Sziasztok!
Cross motort keresek 450ezer forintig,megkimélt szép állapotút,ha lehet 2002 utánit!Ha van eladó motorod,ne tartsd magadban:)
Email cimem: caprys.massage@gmail.com
Képet mellékeljetek!
ELőre is köszönöm!
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy 03-as CRF 450-et ami hidegben(meleg időjárásban még nem volt alkalmam használni) igen csak nehezen indul.Esetleg tudna valaki valami tippet adni, hogy mivel lehetne ezt orvosolni?
Üdv.: Karesz és Kellemes Karácsonyt! :)
köszi a infokat ,kiderult kb 2l bekevert rálet öntve 5 tiszta kapkodásnak meg is let a eredménye kicsit se volt bekeverve aszhitem lácfürészes van bene de nem tiszta szopás
Egy kis hólé meg homok, könnyen lejött
4T után 2T. Más. Nehezebb vele menni, meg ez a jeges-havas-fagyos talaj a homokkal keverve nem alkalmas igazán a tesztelésre. Ha olyan pályán megyek majd vele, ahol a Yamahával sokat mentem, akkor pontosabban meg tudom mondani, mi a különbség, de volt már 125-ösöm pár, nem volt sokkolóan új az élmény. Nagyon sok érdekes megoldás van a motoron a japánokhoz képest, ennek egy része jó, egy része más, egy része meg rossz.
Cross motort keresek 450ezer forintig,megkimélt szép állapotút,ha lehet 2002 utánit!Ha van eladó motorod,ne tartsd magadban:)
Email cimem: caprys.massage@gmail.com
Képet mellékeljetek!
ELőre is köszönöm!
Nemrégiben vettem egy 03-as CRF 450-et ami hidegben(meleg időjárásban még nem volt alkalmam használni) igen csak nehezen indul.Esetleg tudna valaki valami tippet adni, hogy mivel lehetne ezt orvosolni?
Üdv.: Karesz és Kellemes Karácsonyt! :)
Csapágyak, dugó, hajtókar, láncszett stb..
KTM sx125 03-ra gyűrű nélküli lánccal láncszettet mikorra tudnál adni és mennyiért? Január 7.?
írtam e-mailt erre: rendes77@freemail.hu remélem jó helyre ment:)
Ezt akartam...
http://youtu.be/93EyiA9pM6Q
4T után 2T. Más. Nehezebb vele menni, meg ez a jeges-havas-fagyos talaj a homokkal keverve nem alkalmas igazán a tesztelésre. Ha olyan pályán megyek majd vele, ahol a Yamahával sokat mentem, akkor pontosabban meg tudom mondani, mi a különbség, de volt már 125-ösöm pár, nem volt sokkolóan új az élmény. Nagyon sok érdekes megoldás van a motoron a japánokhoz képest, ennek egy része jó, egy része más, egy része meg rossz.
Szép napot mindenkinek !