http://www.gerecsemotor.hu/kap...
a 20-as számok közül valamelyiket hívd fel majd munkaidőben.tuti van nekik szerintem én váltó alkatrészt vettem cr-hez eddig meg még régebben dt-hez sokmindent.
Sziasztok.
SEgítséget szeretnék kérni h hol tudok rendelni vagy rendletetni 91 es honda cr 250 hez jobb oldali blokk délhez deknit amiben vana vízpumpa tengely-vízpumpa. Már búlyom a netet egy idelye de nm leltm még meg:)....Köszöntem
Sok van (tutorial, how to..., mx training stb.), de egyik sem pótol egy edzőt, aki odafigyel rád.
Illetve van például egy jó, amit ha megnézel ötvenszer, és nem a látványra meg a dögös ugratásokra figyelsz végre, akkor sok jó részletet lehet megfigyelni benne: NTH 108
A másabbat azt gondolom úgy érted hogy jobb lett :D
Nem az enyém,barátom mocijában van,de az öröm nekije is meg lészen..milyen új szelepet raktak bele? Oil volt benne csak azután hítalak miután kiphosta magából :D
Kész van,semmi komoly baja nem volt? kicsit bővebben! :D
Tudom hogy úgy az igazi ha élőben nyomnám és közben vki magyarázná,de pár hasznos dolgot ellesnék a mozgóképről is! :D
Helló! :) Remélem tudtok majd segíteni.. Olyan kérdésem lenne, hogy hol vannak olyan krosszpályák ami tulajdonképpen nem lenne túl nehéz pálya egy kezdőnek?
Lehetőleg Borsodtól (Miskolcon lakom) ne legyen több száz kilométerre..
Köszi a segítségeteket.. :)
Ha valakinek van cr 250-hez (91-es) manualja nagyon megköszönném ha elküldené.Vagy elég lenne az is,hogy az első telokba mennyi olaj kell,ha lehetséges a szimmering méretek,milyen viszkozitású olaj kell bele illetve,hogy gyárilag a súbertű hányadik rovátkában van és hogy a levegőcsavar mennyire van kitekerve.
ebben az esetben a gyertyakép nem irányadó,mert sehogy se jó és minden fordulaton változik a keverék arány.azt akkor érdemes nézni,ha már aránylag jó és akkor is egy bizonyos tartományban kell menni sok ideig.Gondoltam hátha valaki tudja,hogyan van beállítva a motorja és akkor már van egy kiindulópontom,bár mondom már végig próbálgattam szinte mindent.légszűrő teljesen új és be van olajozva.
most felülről a 2.-ban van úgy hogy kb fél fordulatot van kitekerve a csavar.ha kijjebb tekerem akkor egy hirtelen gázra alacsony fordulatról befullad.Így viszont kicsit sokallós érzés..nehezebben pörög fel,vagy az is lehet,hogy a power nehezen nyit,bár azt is áttakarítottam és könnyen jár.ha meg még lejjebb teszem a zégert akkor alacsony fordulaton darabos(sokallós).főfúvóka 172 az alapjáratira meg már nem emlékszem,de 50 körüli úgy emlékszem.Ja és még olyan furcsa dolgot produkál,hogy ha meg van nyelezve mindenhol és utána vissza engedem a gáz behúzott kuplungnál akkor ilyen elnyúlós alapjárata lesz egy pár másodpercig mint amikor kevesel,utána meg visszaáll .
Így nehéz megállapítani,függ hogy milyen tuning van a motoron,mennyi üzemóra van a hengerben és pl. a csatornák át vannak-e dolgozva,minden motorra más beállítás érvényes...ez bizony próbálkozós.
csá srácok!
91-es cr 250-em (HPP blokkos)van és lenne egy olyan kérdésem,hogy a súbertű hányadik rovátkában kell hogy kegyen illetve a keverék állító csavart mennyire kell kitekerni.Előre is köszönöm a választ.
a 20-as számok közül valamelyiket hívd fel majd munkaidőben.tuti van nekik szerintem én váltó alkatrészt vettem cr-hez eddig meg még régebben dt-hez sokmindent.
SEgítséget szeretnék kérni h hol tudok rendelni vagy rendletetni 91 es honda cr 250 hez jobb oldali blokk délhez deknit amiben vana vízpumpa tengely-vízpumpa. Már búlyom a netet egy idelye de nm leltm még meg:)....Köszöntem
Illetve van például egy jó, amit ha megnézel ötvenszer, és nem a látványra meg a dögös ugratásokra figyelsz végre, akkor sok jó részletet lehet megfigyelni benne:
NTH 108
Nem az enyém,barátom mocijában van,de az öröm nekije is meg lészen..milyen új szelepet raktak bele? Oil volt benne csak azután hítalak miután kiphosta magából :D
Tudom hogy úgy az igazi ha élőben nyomnám és közben vki magyarázná,de pár hasznos dolgot ellesnék a mozgóképről is! :D
Lehetőleg Borsodtól (Miskolcon lakom) ne legyen több száz kilométerre..
Köszi a segítségeteket.. :)
Honda Cr 250 1999 es motorrol lenne szó!
1.Valakinek nincsen e elado hátso felnije mert érdekelne!?
2.Valami jofajta végdob is érdekelne!?
3.illetve hátso féktárcsa!
Kösz mindenki!
91-es cr 250-em (HPP blokkos)van és lenne egy olyan kérdésem,hogy a súbertű hányadik rovátkában kell hogy kegyen illetve a keverék állító csavart mennyire kell kitekerni.Előre is köszönöm a választ.
Sajnos csak január 7.