Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem találtam hozzá csapágy boltba!
Akárcsak a himbába! :D
spéci,de látok olyanokat is amibe golyóscsapágyat tesznek
Spéci méret vagy csapágyvoltban is kapni ezt a méretű GE csapágyat?
Szem kiszedéshez segítség mielőtt mindenki célszerszámokat gyárt a semmihez és kiszednétek a szemem
Akinek nincs cucca hozzá,porvédők,rögzítőgyűrű kiszed,majd keresel 2 crova fejet amivel kinyomod és amibe benyomod hőlégfúvóval,vagy kis gázpisztollyal felmelegíted az alut és satuban kinyomod pillanatok alatt kint van,a felmelegítés tart tovább
Ha be van rohadva adsz neki előtte(de felsőszemnél nem jellemző) csavarlazítót,ennyi.
Nem kell ehhez maskara szerszám
Igen értem miről beszélsz én is ilyesmire gondoltam!
Köszi!
Üdv mindenkinek!
Tudna valaki szervice manualt 2003as cr250-hez? Hivatkozásban ahonnét ingyen letölthető, vagy esetleg küldeni emailben? vagy akár hogy?
hello. erdekelne hogy mi a velemenyetek a honda crf 450 x rol. 2006 os. mi gond van vele stb. gondolkodom hogy a crf et vagy a drz 400 e t tartsam meg. velemeny tapasztlat
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Ha valakit esetleg érdekelne
A g- szem vagy más alkatrész kiszedésénél az a fontos,hogy megfelelő feltámasztás ,és jó méretű kiütő legyen. Lehet akkor préselni vagy egyszerűen határozott kalapácsütéssel kiütni.
Ezzel egyszerű, meg egy kis esztergáltatás... és már kint is van!
Itt látható a majdnem megsemmisült szakrajz és a szerkezet! De sikerült és kint van!
jól alá támasztasz és ütöd!ki kell jönnie!vagy menetes szár az egyik oldalára csavar meg olyan alátát ami akkora mint a ge-szem a másik oldalára meg akkora alátét hogy ráfeküdjön a teljes felületre . rá a csavar és tekered.ki kell huznia a szemet. remélem érthető voltam!
ahol tüzhelyekkel kandallókkal foglalkoznak ott érdeklődj!
Sziasztok!
Neki álltam szétszedni a motort felújítás végett!
Egy bajom van h a hátsó teló g szemeit sehogy sem tudtam kipréselni!
Valaki letudná nekem részletesen írni h milyen szerszám kell hozzá és hogyan csináljam! Csak a rögzítő gyűrű felöli odal fele lehet kinyomni,
Előre is köszi!
Köszönöm!
Köszi kiprobálom!:D
Hol veszel aszbesztmadzagot? Néztem pár helyen, de sehol nem tudtak adni, még ötletük se volt (ahogy nekem sincs több )
azbesztmadzag meg hőálló paszta! nekem egy évet kibir!
Kend ki te a crf en!:D
Disznó zsírral kend kiés jólesz !
Nagyon szép a gépezet!
Lengéscsillapító aljában GE csapágy van Hondáéknál is.
Itt találsz robbantott ábrát:
http://www.ronniesmailorder.co...
Bocsi
CR-ben és CRF-ben