Gondolom ki folyt belőle az olaj.Ilyenkor mit csinálsz rajta? Értelem szerüen meg tisztitod fel töltöd olajal és szimeringet cserélsz ? Én is el szeretném postázni majd csak zsebláz van
Sziasztok! váltóolajat szeretnék cserélni.Valakinek valami jó tanács tapasztalat hogy milyet is kéne beletenni? (cr250)
előre is köszönöm a segítséget!
sziasztok!csak gyorsban olyat szeretnék kérdezni hogy crf 450x-nek van előírva bizonyos km után vagy üzemóra után kötelező motorfelújítás szelepcsere vagy ilyesmi,vagy csak a ha már csörög zörög akkor kell belenyúlni?
Légyszives ne küldjetej el a kérdésemmel eggyütt egy meleg ebb éghajlatra!
Sziasztok
Ha valakit érdekel van egy eladó römer rr130 as bukósisakom.
A következő telefonszámon lehet érdeklődni. Az árban megegyezünk;)
06-20-313-86-18
Uhhh örök hála egész eddig a piacon kérdezősködtem hátha van a pult alatt egy kis kínai aki ezeket javítja, de sajna nem jártam sikerrel
mostantól őrizni fogom a nagymester titkát és senkivel nem osztom meg :D
Ok, nem mindenki ismerheti, van egy új, titkos honlap. Nekem is nemrég adták át éjfélkor a vágóhídon egy cetlin a címét, utána meg kellett ennem sörtésztával, mert úgy kiadósabb. Lehet, hogy ezért még veszélybe sodrom magam, de leírom: Www.google.com
Itt a kép közepén ha beírod, hogy "teleszkop felújítás" meglepő tudástár hullik az öledbe.
Őrizd meg a titkot, és ha nekem bármi bajom esne, mondd meg a kis Totónak, hogy nem leszek ott Karácsonykor...
Vegye már meg valaki 91 cr ig tuti jó ugy fog menni mint a villám a 250 :D és olyan szép hangja lesz hogy csak na :D
Vettem viz pumpát 15000 és nagyon kéne a mani:D
Kompressziómérés a legegyszerűbb módja,de ha kopott akkor az erő is kezd elmenni,illetve nehezen indul...főtengelyhez henger leszed és megnéz hogy mennyire lóg.
Ha jó a füled és tudod mit kell hallani akkor a hangjáról is meg lehet állapítani hogy van-e vmi gebasz a főtengellyel.
Dugótörés,hajtókarszakadás és társai pedig benne van ha sok benne az üzemóra...illetve volt már rá példa hogy a 30 üzemórás új hajtókar elszakadt,de ez nem jellemző.
Sziasztok,lenne egy kerdesem,haver vett egy honda cr 250 est 91 es kiadas. A motor kifogastalan, indul hidegen melegen,jol huz stb. Az elado azt mondta o nem ujitotta fel fel eve vette, neki eros. Uzemorat nem tudott mondani o kevesett ment vele. Szoval az volna a kerdes hogy honnan lehet tudni hogy kopott a dugó vagy sem.mi torténik ha sok uzemora van a mociba?Dugattyu hajtokar tores elofordulhat sok uzemora utan? Esetleg ha nagyon kopott nehezen indul? Vagy egyeb jelek dugo kopotsagra. Koszi a valaszokat elore is.
Sorry, hogy ezt írtam : ,, nem találtam a neten felújítással foglalkozó műhelyt" , de én még teljesen zöldfülű" vagyok ezen a szinten nem is nevezném magam motorosnak" elnézve az itt jelenlévő prok " között.ért
Ezért kértem a segítséget.
Pest megyében aztán lövésem nincs, hogy ki mit csinál :D
előre is köszönöm a segítséget!
Igen...
Üzemórás a szerkezet.
Légyszives ne küldjetej el a kérdésemmel eggyütt egy meleg ebb éghajlatra!
Ha valakit érdekel van egy eladó römer rr130 as bukósisakom.
A következő telefonszámon lehet érdeklődni. Az árban megegyezünk;)
06-20-313-86-18
mostantól őrizni fogom a nagymester titkát és senkivel nem osztom meg :D
Www.google.com
Itt a kép közepén ha beírod, hogy "teleszkop felújítás" meglepő tudástár hullik az öledbe.
Őrizd meg a titkot, és ha nekem bármi bajom esne, mondd meg a kis Totónak, hogy nem leszek ott Karácsonykor...
Azért Köszi Szépen !
/van még rajt javítani való az baj ez a végén lesz /
Vettem viz pumpát 15000 és nagyon kéne a mani:D
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ha jó a füled és tudod mit kell hallani akkor a hangjáról is meg lehet állapítani hogy van-e vmi gebasz a főtengellyel.
Dugótörés,hajtókarszakadás és társai pedig benne van ha sok benne az üzemóra...illetve volt már rá példa hogy a 30 üzemórás új hajtókar elszakadt,de ez nem jellemző.
A rudóstaggal kapcsolatban tudnék Neked segíteni,és még perselyem is maradt hozzá.Ha aktuális még a dolog,akkor írj bátran!
Ezért kértem a segítséget.
Pest megyében aztán lövésem nincs, hogy ki mit csinál :D