Helló CRF tulajok!
Lenne pár cuccom 450CRF-hez 02-05 évjáratig!
Komplett idomszett Sm sárvédővel 10Ezer,Első lámpás fejidom gyári HM italy hátsó lámpa együtt 10Ezer,Komlett kipuff rendszer könyök titán a dob alu ez is gyári cucc,a dob még használva se volt 45ezer kompletten.Valamint kormány,kitámasztó,váznyulvány.Ezek mind gyári cuccok HM 450-es supermotórol vannak.
helló.ma mentem a géppel.olyan probléma lépett fel hogy a váltókar mintha kicsit szorulna.vagy a tengely.pl.ha üresbe kicsit felhuzod a kart addig hogy még ne váltson fönt marad nem ugrik vissza csak ha picit meglököd.menet közbe ugye ha fönt marad a kar nem birod tovább rakni felfelé.menet közbe nem mindig csinálja.gondolom akkor rezeg meg ilyesmi oszt jó.már vagy 2-3 hónapja nem mentem vele.előtte nem volt semmi ilyen probléma.esetleg valakinek ötlet.valami leragadt benne? mert mikor nem csinálja szépen veszi a sebességet!
Két külön dekniről beszélünk. A régiek egyben vannak a kuplungfedéllel, az újaknak az külön is levehető. (vagy miről van szó? remélem nem értek félre valamit )
ez is érdekes.cr 250 87-89ig.ebayen találtam.mért van ezen ott az olajbetöltő nyilás? az enyémen nem ott van hanem ahol a tieden!számit hogy milyen belpiacos esetleg?
Ha valaki kinéz valamit az ebay-en, csak tegye ide a linkjét vagy küldje el e-mailen, megmondom fillérre, hogy mennyiből lesz a kezében, azt is, hogy mikorra.
Én sokat ebay-ezek, magamnak, haveroknak, nem okoz gondot.
"Starting bid" azt jelenti, kezdő licit. Ezek nem a végleges árai, hanem ennyiről indul a licit. Ahol "current bid" van, ott a jelenlegi legmagasabb ajánlatot látod. Az, hogy ezek végül a licitálás lezártakor mennyiér kelnek el, majd kiderül, de jó sokért szoktak.
Lenne pár cuccom 450CRF-hez 02-05 évjáratig!
Komplett idomszett Sm sárvédővel 10Ezer,Első lámpás fejidom gyári HM italy hátsó lámpa együtt 10Ezer,Komlett kipuff rendszer könyök titán a dob alu ez is gyári cucc,a dob még használva se volt 45ezer kompletten.Valamint kormány,kitámasztó,váznyulvány.Ezek mind gyári cuccok HM 450-es supermotórol vannak.