Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma 5 be is kerekeztem :D:D:D de csuszik:S felpörög és nem megy elkaparna dobná a seggét:)
nem csak kapar?próbáld meg 3ban kerekezni aszfalton ha kerékre vágja magát nem csuszik-
Hézagolás:) meg egyik fogaskeréken a kapcsoloköröm levolt kopva a hézagolás miat..:) nem kapcsolt be rendesen 5 be feszült az egész kuplungnál a csapágy is kijeb volt
Hát minélelöbb szedd szét ! kapcsolokörmökel lehet valami vagy léptetövilla!
Nekem meg az a probléma hogy 5.be kapcsolok és csak recseg furcsa maró hang és nem húz? Le lenne kopva a fog ?
Castrol van benne 5 be power fölött csuszik:S
mi volt a baja?
ha belevaló akkor nem.2t transmission 10w40.márka szerintem mindegy.nekem repsol van.
Jaja:)Váltó jolett:)
Az X-jó utcán is.Van egy haverom az végignyomott vele 2 szezont endurocrossban,nem is akárhogy,jobban bírja,mint egy krossz változat,fele annyit költött rá,mint egy krossz változatra.
(És a kuplungkosár sincs beverődve!)
Sziasztok cr 250 be okaozhatja az olaj a kuplung csuszást? a fém és a kopó lamaela is hibátlan! 10w40 es olaj van benne!
köszi keme hogy végigolvastad a miniregényem ,de nem ezt kérdeztem...
Nekem meg az a probléma hogy 5.be kapcsolok és csak recseg furcsa maró hang és nem húz? Le lenne kopva a fog ?
Szia váltom van köszi:) már össze is ált a gép ! kipu az érdekelene ! demszab@freemail.hu küldj róla képeket!
Ugy látszik csak igaz amit irtam vagy sem?
Nekem van fogaskerekem ha kell!meg van hozzá pro dobom a te évjáratodhoz.
Hivj fel megoldjuk olcson!
30 968 39 71
Le van kopva a fogaskeréken a körmök !
Ugyan igy jártam 2-3 között és 5 is csinálta .
Amugy ha jol odacsapsz neki 2-3 3-4 közöt is fogja szerintem csinálni !
Szét kell szedni !
Szinte biztos!
Nekem van hozzá váltóm ha kell valmi esetleg meg egy pro curcuit dobom.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
"főként utcán,de szeretnék lenézni azért terepre is vele"

Honda XR400.
Sziasztok!

Iszonyatosan sokat olvasgattam már a témában,hogy egy crf 450 x mennyire megbízható,de nem nagyon jutottam dűlőre.Ebben szeretném a véleményetek,tapasztalaitokat kérni.Hibákrol vagy csak hibárol annyit találtam hogy szívószelepet meg tudja enni,ezt pontosan nem értem,hogy hogyan.....hogyan lessz egy szelep cserés és miért csak a szívó.
Ennek lehetnek előjelei vagy csak ha már szet van szedve akkor látni,esetleg találkozott már ilyennel vagy ez csak kivételes esetek.
Erősen gondolkodom egy ilyen paripa vásárlásában,főként utcán,de szeretnék lenézni azért terepre is vele.
A motor többi részéréől nem nagyon írtak hogy rossz lenne vele akármi más,persze vannak kirívó esetek,de az bármikor bármi más márkával is megeshet.
Légyszives ne írjatok olyat hogy ott a kereső meg olvassak utána mert az már megtörtént és most a ti tapasztalataitokat szeretnémkikérni!
Előre is köszönöm!
2 fogaskerék oda van nin cs meg a derékszög:D szal fokaskereket keresek!:D
Holnap nekiálok!:)
szerintem addig még szar idő van szedesd szét hagy nézze meg szerelő nehogy baj legyen belőle!
Hát nem tudom a váltó is elég nehezen megy nem ugrik vissza a helyére:S néha meg nem lehet visszaváltani :/
Én sem az alapján tetettem vissza, hogy ránéztem. A váltóhoz nem kellett nyúlni, mert (másik) szerelő szerint semmit sem kellett cserélni. Maximum igen, az összerakással lehet baj...
szerintem az még kevés hozzá hogy te mit láttál.én se merném megmondani hogy jó e vagy nem.inkább hozzáértőre biztam.