Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tanulj sokat és dolgozz még többet. Ne cigizz, ne igyál (sokat...na jó, NAGYON sokat ne igyál...vagy legalább ne gyakran) és ennyi.
Neked mi nem volt? Szeretnék egyszer úgy élni mint te.
Főtengely csapágy kivan, de még nem lakta le a szimmeringet, ez lehet a helyzet.
Volt egy 90-es CR125-öm, nagyon szerettem...
uhh költhetsz rá.Nem szabad lógnia a lendkeréknek.
Sziasztok
Még eladó mindig csak már olcsóbban!

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!

Ma bővült a géppark a 90-es cr125-el
ami biztos: első hátsó gátlók folynak, dugónak van hangja, indulni indul viszonylag jól, alapjárata is van. Lendkerék környéke száraz; lendkerék pedig érezhetően-hallhatóan kotyog a főtengellyel együtt.
Lehet normális az érezhető kotyogás? Egyébként csendes üzem közben az alja...
Eladó Honda Cr 125 1989!
Alkatrésznek egyben vagy felújításra!
Érdeklődni email-ben!
karaszi.adam@gmail.com
Igény esetén küldök képet és videót!
Köszi szépen,akkor beállítom középre Meg köszi szépen ugy az egész heti segítségedet is
Inkább középre mint fullra be...aztán majd finomítod.
Hát azért hajtómű olaj villába, az elég veszélyes:D
Hát csak ha a postát is veszem oda vissza az már min 4 ezer forint és akkor meg már a duplájánál tartok,és hát a pénz nagy úr meg sztem nem baj az h ha az ember tudja maga szerelni a gépét,akkor is tudom h mivan benne meg h precízen megcsinálom,ha meg nem lesz jó akkor a saját kárán tanul az ember:) Csak azt megmondhatná valaki h összeszerelésnél hova tekerjem az erősség álító csavat? most csutkára rávan állítva a Soft-ra.
Egyik ismerősöm 10w40-et rakott bele de 2 motorozás után elfosta magát
Csika 10e ből rakta volna rendbe,olaj+szimmeringcsere,beállítás...és akkor tudod hogy minden okés.
Na,elvittem a telokat.Jól sejtettem a perselyház van kikopva.Szóval most esztergálnak nekem a persely alá még egy perselyt.
Hát így "csak" 8 ezerbe lesz mindennel a teleszkóp:)
hát akkor olcsón megúszod..:D
Úgy néz ki,hogy mindenkinek most télre fosta el magát a teleszkóp Nekem szerencsére csak olaj meg szimering csere van, a perselyek jó állapotban vannak.
Igen-igen tökölről van.Annak árulták,de utána néztem és 91-esnek néz ki,ezek alapján vettem perselyt is.
motoros01 A motorod Tökölről van? Én is voltam megnézni amikor árulták,97esnek volt fent a neten.
Hát az én villámba a szervíz könyv 5w-s olajat ír,azért gondoltam h egy lehelettel keményebbre veszem a dolgokat.Meg így amatőr szinten nem tudom mennyit fog számítani a sűrűbb olaj,hát most már mindegy majd kiderül
Az évjárat kérdésnek nagyon hamar utána lehet járni a vázszám alapján. http://hu.wikipedia.org/wiki/A...
Sokan hazudnak az évjáratokkal, ha a tiédre valaki pl. 94-est mondott mondjuk az előző gazdájának, és megvették bele azt a perselyt, holott a motor 90-es...
A persely mérete pl. 93-ig is, meg 94-96-ban más, 97-2004 megint más.
hát az is elképzelhető....az a helyzet,hogy méregettem tolomérővel és stimmelnek a méretei,de akkor meg eleve nem bele való persely volt benne?Ugyanis így ránézésre az sem volt túlságosan elkopva,mert a teflon réteg teljesen jó volt még.Holnap vissza megyek a boltba és utána kérdezek.
Lehetséges, hogy nem bele való perselyt vettél...
Bele vágtam az első telók felújításába.Vettem hozzá gyári csúszóperselyek(15400),kezdtem összerakni és ugyan úgy lóg Nem tudom mi lehet a baj,mert a becsúszó szárak nincsenek megkopva..az még furcsa volt,hogy a persely elég könnyen be ment a helyére,nem tudom,hogy ez normális-e illetve nem teljesen ért össze a találkozásánál,lehetséges,hogy a persely helye van kikopva?