Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! A napokban mutattál nekem üzenőfalon egy videót. Idomok restaurálásáról, úgy emlékeztem lementettem, de most sehol sem találom. Ha megkérhetlek, belinkelnéd mégegyszer? Köszönöm szépen!

B.Ú.É.K.
2009-2010-es 450-es crf-ről tudnátok pár infot mondani? mire kell odafigyelni ezeknél a motoroknál? Betegségeik? stb...
Valaki küldjön át nekem légyszíves egy 91-es 250 cr manualt !vagy egy linket dobjatok ahonnan le lehet tölteni.fontos lenne! köszi
Boldog Újévet mindenkinek
Üdv Uraim!
Ismét egy power-es kérdésem lenne! 98-as cr 250-ről van szó. A power-nek 90 fokot kell fordulnia ahogy a henger bal oldalán mutatja a low és high jelzés? Mert lecsavaroztam a rudazatot és csak olyan 40 fokot tudok fordítani rajta! Előre is kösz!
Igen bármennyire is hihetetlen a rezó jól működik még a hangja se rossz de a gyári kinézet a cél. Nem eladni akarom hanem elcserélni egy gyárira. A motort tavasszal vettem ezzel a kipuffal.
Ha olyan jól működik ez a rezó mint kinéz akkor minek a csere?
Amúgy ez JollyMoto vagy milyen verzió...mert pár hambiravalót gondolom elkérnél érte.
Nem fojtja le egyáltalán. pl két kipuff az ebay ről ami hasonló kaliberű
Ez a 125-ösre való szúnyog dob nem fojtja le? Gyárilag egész komoly kémény van hátul
Nem értelek a motor tökéletesen kiforog.
ez valóban szép gyári állapotúnak tűnik,gratula! sok örömöt vele!
Elég lenne a dobot kicserélni a végén, máris szépen kiforogna. Csak baj ne legyen.
Sziasztok, a képen látható kipufogót cserélném szép állapotú gyárira (89-01).
1,40 korul, mot kicsit alatta
Szia! Szép gép, vigyázz rá! (Már amennyire egy cross-ra lehet. )

Mennyibe kerül az Angoloknál a benzin?
Ocsem otthon vett egy cr 125 ot kissebb vagyont koltott ra mire osszealt rendesen. Ez volt egy eve, mostmeg nagyobbat akar... draga a benzingoz
Legalább ott lehet válogatni.Itthon felesleges
Ja, itt tudnak ra kolteni, csak nem mindenki teszi meg ezert valogatni kell mert melle lehet nyulni rendesen, Egy haver vett 700 fontert bmw t Van mit csinalnia rajta...
leéltet
Itthon ennyiér leéttet se kaptál volna
Ez 1600 font volt ami draganak szamit, ennyiert lehetett volna kicsit fiatalabbat venni de az allapotra mentem inkabb. Nagyon egyben van, megerte.
Nem.De az esetek többségébe igen
Jaa értem.És azt meglehet tudni mennyiér dobálnak egy ilyen gépet?
Angliaban vagyok azert nem lattad, gondolom
Mé minden motort látni kell ott?