Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a számlaszámom, ki merem írni ide, hátha valaki orvul ráutal egy nagyobb összeget

Kemenczei Imre OTP 11742032-98021000-28677880
Közleménybe írd be légyszives, hogy "fekete sárvédők", meg majd küldd el a postázási címed. Köszönöm!
Havernak az rm85-ben meteor volt 2 szezont nyomott le vele kb 40-50 óra van benne és még mindig megyeget...bár... 15.000 FT volt
Szerintem jó lesz, küld egy légyszi a számlaszámod mailbe, befizetek a számládra 4ezret, te meg feladod sima csomagként, barom drága az utánvét.
A Namura a Proxhoz képest fele árban van. Ami nem elhanyagolható szempont.Dugattyúi vannak és tömítés garnitúrái. A Meteornak anyag problémái vannak valamiért nem jó, én azt javasolnám legkevésbé .
Árban hogy mozognak egy proxhoz képest,Namura cask dugót gyárt?
Meteorról hallottam hogy állítólag szép kidolgázú,kérdés mit bír?
Nekem Moto-Coyote hajtókarom és Namura dugattyúm van, és rengetegen leszólták. (Igaz, egyikőjüknek sem volt, csak ezt-azt hallottak...) Bár még nem tudtam használni az enyémet, de ezek szerint nem volt rossz döntés ez a 2 márka.
A Tkrj crossba nem gyárt. Ami crossba nagyon erős,az a Namura. Több dugattyút adtunk ki gyári csapatoknak próbára, és nagyon pozitívak voltak a visszajelzések.Többet bírtak mint a gyári dugók.
Alapvetően ezek mind jó termékek. Mindkettőre folyamatosan vannak példák,ellenpéldák, mindenki másra esküszik.Nehéz okosat mondani..
Bár ahogy nézem TKRJ cross motyót nem nagyon gyárt..
Ehhez jó lenne tudni hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy Prox vagy Wössner.
Saját használatú 125 ösbe összes csapágy lett cserélve + új Wiseco dugó és hajtókar,majd kb 30 üzemóránál elszakadt a hajtókar és vitt magával mindent,azóta némileg "fázok" nagy nevű gyártóktól...barátom 25 ösében kb 3x ennyi van és nemrég volt leszedve a henger,a Prox hajtókar mint az új,pedig az nem volt kímélve. De listaáron 33e pénz egy prox,feleannyi pedig egy moto coyote? Szval ezért érdekelt volna hogy megér-e dupla annyit a név...
A TKRJ öntött vagy kovácsolt?
Ezeknek a termékeknek gyártói beleértve a Wisecot is, vagy kínai vagy taiwani gyártásúak.A Wiseco kivételesen taiwani.Ezek közül a
"leggyengébb" minőség úgymond a Mitaka, és még ezzel a termékkel is komoly külföldi tuning fórumok foglalkoznak és jó véleménnyel vannak róla.Azt már, hogy melyiket használja az ember,ízlés dolga. A Moto Coyote hajtókart megmértük : 63-64 Rockwelles a csapja ,ezüstözött kosár,kiváló minőség,verseny célra is alkamas. Ezen termékek közül nagyon előkelő helyet foglal el a TKRJ , gyártása Osakában zajlik, onnan importáljuk őket,nagyon tudom ajánlani.
Itt láthatod, mikor vettem az yz-t anno, azon voltak.

http://www.sportmotor.hu/motor...
nekem moto coyote hajtókar van a cr-be egy éve.eddig semmi gond vele!havernak meg tkrj dugó volt a 99es cr-be azzal se volt gond!
Esetleg még egy képet tudnál róla küldeni?
Hali.én 1:33 ba keverem castrol power racing 2T oil-t használok,de van aki 1:40-be
Sziasztok! Újra lett egy cr250-em 5év kihagyás után végre ma megtudtam venni a motort! nagyon hiányzott!
NE nézzetek hülyének de elfelejtettem pár dolgot 5év alatt,egyik és legfontosabb a benzin és olaj keverék aránya.Ki milyen arányban keveri az olajat a benzinnel?és ki milyen olajat ajánl? egyelőre ennyi de még biztos lesznek kérdéseim! Előre is köszönöm a válaszokat!
Hali!
Én pusztán kíváncsiskodom,érdekelne némi info hogy TKRJ,Mitaka,Moto Coyote-coyote motyókkal milyen tapasztalatok vannak,minőségben és árban hol helyezkednek el mondjuk egy közismert Proxhoz,esetleg vmi közük van-e hozzá,én úgy hallottam hogy a TKRJ talán szállít be nekik. CR 125 verzióban mindez...
Üdv mindenkinek

Dugattyúk,hajtókarok,főtengely felújító készletek,tömítés garnitúrák,szelepek, főtengely javítás, hüvelyezés, teljes körű gépmunkák

Prox,Vertex,Wössner,Namura,TKRJ

Mitaka,Meteor,Moto coyote,Alfaerre és gyári beszállítók termékei
Hali.Nektek hogyan van meg odva a kipufogó és a rezonátor csatlakozásnál hogy ne fújon ki ?
Nem tudom meg mondani nekem 94 re nem passzol csak ha rakunk hozzá 5 cm én azért nem raktam hozzá mert szét ment a viz pumpám ill kell egy berugó kar és egy szivató igy ennek az árábol meg tudom valameiket venni .
Ha megtudod nekem mondani fixre, hogy passzol e a 99esre, akkor elvinném!
Nem müköd emailod mert visszadobja.!
De felraktam pár képet
Itt a rezó ami eladó
30 968 39 71
Szekeres Tamás
94 évj. 250 es vízpumpa:

http://www.ronniesmailorder.co...

98 évj. 125 ös vízpumpa

http://www.ronniesmailorder.co...

Vki meg tudja esetleg 100% os biztonsággal mondani hogy a 125 és 250 vízpumpák megeggyeznek-e?

Keme sajnos a 125 ös szívató nem lett jó a kettőötvenre...

És ezt a címet mondtam gyári alkatrészre /vízpumpa csak abban lesz/ tapasztalat szerint kb 20-30% al olcsóbbak mint a mo-i képviseletek:
http://www.motordiszkont.hu/