baba gíp,van fent annyi könyv,mint égen a csillag,csak mikor lapozod nyálazzad az ujjadat,me ha összeragad 2 lap kihagyol valamit azt megint jövöl kérdezni
Sziasztok! Van egy 2003as cr 250 r em. Rendelnem kene kulcsot a hatso kerek csavarjahoz de nincs tolomerom es nem tudom a meretet. Irjatok meg legyszi...
Jo idelye esik itt az eso nagy sarazas lessz
Szia. Olyan kérdésem volna h a bergónála a rugót (felsőt)meg feszített állapotban kell beakasztani vagy alaphelyzetbe?Aza baj h nekem pár rugás után kicsúszik a helyáről,nem a tengelyenlévő fele hanem amásik, és szalajszt nem lehet berugni.
Előre is kössz.
Heló!
Nálam a gyújtás alaplapon van egy lemez azon áll ki egy kis fül.
A tengely annak ütközik neki, ha megmozgatom ki-be.
Gondolom a tiédről letört, vagy nem rakta vissza valaki..
ezen a képen látszik:
hali.valaki tudna nekem segiteni hogy a kuplung kiemelő tengely hogy van rögzitve? honda cr 125nél.mindig kicsuszik a helyéről és beleér a lendkerékbe.
1998-2001 körülieket nézeget, sok tapasztalatom nincs velük. A belinkeltnek az ára mennyire reális? Ezeknek az évjáratúaknak van gyári hibája, hiányossága?
Jo idelye esik itt az eso nagy sarazas lessz
Előre is kössz.
Nálam a gyújtás alaplapon van egy lemez azon áll ki egy kis fül.
A tengely annak ütközik neki, ha megmozgatom ki-be.
Gondolom a tiédről letört, vagy nem rakta vissza valaki..
ezen a képen látszik:
http://www.kepesmotor.hu/honda...
1998-2001 körülieket nézeget, sok tapasztalatom nincs velük. A belinkeltnek az ára mennyire reális? Ezeknek az évjáratúaknak van gyári hibája, hiányossága?
A válaszokat előre is köszönjük szépen.