Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fogaskereket nemkell bántni hajó az le lehet szedni a tengelyről mindent lelehetszedni.1.5 órás meló amig megvana tengely kb
Az nem lehet műanyag , és nem baj ha újatcsináltatzs csak percizlegyn aszaki emrt ha enmjó kicsit ferde vayg vastagabb a cspágy nem megy rá és vernifog...
Hol vetted a vízpumpatengelyt?
89-es évjárat!
125-ös cr vízpumpa tengely ára 20750 Ft.
Hol tudok olcsóbbat venni?
Vagy ha újat csináltatok az nem gáz h a műanyag fogaskerék helyett fém lesz rajta?
És az mibe jön ki?
250 es 88 as évjárat!hát egy ujj lamella ára 14 00 ft 13 ba vinném a kiput meg a lamelát ! mérd meg menyi a felülete:)
Amit én vettem anno 125-re azon rajta volt a fogaskerék is,szintén acélból...mire ezt vki leesztergáltatja,maratja a fogaskereket majd hőkezeltetni,köszörülteti,hacsak nem tudja saját magának megcsinálni,szinte ott lehet mint a gyárinál,12e pénz magasságában hozzá lehet jutni újhoz...
A legtöbb esetben a vízpumpa hiba a símering alatt képződik a tengelyen.A tengely legyártása nem egy drága tétel. Ha minőségi tengelyt akartok,az alábbiak szerint kell csinálni;
Esztergálni,hőkezelni,köszörülni vagy megfelelő késsel simítani.A hőkezelés a simering végett szükséges. A teljesen átedzett tengely nem jó mert törékeny ,csak felületi edzés jöhet számításba.
neked 125 os van vag 250 ?

Mennyit akarsz adni a lameláért?
Értem Hát nekem most az elsö a lamela:) sajnos igy még nem is tudom mit tudhat ez a szörnyeteg mert csuszik:S de ha lessz pénzem érdekel a kipu!:)5 darab lamelám van! szal elég lenne egy is! ha betudjuk ugy üzletelni!:) üdv Szabi!
A rezó nyilvánvaló nem a legkitünőbb álapotban van!
De nem is annyira szar egy ujj rezó az ebyon 139 eu = 41000 ft
Ezt szivesen adom 12ezerért .vagy cserélem berugókarra il berugó fogaskerékre mert lerasnizik.
A vizpumpám megoldodott!
Vettem egyet 13000 ért a faszomba hozzá kel tennem :D
Van mégy egy 125 höz szívtom ami tökéletesen müködik.
A lamelákat ne adom el ugy döntöttem mert ha az enyim elkopik akkor nekem is kell venni amuyg az ebayon vettem 15 ezerért komplett kuplungot kopó +lemez+ rugó 2 hetet vártam rá amicsiból.
Szóval bárki bármit ajánl 250 94 crhez adom a pufót érdemes kifujatnai vagy bármi mert amuyg jó darabb ! az enyémhez nem jó meg akartam csinálni de bele kellet volna hegesztenem nos ezt nem szereti a 2t:D
Most röhögni fogsz, de a CFM56-os sugárhajtóművekben(3;5;7-es szériákban) meg van engedve egy bizonyos határon belül, ha sérülés van a lapáton ki lehet -ki kell- reszelni, illetve a vele szembelévő oldalon is könnyíteni kell rajta ugyanannyit, aztán lehajtóművezni, és ujjra kiegyensúlyozni. De gondolom más típusú hajtóműveknél is így van, de konkrétan én ilyeneket szerelek.
nekem van használt gyári vizpumpa tengelyem hpp-s 250eshez.csak a szimeringeknél fel kel köszörültetnii és hibátlan!5000ft az ára. találsz itt képeket ha használod a keresőt!
Újat csinál! de kellenek pontos méretek! vagy az öreg vizpumpatengely! majd felcsörgetem beszélek vele!
Engem is érdekelne a vízpumpa tengely dolog!
Mondjuk nekem megvan a régi nem is nagyon kopott de hát elég az a kicsi !
Esetleg azt felújítaná?
Vagy újat csinál?
Igen vannak benne hibák! enyém megvan repedve:S 3 helyen:S
Igen 2 csapágy van benne ,amúgy ara a menetre gondoltam szerintem valahogy vágj nagyobb menetet és esztergáltas bele egy tartót vagy hogy mondjam
fincsi volna az a rezó de igen megvan gyötörve!főleg ott nyakba meg van roppanva nem?
belső menet amire jön a csavar ami tartja a féktárcsa felőli csapágyat a hátsó kerékbe akkor 2db csapágy van?
Hát nem tudom szerintem vágj vele nagyobbat ( ha az a menet amire gondolok)
köszi szépne esetleg nincsvalami ötleted az agyban lévő menetre?
CR 125/250 90-99ig 6004-2RS-hátsó kerék csapágy és 28x42x8 28x38x7-szimeringek
Szia.Nekem 10w30 Motul Transoil van - 125 CR de most akarom cserélni 10w40 re valami jobbat vegyél és nem lesz gond vele .pl castrol,repsol,motul,stb stb .Csapágy számát sajna nem tudom
tudna valaki segíteni nekem hogy 250es crbe 96os a blokkba milyen olajat tegyek?plusz még a hátsó kerék csapágyak számát?olyan problémám lenne hogy a hátsó kerék féktárcsa felöli oldalának az agyban szar a menet a távtartóhoz mit tudok vele csinálni?
Te keresel vizpumpa tengelyt?
mert elvhaver tud csinálni!:)