Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló CRF tulajok!
Lenne pár cuccom 450CRF-hez 02-05 évjáratig!
Komplett idomszett Sm sárvédővel 10Ezer,Első lámpás fejidom gyári HM italy hátsó lámpa együtt 10Ezer,Komlett kipuff rendszer könyök titán a dob alu ez is gyári cucc,a dob még használva se volt 45ezer kompletten.Valamint kormány,kitámasztó,váznyulvány.Ezek mind gyári cuccok HM 450-es supermotórol vannak.
helló.ma mentem a géppel.olyan probléma lépett fel hogy a váltókar mintha kicsit szorulna.vagy a tengely.pl.ha üresbe kicsit felhuzod a kart addig hogy még ne váltson fönt marad nem ugrik vissza csak ha picit meglököd.menet közbe ugye ha fönt marad a kar nem birod tovább rakni felfelé.menet közbe nem mindig csinálja.gondolom akkor rezeg meg ilyesmi oszt jó.már vagy 2-3 hónapja nem mentem vele.előtte nem volt semmi ilyen probléma.esetleg valakinek ötlet.valami leragadt benne? mert mikor nem csinálja szépen veszi a sebességet!
tényleg egybe van a dekli! de az a power rész.asszem az enyémen nem olyan.ami huzná alulról a tengelyt.
Két külön dekniről beszélünk. A régiek egyben vannak a kuplungfedéllel, az újaknak az külön is levehető. (vagy miről van szó? remélem nem értek félre valamit )
meg ha megnézed a power rész hátulja se olyan.vagy csak hiányzik valami onnan?!
igen ez nekem is szem e tunt. jokerxds. nemtudok ra valaszolni.
ez is érdekes.cr 250 87-89ig.ebayen találtam.mért van ezen ott az olajbetöltő nyilás? az enyémen nem ott van hanem ahol a tieden!számit hogy milyen belpiacos esetleg?
Ezt előre is nagyon szépen köszönjük!
ezt jó tudni!
Ha valaki kinéz valamit az ebay-en, csak tegye ide a linkjét vagy küldje el e-mailen, megmondom fillérre, hogy mennyiből lesz a kezében, azt is, hogy mikorra.

Én sokat ebay-ezek, magamnak, haveroknak, nem okoz gondot.
azokkal együtt csak nem lesz 70ezer.amugy tökmindegy mert ha mondjuk 50 akkor is huzós volna!
plusz postaköltség, plusz ÁFA és illeték...
150 dolcsi az olyan 30e ft körül van.az is igen olcsó.itthon 70e körül vesztegetik!
én se vagyok az! leforditod?
Nem most néztem alinket valóban nem új.. mert rossz volt a link. de volt új kosár ennyiért
"Starting bid" azt jelenti, kezdő licit. Ezek nem a végleges árai, hanem ennyiről indul a licit. Ahol "current bid" van, ott a jelenlegi legmagasabb ajánlatot látod. Az, hogy ezek végül a licitálás lezártakor mennyiér kelnek el, majd kiderül, de jó sokért szoktak.

Olyat keress, ami BUY IT NOW, az a fix ár.
ez uj? vagy én látok rosszul?
nem mért?:...remélem nem aláztam magam porrá de alkatrészt azért felismerek,....:)
na igen!de ha megnézed ezeket ugyan ugy reszelni kell.nem vagy előbbre vele! de nem rossz ár amugy!
http://www.ebay.com/itm/02-06-...
ez gyári és új 150 dolcsiért..az ebay jódolog:)
Nem vagy egy erős angolos, ugye?...
20-30dolcsi? az vagy 4-6ezer ft nem?szerintem elnézted azt!
Tudnál linkelni ilyen 20-30 dollárosat?