Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Honda cr250em van 95ös évjárat,kb 20.rugásra indul hidegen de melegen meg pöcc röff...lehet vmi gondja v. jó ez így? kösz ;D
de mi? :D
és ha 25-re v. 26-ra indul akkor ? :D
Minden Kedves Motoros Társamnak és Kedves Családjának Békés Boldog KARÁCSONYT Kívánok!
Boldog Karácsonyt,és kellemes ünnepeket szeretnék kívánni az összes cr-es banditának,és labanc technikára váltóknak is!
Persze hogy valami nem oké
Jó hát,akkor lenne gond hogy ha csqak 25.nél indulna
Hello Honda cr250em van 95ös évjárat,kb 20.rugásra indul hidegen de melegen meg pöcc röff...lehet vmi gondja v. jó ez így? előre is kösz ;D
Sziasztok!
Cross motort keresek 450ezer forintig,megkimélt szép állapotút,ha lehet 2002 utánit!Ha van eladó motorod,ne tartsd magadban:)
Email cimem: caprys.massage@gmail.com
Képet mellékeljetek!
ELőre is köszönöm!
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy 03-as CRF 450-et ami hidegben(meleg időjárásban még nem volt alkalmam használni) igen csak nehezen indul.Esetleg tudna valaki valami tippet adni, hogy mivel lehetne ezt orvosolni?
Üdv.: Karesz és Kellemes Karácsonyt! :)
Boldog Karácsonyt mindenkinek ..........

Mit szoktak cserélni? Azt ami rossz.. :D
Csapágyak, dugó, hajtókar, láncszett stb..
Üdv,

KTM sx125 03-ra gyűrű nélküli lánccal láncszettet mikorra tudnál adni és mennyiért? Január 7.?
Hali!

írtam e-mailt erre: rendes77@freemail.hu remélem jó helyre ment:)
Mindenkinek minden rendben a gépel ? Télen mit kell vegyetek hozzá? Milyen alaktrészeket cseréltek ? Ki halt a CR/CRF fórum
Alaposan be lett locsolva a pálya. WASSERCROSS
Picsába....
Ezt akartam...
http://youtu.be/93EyiA9pM6Q
keme én is kiváncsi vagyok hányas évjárat ! meg mit nyújt meg a élet tartalom jó nagyon keveset halotam róla KTM ( kőlcs tőbbett motora ) :D
köszi a infokat ,kiderult kb 2l bekevert rálet öntve 5 tiszta kapkodásnak meg is let a eredménye kicsit se volt bekeverve aszhitem lácfürészes van bene de nem tiszta szopás
Egy kis hólé meg homok, könnyen lejött
4T után 2T. Más. Nehezebb vele menni, meg ez a jeges-havas-fagyos talaj a homokkal keverve nem alkalmas igazán a tesztelésre. Ha olyan pályán megyek majd vele, ahol a Yamahával sokat mentem, akkor pontosabban meg tudom mondani, mi a különbség, de volt már 125-ösöm pár, nem volt sokkolóan új az élmény. Nagyon sok érdekes megoldás van a motoron a japánokhoz képest, ennek egy része jó, egy része más, egy része meg rossz.
Látom jól sikerült a motorozás sikeresen össze lettek kenve a gépek ahogy kell Mesélj majd hogy tetszett az Orange gép a YAmihoz képest
Megvolt
http://www.youtube.com/watch?f...!

Szép napot mindenkinek !