Hézagolás:) meg egyik fogaskeréken a kapcsoloköröm levolt kopva a hézagolás miat..:) nem kapcsolt be rendesen 5 be feszült az egész kuplungnál a csapágy is kijeb volt
Az X-jó utcán is.Van egy haverom az végignyomott vele 2 szezont endurocrossban,nem is akárhogy,jobban bírja,mint egy krossz változat,fele annyit költött rá,mint egy krossz változatra.
Ugy látszik csak igaz amit irtam vagy sem?
Nekem van fogaskerekem ha kell!meg van hozzá pro dobom a te évjáratodhoz.
Hivj fel megoldjuk olcson!
30 968 39 71
Le van kopva a fogaskeréken a körmök !
Ugyan igy jártam 2-3 között és 5 is csinálta .
Amugy ha jol odacsapsz neki 2-3 3-4 közöt is fogja szerintem csinálni !
Szét kell szedni !
Szinte biztos!
Nekem van hozzá váltóm ha kell valmi esetleg meg egy pro curcuit dobom. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Iszonyatosan sokat olvasgattam már a témában,hogy egy crf 450 x mennyire megbízható,de nem nagyon jutottam dűlőre.Ebben szeretném a véleményetek,tapasztalaitokat kérni.Hibákrol vagy csak hibárol annyit találtam hogy szívószelepet meg tudja enni,ezt pontosan nem értem,hogy hogyan.....hogyan lessz egy szelep cserés és miért csak a szívó.
Ennek lehetnek előjelei vagy csak ha már szet van szedve akkor látni,esetleg találkozott már ilyennel vagy ez csak kivételes esetek.
Erősen gondolkodom egy ilyen paripa vásárlásában,főként utcán,de szeretnék lenézni azért terepre is vele.
A motor többi részéréől nem nagyon írtak hogy rossz lenne vele akármi más,persze vannak kirívó esetek,de az bármikor bármi más márkával is megeshet.
Légyszives ne írjatok olyat hogy ott a kereső meg olvassak utána mert az már megtörtént és most a ti tapasztalataitokat szeretnémkikérni!
Előre is köszönöm!
Én sem az alapján tetettem vissza, hogy ránéztem. A váltóhoz nem kellett nyúlni, mert (másik) szerelő szerint semmit sem kellett cserélni. Maximum igen, az összerakással lehet baj...
Nekem van fogaskerekem ha kell!meg van hozzá pro dobom a te évjáratodhoz.
Hivj fel megoldjuk olcson!
30 968 39 71
Ugyan igy jártam 2-3 között és 5 is csinálta .
Amugy ha jol odacsapsz neki 2-3 3-4 közöt is fogja szerintem csinálni !
Szét kell szedni !
Szinte biztos!
Nekem van hozzá váltóm ha kell valmi esetleg meg egy pro curcuit dobom.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Honda XR400.
Iszonyatosan sokat olvasgattam már a témában,hogy egy crf 450 x mennyire megbízható,de nem nagyon jutottam dűlőre.Ebben szeretném a véleményetek,tapasztalaitokat kérni.Hibákrol vagy csak hibárol annyit találtam hogy szívószelepet meg tudja enni,ezt pontosan nem értem,hogy hogyan.....hogyan lessz egy szelep cserés és miért csak a szívó.
Ennek lehetnek előjelei vagy csak ha már szet van szedve akkor látni,esetleg találkozott már ilyennel vagy ez csak kivételes esetek.
Erősen gondolkodom egy ilyen paripa vásárlásában,főként utcán,de szeretnék lenézni azért terepre is vele.
A motor többi részéréől nem nagyon írtak hogy rossz lenne vele akármi más,persze vannak kirívó esetek,de az bármikor bármi más márkával is megeshet.
Légyszives ne írjatok olyat hogy ott a kereső meg olvassak utána mert az már megtörtént és most a ti tapasztalataitokat szeretnémkikérni!
Előre is köszönöm!