Sztem max 5,de 2,5 re gondolnék...olaj a csillapításhoz kell,az hogy mennyire ül össze a súlyod miatt az rugóerőfeszítéstől függ ha jól tippelem,majd Csika kijavít ha rossz az elgondolás.
Szerintem a csavaroknak is illeszkedni kell! Azt nem tudom pontosan hogy milyen módosítások jöttek 97-től! Azt tudom hogy akkor jöttek az elektromos karbik, meg a hengernél volt valami varia!
Szerinted is nagyon kemény lesz így az eleje? De amilyen nekem volt 5-ös olajjal nagyon puhának éreztem,viszont haverom kx500.asába a 10w már tényleg kemény volt azért gondoltam h a 7,5-esell belövöm a középutat.
Üdv Hondások!
Annak akinek CRF 450-ese van nem érdekli egy kipufogó rendszer.Mondhatom rá hogy gyakorlatilag új és ennyiért nem kapni az tuti.Bocs hogy itt is hirdetek
Amúgy 35-ért vihetitek cakk pakk.
Még egy olyan kérdésem lenne,hogy majd amikor rakom össze a teleszkópot,akkor a tetején a csillapítás állító csavart milyen állásba tekerjem? Most szétszedéshez teljesen ki van tekerve...
Nagyon Köszönöm szépen mindenkinek aki a napokban segített nekem,itt az első teleszkóp felújításban!:) Ma megrendeltem a cuccokat...Athena teló szimering és Agip 7,5w teleszkóp olaj. A teleszkópokat már ki is bontottam és szét is húztam, már csak meg kell majd érkezniük a cuccoknak.Jó h vannak még segítőkész emberek,akik nem lusták gépelni,és segítenek motoros társaiknak
Hát a pénz sajnos nagy úr....Az a rétsági pálya is akkor van rendbe rakva amikor mi összedobjuk a pénzt egy tárcsázásra:) Pedig egész ügyes kis pálya lenne:)
Nálunk nem nagyon van pálya,csak a rétsági,de az is egy elhanyagolt pálya:) Uh ha pályázni akarunk akkor vinnünk kell a gépeket,uh abbol gazdálkodunk amink van:D
Hello! Elvileg 92-től 2001-ig nem változott a blokk! A főtengely amit ebay-ról rendeltünk azon úgy szerepelt, hogy 1992-2001-ig jó! Úgy tudom váltón se variáltak, de valaki még erősítse meg amit írok!
Annak akinek CRF 450-ese van nem érdekli egy kipufogó rendszer.Mondhatom rá hogy gyakorlatilag új és ennyiért nem kapni az tuti.Bocs hogy itt is hirdetek
Amúgy 35-ért vihetitek cakk pakk.
Asszem 13 klikkre szokták,de nem biztos.
Mammutmailban küldtem!
2 perc és feltölti!
Jó lenne ez a pálya, ha jól meg lenne csinálva, ki lenne szélesítve, meg minden! De tényleg nehéz saját erőből rendben tartani egy pályát...
Mi pont fordítva !
Én majd csak most fogom tesztelni a 2,5-eset, ha végre tudunk menni pályára.
Szerintem az sűrű!
Nekem 5-ös volt benne eddig és azt mondta a szerelőm, hogy inkább 2,5-eset rakjunk bele!
Nekem az 5-ös is kemény volt!
Én is rendeltem már bele 99-es alkatrészt, csak attól félek, hogy a blokk külseje (csavarok, felfogatási pontok) nem stimmelnek!