Ma bővült a géppark a 90-es cr125-el
ami biztos: első hátsó gátlók folynak, dugónak van hangja, indulni indul viszonylag jól, alapjárata is van. Lendkerék környéke száraz; lendkerék pedig érezhetően-hallhatóan kotyog a főtengellyel együtt.
Lehet normális az érezhető kotyogás? Egyébként csendes üzem közben az alja...
Hát csak ha a postát is veszem oda vissza az már min 4 ezer forint és akkor meg már a duplájánál tartok,és hát a pénz nagy úr meg sztem nem baj az h ha az ember tudja maga szerelni a gépét,akkor is tudom h mivan benne meg h precízen megcsinálom,ha meg nem lesz jó akkor a saját kárán tanul az ember:) Csak azt megmondhatná valaki h összeszerelésnél hova tekerjem az erősség álító csavat? most csutkára rávan állítva a Soft-ra.
Úgy néz ki,hogy mindenkinek most télre fosta el magát a teleszkóp Nekem szerencsére csak olaj meg szimering csere van, a perselyek jó állapotban vannak.
Hát az én villámba a szervíz könyv 5w-s olajat ír,azért gondoltam h egy lehelettel keményebbre veszem a dolgokat.Meg így amatőr szinten nem tudom mennyit fog számítani a sűrűbb olaj,hát most már mindegy majd kiderül
Sokan hazudnak az évjáratokkal, ha a tiédre valaki pl. 94-est mondott mondjuk az előző gazdájának, és megvették bele azt a perselyt, holott a motor 90-es...
A persely mérete pl. 93-ig is, meg 94-96-ban más, 97-2004 megint más.
hát az is elképzelhető....az a helyzet,hogy méregettem tolomérővel és stimmelnek a méretei,de akkor meg eleve nem bele való persely volt benne?Ugyanis így ránézésre az sem volt túlságosan elkopva,mert a teflon réteg teljesen jó volt még.Holnap vissza megyek a boltba és utána kérdezek.
Bele vágtam az első telók felújításába.Vettem hozzá gyári csúszóperselyek(15400),kezdtem összerakni és ugyan úgy lóg Nem tudom mi lehet a baj,mert a becsúszó szárak nincsenek megkopva..az még furcsa volt,hogy a persely elég könnyen be ment a helyére,nem tudom,hogy ez normális-e illetve nem teljesen ért össze a találkozásánál,lehetséges,hogy a persely helye van kikopva?
Volt egy 90-es CR125-öm, nagyon szerettem...
Még eladó mindig csak már olcsóbban!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ma bővült a géppark a 90-es cr125-el
ami biztos: első hátsó gátlók folynak, dugónak van hangja, indulni indul viszonylag jól, alapjárata is van. Lendkerék környéke száraz; lendkerék pedig érezhetően-hallhatóan kotyog a főtengellyel együtt.
Lehet normális az érezhető kotyogás? Egyébként csendes üzem közben az alja...
Alkatrésznek egyben vagy felújításra!
Érdeklődni email-ben!
karaszi.adam@gmail.com
Igény esetén küldök képet és videót!
A persely mérete pl. 93-ig is, meg 94-96-ban más, 97-2004 megint más.