A léptető villa ritkán sérül meg csak esetleg ilyenkor mert próbálja a hejére rakni és a fogaskerék elenál mert kiugrik! ilynekor szokott a villa meglilulni iletve nagy marás lessz benne!
Le van kopva a fogaskeréken a körmök !
Ugyan igy jártam 2-3 között és 5 is csinálta .
Amugy ha jol odacsapsz neki 2-3 3-4 közöt is fogja szerintem csinálni !
Szét kell szedni !
Szinte biztos!
Nekem van hozzá váltóm ha kell valmi esetleg meg egy pro curcuit dobom. http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok! Hogy a váltóhibát kilőjük, hozzáteszem, a léptetővillák és kapcsolókörmök majdnem hibátlanok voltak visszarakáskor. Szétszedés előtt nem volt ilyen gondja. Valakinek ötlet?
Új láncszett:) csak 5 ödikbe csinálja olyan mintha a lánc átugrana 2-3 fogat olyan érzés de semmi csatanás nincs :S nem tudom milehet Holnap még bekel hangolni a karbit esteleg gyári beálitást nem tudsz?:)
Sziasztok !
lenne egy kérdésem! tegnap vettem egy honda cr 250 es motort váltolya kicsit nehezen megy 5 ödikbe meg olyen mintha átugrana 2 fogat a lánc de nem a lánc ugrik! hanem a blokban van valami :S valakinek esetleg tipp? a motor most lett felujitva ! Mta é volt!:)
Ahogy írod ha ép és méretileg jó mehet bele az új dugó, pedig tehetném a honolgatást mert van egy jól felszerelt forgácsoló műhelyem,de felesleges munkát nem csinálok.Ha nem hiszed járj utána ,hogy hány motorszerelő honoltat mikor dugót cserél ha egyébként jó a nicalios henger.
hello honda cr 250em van 95os évjárat még nem volt szétszedve és nem tom h. nikaszilos e v. se? nem találtam sehol róla leirást... +ha a nikaszilos hengert meghúzza a dugó akkor az kuka? mert ilyen hengerrel még nem volt dolgom...kössz ;D
Ugyan igy jártam 2-3 között és 5 is csinálta .
Amugy ha jol odacsapsz neki 2-3 3-4 közöt is fogja szerintem csinálni !
Szét kell szedni !
Szinte biztos!
Nekem van hozzá váltóm ha kell valmi esetleg meg egy pro curcuit dobom.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
keresek honda cr 250-hez 94-96 hengert normál-beszerelhető állapotban
Azonnal vevő lennék rá!
Sürgős, kérem aki tud írjon!
lenne egy kérdésem! tegnap vettem egy honda cr 250 es motort váltolya kicsit nehezen megy 5 ödikbe meg olyen mintha átugrana 2 fogat a lánc de nem a lánc ugrik! hanem a blokban van valami :S valakinek esetleg tipp? a motor most lett felujitva ! Mta é volt!:)
Érdeklődnék hogy
85-ös ATAC-os CR250-eshez nincs véletlen valakinek blokk felek?