Szia de gondolom te nem nekem adtad el bocs csak emlékeimben nem volt a srácnak cr lehet én nem emlékszem :) de láttam a képeid közt van nos tavaly teljesen fel lett újítva blokk és fekete lett a képeim közt látszik de idén kicsit tovább mennék vele most épp itt tartok xr elsö futóművet kapott jelenleg műanyag tankot alakítom rá ezt a kipuffantót kapja meg + másik hátsó sárvédő ideimre ment az izzó csere nagyon bele szerelmesedtem:) bocsa kupiért a konyhámban.D
hali. az xl ami az adat lapodon van az enyém volt.nagyon szerettem,jó kis motor volt.mi van vele?látom te is pofozgatod,nagyon jó lett.remélem jó gazdára talált.
valójában xl re lesz szóval évjárat nem lényeges képet azért megnéznék róla úgy faragnám bele szóval évjárat nem sokat számít szerintem ilyesmit keresnék: http://www.robogowebshop.hu/id...
sziasztok cr hátsó sárvédőt keresek ..ha valakinek van elfekvőben egy eladó az érdekelne ha fekete az csak elöny ..Budapesti vagyok köszi a segítséget...
köszi akkor kiprobálom azt is :D jó árba van 600 ft :D a br8eg 2500 ba vesztegetik :D és mingig megölöm 3-5 óra alatt . 10000 már tuti elment gyeryára 1-2 hónap alatt
Sziasztok!
Esetleg kell valakinek használt cr 250 főtengely? Nem lóg viszont nem tom mennyi üzemóra van benne, prox hajtókar, jó menetek és fogak, 92-01-ig jó! tel: 30 60412 18 Üdv
Lehet szelepsapkát is kell cserélni tankonként!
ja és köszi az infot
Elvileg rajt van a nevem és a címem, de:
Böde Kristóf
8500 Pápa, Csillag u. 27
15.000. , 6000.
30 968 39 71
Esetleg kell valakinek használt cr 250 főtengely? Nem lóg viszont nem tom mennyi üzemóra van benne, prox hajtókar, jó menetek és fogak, 92-01-ig jó! tel: 30 60412 18 Üdv