Hali!
Valaki esetleg tudna mondani olyan oldalt ahonnan lehet letölteni service manuált 03as CRF450-hez?Ha valaki esetleg eltudja küldeni vagy megmondani a gyári szervizintervallumokat az teljesen megfelel! :) Köszi!
A becsúszószárat mindenképp ki kell húzni, anélkül elég nehézkes lenne kicserélni a szimeringet.. Ha kotyog a villa előbb-utóbb úgyis tönkrevágja a szimeringet. Csapágyboltos szimeringek sem mind forgómozgásra vannak tervezve, szerintem jó lenne bele az is, bár lehet nem éri meg 1000forintok miatt kísérletezni.
Igen arra majd még ki kell találni valamit,de sztem keresek egy nagyobb átmérőjű csövet mint a krómozott szár, félbevágom hosszába és meg is van a célszerszám:D
Általában nem árulnak...
Biztos hogy Te akarod cserélni? Mert vagy ki kell rántani a becsúszószárat a külső csizmából,de akkor necces lesz visszarakni a csúszóperselyeket vagy csak vhogy kibarkácsolod a szimeringet úgy hogy ne karcold/verd össze a krómszárat,de akkor nehezebb lesz berakni az újat...nem is tudom melyiket választanám.Esetleg vkinek más módszere?
A pinknél úgy van kiírva az árlistába hogy/ db. És igen a a méretét én is úgy néztem ,hogy 43 x 54 x 9,5/10,5. De csapágyboltban nem árulnak direkt teleszkóp szimeringet,ami mondjuk ugyan olyan mint a márkásak? Most először cserélek teló szimeringet,csak azért vagyok ilyen bizonytalan meg tehetetlen
Ha valóban '92-es, akkor 43x54x9,5/10,5 a mérete. Nálunk 2500Ft/pár, nem akarom elhinni hogy felétek a motorosboltban lényegesen drágább lenne.. Én sem kíséleteznék csapágyboltos szimeringgel..
Köszi a segítséget:) Ugyan úgy teleszkóp szimeringet vennék csak nem márkásat. Utána néztem amit a srác árul az enyémbe nem jó. Pinkmotorsnál meg a proxnak darabja 2700ft
Tudsz venni,de kár lenni...a klasszikus értelemben vett szimering forgásirányú igénybevételre van kitalálva,a telószimering pedig tengelyirányú elmozdulásra...nem egy nagy összeg,weben találsz prox katalógust,abból kinézheted a méretét,guglival pedig sztem szállítással együtt max 5e pénzért.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,h teleszkóp szimeringet tudok venni rendes csapágy,szimering boltba is? Csak mert gondolom olcsóbb lehet mint a prox vagy az athena és ugyanazt tudhatja...Illetve valaki megtudná mondani a 92-es CR 250 teleszkóp szimering méreteit? Előre is köszi
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Az alábbi a helyes.
A 13:50 egyező áttétel a 14:54 -el . Tehát elöl 1-el több, hátul 4-et jelent. és ha a 14-es mellé 50-et raksz nagyon felgyorsítod,gyors pályára még jó is lehet. Technikás kis pályára jobb az eredeti 13:50.
Az áttétel kiszámítására.
50:13= 3,846 54:14= 3,857 50:14=3,571
igen nem az igazi a gyorsulás! de igazából mit várok ettől az áttételtől,ez csak az én hülyeségem biztos. Láncot,lánckereket elöl hátul mindenképp cserélnem kell mert már a végét járják! de szerintem meg,maradok a 14/50nél!
Valaki esetleg tudna mondani olyan oldalt ahonnan lehet letölteni service manuált 03as CRF450-hez?Ha valaki esetleg eltudja küldeni vagy megmondani a gyári szervizintervallumokat az teljesen megfelel! :) Köszi!