Helló srácok ! Van nekem egy Honda CRF 450-es 2004-es Cross motorom, és olyan gondom van hogy az automata vezérműlánc feszítőmnek eltört a rugója (olyan mint a fűnyíró berántó rugó)..Kérdeztem már motoros boltokban, de sehol sem találok ilyet külön, csak komplettan az egész feszítőt ami 21000 Ft. Nem tud valaki ilyen rugót, vagy esetleg web oldalat ahonnan meg tudnám rendelni ?!
Előre is köszönöm :)
tudna valaki segíteni nekem hogy 250es crbe 96os a blokkba milyen olajat tegyek?plusz még a hátsó kerék csapágyak számát?olyan problémám lenne hogy a hátsó kerék féktárcsa felöli oldalának az agyban szar a menet a távtartóhoz mit tudok vele csinálni?
más: 4t motornál kb 2-3 perc járatás, 1-2 kör motorozás után vörösre felizzott a leömlő, meg csattog mint az állat.. Mi lehet a problem? Én gyújtásra tippelek
Vettem egyet garácsonyra,de még mindíg szerelem annyi pici baja volt szegínynek.Pedig szemre állapotra,blokkra tipp-topp.1 kiló + és nincs benne gumi pedig ő az.
Előre is köszönöm :)
3 db biztosan lessz.
Mérd meg a lemezt mennyi mm a (legvéknyab három)?
Én meg megmérem a legvastagabb 3db ot.
Nekem van meg kell néznem mennyi kellene ?
A dobrol rakok képet
más: 4t motornál kb 2-3 perc járatás, 1-2 kör motorozás után vörösre felizzott a leömlő, meg csattog mint az állat.. Mi lehet a problem? Én gyújtásra tippelek
Nekem van ey eladó,anno még a tied volt,persze most már teljesen más hogy néz ki ha érdekel elmondok róla mindent