Pontosan így csináltam. 15-ért kaptam egy kevésbé rohadtat, mint az enyém. Vettem aluragasztót, és kitöltöttük, nagyon fasza lett. Nem ereszt sehol. Nem olcsó, de olcsóbb mint az eredeti ára. A másik ilyen horror a kuplungkosár újonnan.
akkor az nem 91 es olt. 15 az nagyon jo ar.....az uj az 60 akarhanyezer a 600 ccm sek rohadnak en megcsinaltam az enyemet de a me tek elmentek. aluminiumpasztas vagy loctitet ragasztoval kitunoenkilehet kenni, epiteni a rohDt reszt. nemolczo ragSztok de megeri. kenes utan tukor simara osszeall 10 percalatt egzy oranbelul teljes a szilardsag.
akkor az nem 91 es olt. 15 az nagyon jo ar.....az uj az 60 akarhanyezer a 600 ccm sek rohadnak en megcsinaltam az enyemet de a me tek elmentek. aluminiumpasztas vagy loctitet ragasztoval kitunoenkilehet kenni, epiteni a rohDt reszt. nemolczo ragSztok de megeri. kenes utan tukor simara osszeall 10 percalatt egzy oranbelul teljes a szilardsag.
igen , elektromos. Egy villanymotor működteti, és elvileg a CDI vezérli. Ezen kívül nagyon mást nem tudok róla, logikussan vannak ötleteim hogy talán így-úgy működhet.. de hát ez édes kevés..
Üdv! valaki tud segíteni RC power hibában? az a gondja hogy közben nyél gázon vissza zár, elhalkul-erőtlen a motor elengedem gázt ismét nyit rendesen. mi okozza ezt? mert én nem tudok rájönni..
Dombóvár. De már hónapok óta keresek. és ilyen sőt drágább árakért kaptam volna rosszabb minőségat. Nagyon boldog vagyok h mozt ez megvan.Kiküszöbölhető lettt volna ahenger sülésem h ha akitől elhozom tájékoztat a belső hibákról mert ott mikor mentem vele 2-3 kört nemutatkozott semmi.de sebaj így legalább lezs egy 0 üzemőrás blokk.és tudom mivanbenne. és még sztm így is elfogadható lezs az összár amibe került amotornekem.
Sziasztok, ma sikeresen hozzájutottam egy kitűnő állapotú hpp 250 blokkra való vízpumpás kuplung fedélre.Ajánlom figyelmetek be a 91 es évjáratot ugyanis ez már nem rohad, nekem 90 es évjárathozvolt, mivel érezhetően van súlykülönbség a 2 között ezért utána jártam.Elvileg ezek már javitott változatok.Nem sajnáltam rá a 25 Huf-ot. már cska egy hengerfúrás dugattyú és pöfögünk:) Fela 3 as ekét be a földesre..:)
Ez a kérdés szinte minden héten feltevődik,miért nem lehet kicsit kreatívabb lenni,lehet itt a topikban is keresni kifejezésre,de nézd csak mik vannak még,kedves gugli úr segítségével:
http://www.sportmotor.hu/teszt...
http://nepitel
et.hu/motorok/ho...
Itt megtalálod.