Valaki Segítsen aki Ért az ebay-hez pls! Itt 1 kép.. Akkor most erre az árura csak várni kell? Jól rendeltem meg? Mert ezt az üzenetet kaptam email-re :
Thanks for your payment! The unpaid item case for NEW NOS WISECO PISTON WITH RINGS / 81'-84' SUZUKI RM125 / 55.5mm has been closed, and an unpaid item won't be recorded on your account.
Kösz a fizetésedet! A ki nem fizetett tételérvelés NEW NOS WISECO PISTON WITH RINGS / 81-84 SUZUKI rm 125 / 55.5 mm zárva volt, és egy ki nem fizetett tételt nem fognak felvenni a számládra.
Mx ktm ,a tengely helyett tudok újat készíteni,de kell a régi tengely ,és az ép fogaskerék. Majd én a régiről leveszem, az újra visszateszem a fogaskereket.Postán elküldöd ,én meg vissza. Fogaskereket jelenleg nem tudok gyártani.
06204775078
Mx ktm ,javaslom ,ha van új tengely ,és fogaskerék a vízpumpához, akkor a lakhelyedhez közel keress valakit aki ráteszi, a tengelyre a kereket, mert akkor látja meg a lehetőséget. Szívesen segítenék ,de én zalai vagyok ,te meg Hajdu megyei. Így személyesen nem tudunk találkozni .
Proxban kapsz alulra,felülre...páran forgalmazzák az országban,szval no para,van annyira gyakori hogy levegyék neked polcról és postázzák 1-2 nap alatt.
Csövi . Hétvégén meg halt a cr-pontosabban a váltó megment Valakinek nincs váltó alkatrész és egy vizpumpatengely fogaskerékkel ? Csak a fogaskerék forog és a pumpa nem
Sikerült kiszedni a mindkét szemet!Most meg az van h sehol nem kapok hozzá vagy max 1 hónap mire beszerzik!
Esetleg nem tudtok segíteni benne!
Gerecsemotor, motoroswebaruhaz náluk már kérdeztem...
meg még kérdezősködök!
Parilla
Motormann stb
Eddig eredménytelenül!
1998-as evjaratu CR250-es valtot nem tudunk osszerakni!
Tudtok robbantott razot es nemi informaciot adni?
Koszonom!