engem az also merevitő nélküli érdekel valmint kell:D
Da a kérdés hogy lessz ez itt nyíregyházán mert az ára 2000 :D
+ posta vagy hogy menyi a posta ha kell utalok előre vagy valmi de ez nekem kéne igazábol nagyon tetszik ?:D
Üdv:Tamás
30 968 39 71
hivj vagy irj vagy én hivlak csak nem tudom a számod
Meg érkezett, de majd kipróbálom a régivel is.Nem teljesen biztos,hogy rossz.karburátorba elvolt állítva az úszó szint és onnantól kezdve,hogy beállítottunk megjavultak a müködési problémák,meg kicseréltük a cdi-t.
Eladó pár kormányszivacs!
A legalsó az egy ONE kormánypad HONDA feliratos, merevítő nélküli kormányokra! Teljesen hibátlan, eredeti csomagolásában!
A fölötte lévő egy RENTHAL MINI SX kormány szivacs, ez 21cm széles, vagyis oldalanként 1,5 cm-rel keskenyebb mint a normál szivacs! Ez is teljesen új, eredeti csomagolásában!
A fölötte lévő fekete SX kormányszivacs normál vagyis 240mm széles, teljesen új ez is!
A legfelső is egy normál nagyságú, de még az első szériás RENTHAL feliratos szivacs! Ez használt, kisebb karcolásokkal és némi kopással, de szakadás mentes! Az ára ennek értelmében kevesebb is!
Az árak alulról felfelé haladva!
-3000ft (bolti ára 5000ft)
-2000ft (bolti ára 3500ft)
-3000ft (bolti ára 4500ft)
-2000ft (bolti ára 4000ft)
Da a kérdés hogy lessz ez itt nyíregyházán mert az ára 2000 :D
+ posta vagy hogy menyi a posta ha kell utalok előre vagy valmi de ez nekem kéne igazábol nagyon tetszik ?:D
Üdv:Tamás
30 968 39 71
hivj vagy irj vagy én hivlak csak nem tudom a számod