A Namura a Proxhoz képest fele árban van. Ami nem elhanyagolható szempont.Dugattyúi vannak és tömítés garnitúrái. A Meteornak anyag problémái vannak valamiért nem jó, én azt javasolnám legkevésbé .
Nekem Moto-Coyote hajtókarom és Namura dugattyúm van, és rengetegen leszólták. (Igaz, egyikőjüknek sem volt, csak ezt-azt hallottak...) Bár még nem tudtam használni az enyémet, de ezek szerint nem volt rossz döntés ez a 2 márka.
A Tkrj crossba nem gyárt. Ami crossba nagyon erős,az a Namura. Több dugattyút adtunk ki gyári csapatoknak próbára, és nagyon pozitívak voltak a visszajelzések.Többet bírtak mint a gyári dugók.
Ehhez jó lenne tudni hogy milyen paraméterekkel rendelkezik egy Prox vagy Wössner.
Saját használatú 125 ösbe összes csapágy lett cserélve + új Wiseco dugó és hajtókar,majd kb 30 üzemóránál elszakadt a hajtókar és vitt magával mindent,azóta némileg "fázok" nagy nevű gyártóktól...barátom 25 ösében kb 3x ennyi van és nemrég volt leszedve a henger,a Prox hajtókar mint az új,pedig az nem volt kímélve. De listaáron 33e pénz egy prox,feleannyi pedig egy moto coyote? Szval ezért érdekelt volna hogy megér-e dupla annyit a név...
A TKRJ öntött vagy kovácsolt?
Ezeknek a termékeknek gyártói beleértve a Wisecot is, vagy kínai vagy taiwani gyártásúak.A Wiseco kivételesen taiwani.Ezek közül a
"leggyengébb" minőség úgymond a Mitaka, és még ezzel a termékkel is komoly külföldi tuning fórumok foglalkoznak és jó véleménnyel vannak róla.Azt már, hogy melyiket használja az ember,ízlés dolga. A Moto Coyote hajtókart megmértük : 63-64 Rockwelles a csapja ,ezüstözött kosár,kiváló minőség,verseny célra is alkamas. Ezen termékek közül nagyon előkelő helyet foglal el a TKRJ , gyártása Osakában zajlik, onnan importáljuk őket,nagyon tudom ajánlani.
Sziasztok! Újra lett egy cr250-em 5év kihagyás után végre ma megtudtam venni a motort! nagyon hiányzott!
NE nézzetek hülyének de elfelejtettem pár dolgot 5év alatt,egyik és legfontosabb a benzin és olaj keverék aránya.Ki milyen arányban keveri az olajat a benzinnel?és ki milyen olajat ajánl? egyelőre ennyi de még biztos lesznek kérdéseim! Előre is köszönöm a válaszokat!
Hali!
Én pusztán kíváncsiskodom,érdekelne némi info hogy TKRJ,Mitaka,Moto Coyote-coyote motyókkal milyen tapasztalatok vannak,minőségben és árban hol helyezkednek el mondjuk egy közismert Proxhoz,esetleg vmi közük van-e hozzá,én úgy hallottam hogy a TKRJ talán szállít be nekik. CR 125 verzióban mindez...
Nem tudom meg mondani nekem 94 re nem passzol csak ha rakunk hozzá 5 cm én azért nem raktam hozzá mert szét ment a viz pumpám ill kell egy berugó kar és egy szivató igy ennek az árábol meg tudom valameiket venni .
Vki meg tudja esetleg 100% os biztonsággal mondani hogy a 125 és 250 vízpumpák megeggyeznek-e?
Keme sajnos a 125 ös szívató nem lett jó a kettőötvenre...
És ezt a címet mondtam gyári alkatrészre /vízpumpa csak abban lesz/ tapasztalat szerint kb 20-30% al olcsóbbak mint a mo-i képviseletek: http://www.motordiszkont.hu/
Kemenczei Imre OTP 11742032-98021000-28677880
Közleménybe írd be légyszives, hogy "fekete sárvédők", meg majd küldd el a postázási címed. Köszönöm!