Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítséget :)
Szerintem ilyet tegyél bele.
Keresek 125ős Honda Cr-t csak aluvázasat maximum 350ezerig ha valaki tud írjon előre is köszi (pepekrossz@gmail.com)
hi.
elozore koszi a valaszt /hpp/.
ha a berugoval van gondod majd oszd meg legyszi a tapasztalatod mert az
enyemen is gatya"./êpp javítàs alatt âll/.
alkatreszek meg csak marciusba jonnek ha minden igaz.
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy 1996os 250-es Honda cr-be a blokkba milyen olajat ajánlotok?
sziasztok
Cr250 es blokk közepeket keresek 90 előttieket!ha valakinek lenne jelentkezzen!
Jah....és nekem 2 lapát törtle sajnos de semmigond nincs vele...
ÉS ha esetleg tengelyre van szükségetek nehogy vegyetek!14 ezerforintért ugyanis vizpumpa lapátot le lehet szedni, a tengelyt bevittem jóbarátom hauniba egy esztergályoshoz két élysazaka latt szab idejében megcsiálta.
Kérdésem volna. Megtudná valaki mondani a berugótengely felső hézagoló gyűrűjének pontos méretét? Köszi
Szia.
89-91 igg volt hpp
Szt mak technikai vcáltoztatások vannak ablokkok között.mindgeyik ugyan aon az elvenműködik, csak mindig korszerübben.Másik blokk bna mivan hol? azt nemtudom emrt nekem még nem volt méás blokkom. Hpp erős megbzható blokkalapjáraton csak a vízpumpa rohad de az is kiüszöbölhető ma már ha találsz épszerűt,alubarát fagyállóval vagy simán vizzel használod és leengeded mindig télen használat után nemsok idő kb 2 perc se:)....A hpp az dupla poweros nem gyorsabba motor aktegórájától de erősebnektűnik, mert nekem ahogy mondták nyit egy x alacsonyabb forudlatonmeg egy y magasabbon. De olvastam aztis h van(de lehet h csak így létezik bárnemhiszem) hogy a karbiba van gy plussz beömlés és azt nyitja.De sztm ha plussz anyagot kap a beálítottnál akkor az nemjó mert fulladna motor nemtudom,csak ide ír egy szaki:)
nem is a hűtés miatt aggódtam :D kösz a tippet.
Ha ráz, bemondja a pilóta, hogy "ez a turbulencia", ha hangos, akkor felhangosítják a rádiót
Szerintem a repülőkben is ilyen elven szerelik a sugárhajtóműveket
A PC-mben a ventillátor így megy 1,5 éve.
Törj ki egyet a másik oldalról is..
Egy hiányzó lapát nem befolyásolja lényegesen a hűtést, de a kiegyensúlyozást igen ezért az ellenkező oldalon valamilyen módon könnyíteni kell , és akkor jó lesz . De ha olcsón hozzáférsz cseréld le.
hiànyzik egy lapàtja
Mi történt a szivattyú kerékkel javítani lehet-e vagy nincs meg.
bontôkba aranyàron.
Bocsànat rotor kellene.ami a vizet keringeti.
köszi csika
Annyi még, hogy valaki írja meg nekem legyen oly kedves :
mikortól van hpp blokk és mi a különbség az elődje között.
Köszi!
Hali!
91es cr 250 be vennék vízpumpakereket.
Van holtjáték:)
nincs nagyon ráállitva a kuplung bowdenre?legyen egy kis holtjáték a karnál!
Nem tudom mi lehet:S remélem olaj! más nem kopott :S szoval nem tudom:S