Rákellet csak húznia csavarokra jólett nem megy ela víz és nem bugyborékol.KIpróbáltuk megy mint avillám szép egészséges hangja van a blokknak.DE egyszer csak megált a vas, nahmondom ha most megszorult akkro végem...mert ledödögött és sebeségbe huzta a lendület.rárugtam jára dugyattyú...hazvittük nincs szikra...a gyútásnál a a szoknyás anya menete elvolt nyalva és lesett.:)
ha utána nézel akkor láthatod hogy a hengerfej alá a tömités gyárilag lemezből van.a henger alá van klingelitből.ha már vettél bele uj cuccokat rakni kellett volna bele gyári tömitést(kb 4000ft)a csavarokat meg kell huzni izomból de azért ne szaggasd meg.nyomaték kulcsal szokták de én sima krovával csináltam és azóta sincs semmi baja.mindig átlósan kell huzgálni a csavarokat sorjába!
Hali...CSuhi..öszeraktama motort szépen indúlt az új hüvelyel meg dugóval, de a hengerfejnéla csavaroknál buborékola víz nemakartam megtépnia csavart. enyire bikán kell ezt lehúzi....lehet eza gond a tömítésem klinkerit, szaki csinálta.
sziasztok!ha valaki tud vagy lát valahol 250es hpp-blokkhoz vizpumpa oldali nagy deklit az jelezze már legyen szives! itt a jó idő oszt szopok dekli nélkül!
Hello...Eladó Honda CR250em,96os évjáratú,jó állapotban,karbantartott,nem kell rá semmit költeni csak menni vele,endúrózásra használtam,megkímélt,nincsen széthajtva,vízhűtéses,állítható teleszkóppal,mindig castrol olajat kapott,új kuplungbovden és légszűrő van benne +támasztó jár hozzá,fűtött garázsban letakarva tárolt.
ha jól értem akkor hiába huzod a kuplungot a rudazat nem tolja el a lamellákat!vedd ki a kuplung rudat amibe beakasztod a bovdent.van benne egy bemarás annak 90 foknak kell lenni ahol tolja a pálcát!(ha tudod nézd meg milyen képen)az szokott kikopni.fel kell hegeszteni oszt visszacsiszolni.nekem is igy van!(sajnos ennek az uj ára 19ezer )ha megvan csinálva lejjeb kerül az erőkar és puhább is lesz a kuplung!
Eza blokk tutia vízben állt:)...ez 91 elötti..Csuhi Neked a kuplungkarod ha huzodbefele az elejétől emel ki vagy végig , mert szétszedtem a kupungot 3x a deknimiatt (vetttem hozzá újat(:).és amikormásodszorra raktam össze akkor kiemelt végig de msot meg elötte ne,.Jó amugy...cska cseszte a fejem h nemtudomhogymivan. emrt van az az alátétes cső amiben bent vana golyó és az nem ér hozzáa kuplung tárcsához hanem kb 2mm er van közte és ugye amig azt nem éri ela rúd vagyis nemtolja ki anyira addig nem emel..Holnap emgjön az újra hüvelyezett újdugós hengerem szoval lesz egy 0 üzemórás paripa a seggem alatt.Igen...neked mekkora főfuvókád van bent?
Licites, szóval ezt igy nehéz lenne megmondani mennyi lesz a vége, plusz beszélni kéne az eladóval, mert nincs megadva, hogy postáz mo-ra, de egy vagyon lenne kb.. de majd aki jártasabb az ebayben biztos tud konkrétabbat mondani.
helló!egy kis segitség kellene!ez most mennyi lenne mire ideérne? előre is köszi! http://www.ebay.com/itm/1989-H...|Model%3ACR|Year%3A1989&hash=
item2c6cd30758&vxp=mtr
Honda cr 125 (1997 évjáratú) motorhoz keresek gyújtás alaplapot, ha esetleg tud valaki legyen szíves és írjon egy e-mailt ( smallsoni@citromail.hu) vagy hívjon 0630 89 77 089!
köszönöm
mellékeltem egy képet az alaplapról
nekem volt benne rockwool gyapot meg egy ideje rendes kipuffgyapot.nincs közte különbség hangra se meg ugyanugy birja a hőt.ugy is attól függ hogy tömöd meg!
Elnyírodott az anyán a menet.:S
http://www.ebay.com/itm/Honda-...
Egy 1995-ös CR 125 höz keresek jobb oldali hűtőt. De egybe is jobbos balos. Valakinek nincs eladó?
Előre is köszi!
http://www.ebay.com/itm/1989-H...|Model%3ACR|Year%3A1989&hash=
item2c6cd30758&vxp=mtr
Honda cr 125 (1997 évjáratú) motorhoz keresek gyújtás alaplapot, ha esetleg tud valaki legyen szíves és írjon egy e-mailt ( smallsoni@citromail.hu) vagy hívjon 0630 89 77 089!
köszönöm
mellékeltem egy képet az alaplapról