Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van pár eladó ruhám, nem újak már... ;)
-O'Neal krosszcsizma sajna neki az egyik csatját leszakítottam, fentről a másodikat (a négyből), de így is tart rendesen.. 44-es 5eft
-NoFear krossznadrág (az elején van egy foltozás) 36" 5eft
-Scoyco krosszmez XXL 4eft
-Acerbis krossz páncél 5eft
-FirstRacing krosszszemüveg (Őt egyelőre csak akkor adnám el, ha mind elmenne, egyelőre a krosszsisakhoz megtartom, bár kicsit furi egy robogóhoz..:)
A képek alapján is látszódik, hogy nem kiállításra szánt darabok, inkább pályára, ennek tükrében próbáltam kalkulálni az árakat is. Én 178centi vagyok, kb 90kilósan hordtam ezeket)
Több darab esetén kedvezményről szó lehet, ajánlatot várok rájuk.. csak bátran Urak. ;)
Átvehető Békéscsabán, vagy postázom.
crosspeet@gmail.hu
Ha nem értesz hozzá, inkább vigyél el egy szerelő haverodat, aki tényleg vágja.
Arra hogy ne kérdezze meg ezt minden héten vki,mert vszeg senki nem fogja leírni kilencvennyolcadjára is...tessék keresni itt a fórumban,a boncteremben és totalbike on is van népítélet,de itt is találsz véleményt,csak kicsit keress is,mert megkérdezni nem nagy kunszt..
Mire kell figyelni egy 4T vételekor (a blokkra gondolok) ?Mert eddig csak 2T-m volt.
Telóvédőm van,adatlapomon megtalálod a hirdetésem.
van valakinek eladó cr 125-re rezó meg telóvédő?
Valakinek van crf 450-re jó állapotú hűtője (2004-es évjárat)megfelelő áron persze!köszöntem
14000 ft-ot
Szuper!
Na és mennyit kérsz érte ?
Meg néztem egy auner katalógust és ott a cikkszám meg egyezik a crf 250-450 el (2002-2004) között!Ha ilyen évjáratú a tied akkor jó lesz!
huzzad azt a gázt rendesen! birja az endurózást de azért nem gombát szedni való! vagy karbival vannak problémák!
Nekem pl. tök mindegy, milyen gyantával kenem a húrokat, ha nem tudok hegedülni.
Sziasztok! Újra hozzátok fordulok segítségért. Most a 87es Cr-ben egy Ngk brp6es gyertya van mivel mindenki azt tanácsolta, hogy alacsonyabb hőértékűt vegyek. Ezzel motoroztam kb. 1 órát de már fekete a gyertya. Még gyújt de nemtudom meddig :/ 1:40be van keverve a benzin félszintetikus olajjal.
igen meg van még de nem tudom hogy paszol-e a cr és a crf-é!
Halihó!
Érdeklődnék,hogy az ülés huzat megvan még ? Esetleg ugyan olyan nyereg van rajta,mint CRF 450 en ?
Ha stimmel minden,érdekelne az árú!
Üdv Kedves Sport Társak!
Segítségeteket kérném .... egy jó ideje írtam már ide Honda CRF 450 R műszaki hiba miatt,most újból hozzátok fordulok,mert tanácstalan vagyok!
A motorom hidegen nem indult,csak tolásra .. viszont melegen 1 rúgás.
Elvittem szerelőhöz ( Honda Szervizben dolgozik az ember ), szelep hézagot beállította, és kimérte,hogy a gyújtótekercsem a hibás. Rendeltem vadi újat, bele tette, pöcc-röff! Haza vittem a motoromat, 1-2 napig csak berúgtam az udvaron,járattam picit, nézegettem,hallgattam,gyönyörködtem benne ... nagyon szépen járt,semmi blokk hang! Majd jött a hétvége,mentünk volna motorozni. Kb 3-4 percet mentem vele,nem húztam neki,csak lazán,majd történt valami .. elkezdett vissza durrogni,ha felengedtem a gázt,a kipufogó kb méteres lángot vert (mintha a benzin fele a kipufogóban robbanna be), nincs alapjárat,lefullad,és picit hangosabb lett a blokk is!
Kérdésem az volna, van e valakinek valami ötlete ? Mert teljesen tanácstalan vagyok, és úgy néz ki,hogy a Honda Szakszervizes szerelők is!
Előre is köszönöm!
Üdv.: Jakesz
Ha valakit érdekel az alábbiak közül valami, a tőlem megszokott viccesen alacsony árszínvonalon, szóljon:

-UFO sárga ruhaszett 36/XL méretben (hibátlan, de fakult színű, Borka Janié volt)

-FLY kék ruhaszett 34/L méretben (térdeinél szakadt/kopott, Szvoboda Bencéé volt)

-FOX páncél felnőtt átlag méret (kopottas, de hibátlan, fingom sincs, kié volt )

-Alpinestars szürke mez L-es (hibátlan, újszerű)

Nekem ezek mind nem kellenek, egyben vagy külön eladó, csere akár egy értelmes dologra, gázolaj, benzin, akármi...

70 77 62 022
Igen egy ismerős rendelt ebayről,de ott se szabad állítólag mindent megvenni.Sajnos nem olcsó mulatság ez a fos ha beszarik de hát ez van,remélem nem potyára veszem meg és tényleg ez lesz a gond .
használtan 40? meg úgy értem hogy ebay vagy honnan tudtál rendelni használtat?
HAli nekem 88 ra kéne:)
helló!valakinek nincs gyorsba eladó 89es cr 250-hez rezója?
40körül,valahonnan külföldről.
ja értem. Mennyiért sikerült és honnét?
de azért ha valaki tud valamit mondani h mitől van ez és meg tudnám csinálni azt is megköszönném :))
Tegnap énis egész nap nyüstöltem lehet megnézem ma hátha jó Az lesz megnézetem
köszi