Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálj rá egy csapágyboltban..felénk készítenek adott méretre is szimeringet...
Nézz körül az e-bay-en,hátha találsz hozzá jó állapotút.Én onnan vettem.
kick starter
Nem hiszem,hogy ez lenne a gond..beindult,melegítettem,aztán elindultam vele..kb 30 méter után bedadogott,és leállt..rárúgtam vagy huszat,megint beindult,köhögött kettőt,és azóta semmi.. gyertya ki,pipába be,és látványszikráztatás..kettőt láttam..aztán teljesen megszűnt..új gyertya,új gyujtókábel,új pipa..semmi..
Csika nagyon tud! Csak ajánlani tudom!
Köszönöm,akkor benézek majd egybe...Mert neten sehol nem találtam a méretben
Beépítésre került a hátsó teló,érezhető és élvezhető a különbség...a tulaj szavai ezek! :D
Crossbear normális csapágyboltban méret alapján találnak neked hozzá..
Amúgy meg minek írok ide ,Hondám sincs csak az utólsók egyike azon sincs tuning,csak nem beszélek róla,nem értek hozzá,mert nem érek rá,nem nyerünk semmit,de mindent viszünk
Ide ne küldjétek,mert úgysem értek hozzá,mindíg mások után dolgozom,de az nagyon jóóóó me kúva sok van Akik szelepet tesznek egy WP-be ,mert töltőjük sincs,sőt szinte mind levegős, arról nem lehet mit mondani stb stb stb stb stb pár hülye kép
Vagy kókány sufnitunerek LEVEGŐT, ami nem is olyan nagy tévedés, 78%-ban végülis jó
"nem találtam a neten felújítással foglalkozó műhelyt"

Minimum fél tucatnyi van csak itt, Pest megyében... Déczi, Havasi, Bajnerék, márkakereskedések stb...
Én Déczi Ferihez vittem legutóbb a hátsót, korrekt és szakember.
Akkor maradok a jó öreg Castrolnál. Még egy olyan kérdésem lenne h első kerékhez csapágyat és szimeringeket merre tudok venni a neten? Mert sehol nem találok olyan szimeringet ami a féktárcsa felöli oldalra megy a 24X50X5-öst
Sajnálom...2002-es YZ250-en volt nekem, egyik fotógalériámban láthatod. 2002-2004 biztos egyformák, szerintem utána is.
Ha jól tudom nitrogénnel szokták fújni.
Sziasztok !
Van egy 1994 es honda cr 125 ösöm . Az lenne a kérdésem a középső rugostagba mennyi olajat kell rakni ? És miylen sűrűt ? 5w ? 2.5w ? Illetve a gáztartályba mennyit kell és miből rakni .

Gergő
krosszba csak full szintetikus!szerintem!
Adom olcsóban is !
Sosem használtam...de neten rákeresve félszintetikusat írnak,és más igénybevételhez írják mint 250ccm 2T motor.
Kísérletezhet mki a saját motorjával,de én nem próbálnám ezt a Stihl,Husqvarna,Makita vonalat mert lehet drága lesz a hús...
Jóbarátom 15 éve kerti kisgépeket,motoros fűrészeket javít,ergo olcsón hozzáférhetne ezekhez az olajakhoz mégsem használja és ajánlja a brigádnak,pedig pár litert azért el szoktunk füstölögni! :D
kösz.
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne h Makita 2t motorolajjal van valakinek valami tapasztalata?
keresd itt csika nevü usert!ő foglalkozik teló ujitással!nagyon dicsérik!
Köszi a tanácsot ! meg lehet rúgni csak amikor az ember rákészül, hogy most aztán k...va nagyot rúg akkor ugrik el .
Központi rugó is engedi az olajat csak nem találtam a neten felújítással foglalkozó műhelyt ...
Ha tudsz írj.
Előre is köszi !
Nekünk múltkor ugyan ez volt,de szerencsére csak a leállító gomb kábelje tört meg vagy szakadt el és az testelte le teljesen a gépet.
Sziasztok! Egy kérésem/kérdésem lenne.. Cr 250-es gépem van,1995-96-os.. abszolút szikramentes lett. Kiméretni nem tudom,hogy hol lehet a hiba,mert a környékünkön senki nem foglalkozik ilyesmivel.. Mi lehet a gond? Mi szokott leghamarabb elszállni? Gyújtás-állórész,CDI,gyújtótekercs.. a három közül lutri a dolog..... Pipa,gyújtókábel rendben van. Ötleteket,esetleg pontos diagnózist kérnék! Előre is köszi!