Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most pontosan nem tudom melyik részére gondolsz de elmondom amit én tudok az a rész ahol külön megtudod csinálni mondjuk a kuplung lamella cserét az a fedél alatt ott gumi tömítés van , az egyel beljebb a nagy dekni ott pedig papír szebben nem tudok fogalmazni a magyar tanárom azt mondta nekem régebben hogy efikém te javíthatatlan vagy ebbe a témába szóval bocs ha egyből nem érted meg
CR125 -nek a kuplung dekninél van tömités ? Észre vettem kicsit szivárog az olaj
Köszi igen azt észrevettem h van egy gyűrű !
Ugyanaz a rugó tört el 3 szor de ugye csak a vége aztán újrahajtottam a végén a kis pöcköt.. De nem akarom állandóan hajtogatni mert mindig csak kisebb lesz a rugó ahányszor eltörik :/ Tuti el van öregedve.. Úgyhogy majd lehet lecserélem az egészet :)
A vízpumpa tengelyt fogaskerék nélkül ,pontos rajz vagy minta alapján le tudom gyártani.Az ára a régi fogaskerék felsajtolásával együtt 4000 forint.Ide kell juttatni akkor a régi tengelyt, a fogaskerékkel együtt ,én majd leveszem ,és az újra visszateszem.
06-20 4775078
Akkor háromszoros szerencséd van,szent Antallnak dobj egy kis aprót! :D
Ugyanaz a rugó tört el 3x,vagy 3 különböző rugó?
Hali!
Valakinek van esetleg 03-as CRF 450-hez berúgókarja?
Okés. Köszi az ötletet. Amúgy már nem először tört el a rugó, hanen már 3szor eltört. Szerintem már el van öregedve a rugó és a rezgéstől eltörik. Ezért kéne cserélni, de lehet lecserélem az egészet.. Köszi mégegyszer :)
Hali,egyel alattad lévőben adtam egy címet,kérdezz rájuk...vagy marad a rugó utáni kajtatás,ami nem biztos hogy jó 5let,mert ha nem a megfelelő rugó kerül bele akkor ugorhat a vezérlés és egy nagyobb összeg....spórolhatsz kicsit,bukhatsz nagyot,csak óvatosan.
Amúgy gondolom a feszítőt is cserélni szokták vezérléscserekor,nem lehet hogy itt az ideje?És célszerű lenne kideríteni hogy miért is tört!
Nagy szerencséd hogy nem csinált semmi komolyat...én nem reszkíroznék még1x ,de a Te motorod,Te pénzed.
Helló srácok ! Van nekem egy Honda CRF 450-es 2004-es Cross motorom, és olyan gondom van hogy az automata vezérműlánc feszítőmnek eltört a rugója (olyan mint a fűnyíró berántó rugó)..Kérdeztem már motoros boltokban, de sehol sem találok ilyet külön, csak komplettan az egész feszítőt ami 21000 Ft. Nem tud valaki ilyen rugót, vagy esetleg web oldalat ahonnan meg tudnám rendelni ?!
Előre is köszönöm :)
Próbáld meg őket:
http://www.motordiszkont.hu/

Itt ki tudod cikkszámozni:
http://www.ronniesmailorder.co...
Pl ugyanaz a tengely van 90-00 ig CR125 ben,de másak az árak,nézz egy olyat mint a tiéd,másik cikkszámon olcsóbb is lehet,ez tapasztalat.

Amúgy sztem itt a fórumon ha gyártatna vki 5-10db ot,tuti el lehetne pattintani...és úgy vszeg olcsóbb is lesz.
gyártatni vagy gyárit?attól függ mennyi az árkülönbség.meghogy hogy sikerül.mennyire tartós.a gyári az csak gyári.
ki kell tolni belőle.de van előtte egy rögzitő gyürü!
a gyári csapágy nekem 7500ft volt a 2db! de ugyanugy ntn márkáju mint amit a csapágyboltba veszel 3000é!ugyhogy érdekes!skf-et ne vegyél!ntn-vagy koyo!
A hátsó telszkóp asló felső G szemeit hogyan kell kiszedni?
CSak simán kipréselni?
Bevan rohadva!
Szerintetek új tengely vagy gyártassak egyet?
Gyári csapágy vagy sima skf-es csapágy kell hozzá?
Szimeringek?
Valószínüleg igazadvan , nekem 250 em van:).....De másfélóra altt bisztosan emvolt mert két műszak pihi ideje ment rá kb hauniba
a 125ösé müanyag a 250esé fém mert ott rajta van az a rész is ami a powert hajtja.azt nemigen másfél óra megcsinálni!
Pedig az enyémen fehéres színü műanyag fogaskerék van!
ja és hány darab kell ?
Jobb lenne ha felhivnál!
30 968 39 71
de most egy legvastabb kel ?
amugy van olyan ami 3,15 mert anno végigméregettm van olyan ami 2,85 ös
okés köszönöm!
jo reggelre megmérem