Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali!nem betegség az.csak má nem mai gyerekek.ha nincs 20-25ezred fogaskerékre akkor szétszeded és meghuzod óvatosan a fogakat flexel!nekem 2éve ugy üzemel hibátlanul!dekli meg jó lenne nekem is!
Hali !
Nekem is 91 es van hasonló gonddal ha találsz valamit akkor írj, vagy ha én akkor jelzek .
BB!
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek 88 as cr 250-hez vízpumpa dekni" ?
Ez a közismertebb neve, egyszerűbben jobb oldali dekni aminek a tetején van az olajbeöntő lyuk.
Továbbá lenne még egy 91 es cr 250 aminek a berugója gatyául elugrik azzal mit szokás tenni ? Úgy látszik ez a betegségük.
Köszi a helpet !
crf 450hez a képen látható cuccok az elsö értelmes árajánlatért elvihetőek
további cr idomok eladóak!
nekem van rá,2db techosel 6ezerért, van márkátlan varrott 2ezerért
Mármint yz-n belül évjáratra gondolok, meg hogy arra passzolt e?
Megjött, köszi! A hátsó sajnos nem passzol.. Neked milyen motoron volt? Mert akkor inkább eladom, minthogy elkezdjem farigcsálni.
Vegyétek Vigyétek :D
Még Eladó Mindig!
az lapujtő!én eggyel fehérebb vagyok! meg akkor má egy zsir crf-el virgáznék!
Nem Te vagy az x-faktor-os gyerek?
na!végre egy földi! én meg karancsaljai vagyok!
Ismerek kárpitost, aki csinált nekem YZ250-re ülést, bazi vastag, erős anyagból (nekem grafit szürkében), amit jetski-khez használnak. Csúszásgátlós (gatyád leszedi), elszakítani nem tudod, max. kiszúrni, és UV álló, se nem fakul, se nem öregszik el. 4-5ezer között húzza át.
Ja,Balassagyarmat
pl.parilla.hu-n tudsz nézni! nekem kárpitos csinálta 4500ért piros feketét!
ha már sárvédőről van szó!89es cr-re kellene nekem hátsó!vagy menyire nézne ki idétlenül rajta egy fiatalabbé ha ráfaragnám?
Hello cr 250 '96-oshoz kellene ülés v. üléshuzat...mennyibe kerülhet? csak tájékozódok...lehet huzatot is venni rá v csak komplett ülést? ;)
nekem most lett esedékes mert hogy most dobtam le róla gyárit..
itt kerülgettem őket fél évig, a kutyának se kellett, ma meg már szakít vele a postáshintó...

Yamaha YZ 250 gyári új membrán házzal együtt nem kell valakinek?
ha elég sok van talán egy uj vas is összejön az árán