Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baba gíp,van fent annyi könyv,mint égen a csillag,csak mikor lapozod nyálazzad az ujjadat,me ha összeragad 2 lap kihagyol valamit azt megint jövöl kérdezni
Szépen néz ki.Most vetted valamikor?Mert nem láttam hirdetések között
Kezdo vagyok azert kerdezek kezdo dolgokat
Jaa.Én vissza se tettem rá az anyát hogy utánna ne kelljen azzal pöcsölni ha kiakarom venni a kereket
fél éve még te is 3 krovadugóval mentél lelazítani
Kép nincs a gépről?Megnézném
Kosz a valaszt sokat sgitett.
Nem talalok service manualt sem hozza, ha valaki tudna hasznalhato linket ahonnan letolthetnem, annak nagyon orulnek. Koszi
De nem akarom elhinni hogy ezt megkellett kérdezni:D
32-es
Sziasztok! Van egy 2003as cr 250 r em. Rendelnem kene kulcsot a hatso kerek csavarjahoz de nincs tolomerom es nem tudom a meretet. Irjatok meg legyszi...
Jo idelye esik itt az eso nagy sarazas lessz
Valakinek Nissin hátsó fékpumpa elfekvőben ?
http://youtu.be/9dNK6Z14hyU csak ilyet találtam.nézd meg hátha segit.
igen.ha jól emlékszem feszül mikor berakod a helyére!már nem emlékszem hogy hogy raktam össze de valahogy állitod a feszességet vagy ilyesmi.
Szia. Olyan kérdésem volna h a bergónála a rugót (felsőt)meg feszített állapotban kell beakasztani vagy alaphelyzetbe?Aza baj h nekem pár rugás után kicsúszik a helyáről,nem a tengelyenlévő fele hanem amásik, és szalajszt nem lehet berugni.
Előre is kössz.
igy vettem nembirtam rájönni hogy mi hiányozhat:D
köszi a segitséget!
Heló!
Nálam a gyújtás alaplapon van egy lemez azon áll ki egy kis fül.
A tengely annak ütközik neki, ha megmozgatom ki-be.
Gondolom a tiédről letört, vagy nem rakta vissza valaki..
ezen a képen látszik:
a gyujtás alaplap tartja!legalábbis a 250nél!
hali.valaki tudna nekem segiteni hogy a kuplung kiemelő tengely hogy van rögzitve? honda cr 125nél.mindig kicsuszik a helyéről és beleér a lendkerékbe.
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni hogyan tudnék CR 250-re első világítás tenni. Vagy egyáltalán lehetséges - e?
reális az ára!jóféle.annyi hibája lehet mint akármelyiknek.jót kell kifogni.havernak ilyen volt.nem volt gond vele.
Sziasztok! Ismerősöm megkért, hogy kérdezzelek meg Benneteket, erről a motorról:

http://www.kepesmotor.hu/honda...

1998-2001 körülieket nézeget, sok tapasztalatom nincs velük. A belinkeltnek az ára mennyire reális? Ezeknek az évjáratúaknak van gyári hibája, hiányossága?

A válaszokat előre is köszönjük szépen.
Oksam..köszi...Nekem egy rézlapból kivágott tömítés vanott az jólehet modnjuk eddig amíg nem volt bepasztázva nem volt vele gond a hengerfejnél..?