx Yz ket néztem ki. De mindenki lebeszél a kétüteműről. A pénz amit tudnék rákölteni max 250ezer ft. Tudom régi gépet lehet ezért kapni. Ezért nem akarok négyüteműt mert arra a gatyám rámenne ahogy néztem az alkatrész árakat. A motor krossz pályát nem látna. Mennyire felelne meg erre a célra egy direkt krossz motor mint pl a Cr? Javítani tudom mert van minden cél szerszámom. Motorjavító műhelyben dolgozom (mezőgazdasági) . Válaszotokat köszönöm
Add meg email címed, vagy telefonszámod aztán kereslek és megbeszéljük. Előre is köszönöm
Igy néz ki mint a képen alul a kisebb (jet main) a lényeg hogy gyári értékű legyen.
www.thumpertalk.com%252Ftopic%..." title="https://www.google.hu/search?q=jet+main+2001+honda+cr+250&aq=f&um=1&ie=UTF-8&hl=hu&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=N9SAUf7FNIiUOOTogKAP&biw=1024&bih=673&sei=U9SAUYDYM4jFtQbR34DIAg#imgrc=jFf4DLU_yz4LWM%3A%3Bu93FUuZ-Ii-73M%3Bhttp%253A%252F%252Fi264.photobucket.com%252Falbums%252Fii174%252Fhallsy_album%252F002-6.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.thumpertalk.com%252Ftopic%..." target="_blank">https://www.google.hu/search?q...
Szia, engem érdekel de csak a főfúvóka, gondolom a szettet nem fogod megbontani, de nekem csak a főfuvóka kell ha van emellett külön az is neked. A lényeg hogy gyári méretű/értékű(lyukátmérő) legyen.
Ha van mennyit kérnél érte?
Hali! Van fuvokam. Akad karbi felujito szett is ha gyari ertekre akarsz mindent.
Gyári Hondás
Utángyártottas
Babetta hátsó fék bovdenes...

942 től 12372 ft ig! :D
Köszi:)
Sziasztok! 99-es 2000es Cr125-höz keresek kuplungbovdent,ha van valakinek új,vagy tudja ,hogy honnan tudnék beszerezni egyet...az légyszi szóljon!Előre is köszönöm
De ha gondolod megoldható ...
Nincs a környéken senkinek olyan gépe?
Lenne még1 kérdésem.
Szintén honda cr 250 /2001-esnél az első telójába mennyi a feltöltési mennyiség/villaszár?
Sziasztok! Nincs valakinek elfekvőben !gyári! főfúvókája honda cr 2001 / 250 -hez? mikuni 38 tmx karbis... 2001-2007 közöttikbe mindben ugyanaz a főfúvóka cikkszám szerint.
Épp írni akartam, hogy esetleg nincs-e olyan haverod vagy ismerősöd akinek kellene valamelyik még, mert akkor a postaköltséget elfelezhetnéd vele!
foxy@citromail.hu
Ez az e-mail címem, erre írj nyugodtan, aztán megbeszéljük a részleteket ha gondolod!
Üdvözletem! Netalán akit érdekelne Keihin PJ 39-es karburátor Cr 500-hoz/Kx 500-hoz vagy egyéb kétütemű "nagyköbcentis" géphez, az megtalálja a hirdetéseim között! Saját működő motorból! 18.000 Ft postával! UAZ D 452 alkatrészeket beszámolok, illetve egyéb UAZ alkatrészeket, valamint szemes/csöves tengerit stb!
igen Yamaha Karsainál mindent posta nélkül hoznak 1 nap és itt van minden . 3500.- az ára .
Amugy tőled kettőt vennék egyik kerek pirosat meg a kockát ami hondás.
Ott ahol te laksz 3500ft-ér lehet kapni a boltba?
Hát ez igy sokk hogy öszinte legyek itt helyben 3500. akkor veszem itt .
De azért köszi amúgy ha viszaolvasod láthatod a legalsó 2000 az irásod szerint.
De azért köszi a lehetőséget.
hy!krosszmotorok.hu. Gerecsemotor.hu. Nekik tuti van!
nem tudnál nekem annyit segíteni hogyha elküldöm én cdimet esetleg rápróbálnád motorodra? mert lehet nincs is baja cdi-nek hanem valami más keverbe. Feleslegesen nem akarok venni mert drága lenne ha nem is az a baj
hi all !
91 es cr 250 Hpp- be kellenek ez a kis apró tengely ami a blokk és a henger között van.
Ha valaki tud írjon. Ty
Sziasztok. Nem tudtok olyat akinek kellene 400-as XR? Eladom a mocimat... ha érdekel, irj
sangi86@freemail.hu
Köszönöm!
aha, enyémen is magas volt mikor vettem ,de ment ugyan úgy csak kicsit megdöntöttem egyből dőlt belőle benya. Kanyargós pályán 1 literrel többet evett
szerintem akkor a cdi oldotta meg a gondot. nekem is kellene egy. Csak tudnám biztosra, hogy megjavul ez a szar szelep mert nekem csak az működik szarul.
Lehet hogy én írtam rosszul az árakat, vagyis a sorrendet!
A legalsó piros 3000 a fölötte lévő piros 2000, aztán 3000 és a legfelső fekete 2000!
Elnézést ha keveredést okoztam!
Hát igen, postával együtt az már 5000ft!
Viszont ha valaki nem épp egy olyan bolt közelében lakik ahol lehet ilyent kapni, akkor szintén rendelni kell, úgy viszont 5ezer+posta, mint ahogy nekem is ezek!:(