A blokk jobb oldalában a váltótengelyt visszanyomó rugó ép? Váltótengely csapágy nem lett erőszakosan bekalapálva? Csak találgatok, fene tudja így vakon.
helló!ha már itt vagy erre nincs valami ötleted?:.olyan probléma lépett fel hogy a váltókar mintha kicsit szorulna.vagy a tengely.pl.ha üresbe kicsit felhuzod a kart addig hogy még ne váltson fönt marad nem ugrik vissza csak ha picit meglököd.menet közbe ugye ha fönt marad a kar nem birod tovább rakni felfelé.menet közbe nem mindig csinálja.gondolom akkor rezeg meg ilyesmi oszt jó.már vagy 2-3 hónapja nem mentem vele.előtte nem volt semmi ilyen probléma.esetleg valakinek ötlet.valami leragadt benne?mert mikor nem csinálja szépen veszi a sebességet!
Van. Egyre könnyebb megrúgni, de beindulni egyre nehezebben akar, főleg hidegen. Meg ha odarántod a gázt, akkor már nem fosod össze a bokád, csak úgy halványan ráfingasz.
Hello van vmi előjele Honda cr250nél ('96os) dugattyú,gyűrűkopásnak h. mikor kellene kicserélni? mert ugye üzemórás de nemtudom mióta lehet benne ez a dugattyú ... :S kösz a választ előre is ;)
Szevasztok ! lenne kérdésem !
cr emen elment hirtelen a hátsó fék leszedtem a fékcsövet és elöl nem pumpál a munkahenger ! gumikarmantyut kell csak cserélni ilyen estebe?88 as cr nem egy mai darab!
Hali.Valaki meg mondaná mi lehet a hátsó fékemel ? Betétet cseréltem nyáron ujakra ( GOLD fren) a dúgattyú felől szinte teljesen le van kopva de a másik még 60-70 százalékos...Mi lehet a baj?
cr emen elment hirtelen a hátsó fék leszedtem a fékcsövet és elöl nem pumpál a munkahenger ! gumikarmantyut kell csak cserélni ilyen estebe?88 as cr nem egy mai darab!
Tomi ha érdekel akkor adatlapomon az elérhetőségem.
vegyétek vigyétek :))
Elősősorban Buék mindenkinek.
Egy kis segítség kéne .
Cr 250 1994 hez nem tudtok nekem egy berugókart ill ami fontosabb egy müködő jó állapotú Szivatót?
köszönöm .
Üdv?:TAmás
gorol....