Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem neked adtam el, én Salgótarjánba cseréltem egy YZ250-re.jó látni nagyon ,hogy jó kezekbe került.sok sikert a felújításhoz.
Szia de gondolom te nem nekem adtad el bocs csak emlékeimben nem volt a srácnak cr lehet én nem emlékszem :) de láttam a képeid közt van nos tavaly teljesen fel lett újítva blokk és fekete lett a képeim közt látszik de idén kicsit tovább mennék vele most épp itt tartok xr elsö futóművet kapott jelenleg műanyag tankot alakítom rá ezt a kipuffantót kapja meg + másik hátsó sárvédő ideimre ment az izzó csere nagyon bele szerelmesedtem:) bocsa kupiért a konyhámban.D
hali. az xl ami az adat lapodon van az enyém volt.nagyon szerettem,jó kis motor volt.mi van vele?látom te is pofozgatod,nagyon jó lett.remélem jó gazdára talált.
Igen arra gondoltam.
Nem nem sajnos egyik sem csak érdeklődöm,mert hallani ezt is azt is
Kevés már a 250 vagy túl sok pénzed van?
Sziasztok! valaki próbálta már 2T-be shellnél kapható 100as oktánszámú benzint? valakinek valami tapasztalat?
képet tudnál rola?
valójában xl re lesz szóval évjárat nem lényeges képet azért megnéznék róla úgy faragnám bele szóval évjárat nem sokat számít szerintem ilyesmit keresnék: http://www.robogowebshop.hu/id...
Nekem van fekete, crf-en volt ,de úgy tudom jó cr-re is
Egy évjáratot írhatnál, nekem pl van egy 95ösre passzoló szürke.
sziasztok cr hátsó sárvédőt keresek ..ha valakinek van elfekvőben egy eladó az érdekelne ha fekete az csak elöny ..Budapesti vagyok köszi a segítséget...
mitől eszi a gyertyákat?... :D csöppet költséges...
Üzemórás a gyertya is? Akkor nagy a baj! :D
Lehet szelepsapkát is kell cserélni tankonként!
köszi akkor kiprobálom azt is :D jó árba van 600 ft :D a br8eg 2500 ba vesztegetik :D és mingig megölöm 3-5 óra alatt . 10000 már tuti elment gyeryára 1-2 hónap alatt
nekem bpr6es-van.
NGK BR6ES -re gondol ugye mert EG ből nincs 6 os a 8 as a legkissebb
ja és köszi az infot
Befizettem!
Elvileg rajt van a nevem és a címem, de:
Böde Kristóf
8500 Pápa, Csillag u. 27
Hali. 2003-as crre jó lehet ? mert engem érdekelne.
Eladó egy honda cr250.hez PRo Circuit rezó. Ill egy 125 höz Szivató.
15.000. , 6000.
30 968 39 71
6 os jó lesz
Hello Nekem is ugyanez a gondom br8eg t nem tudom kimotorozni (cr 250 1988- as gépem van . milyen gyertyát ajánlanál endurózásra ?
meggondolatlan vagy!oszt majd sirhatsz mikor valami rohadék rárak egy millát! na akkor keress meg. elintézem hogy a pénz eltünjön róla!
Sziasztok!
Esetleg kell valakinek használt cr 250 főtengely? Nem lóg viszont nem tom mennyi üzemóra van benne, prox hajtókar, jó menetek és fogak, 92-01-ig jó! tel: 30 60412 18 Üdv